דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

שליחה על ידי MrReD »

באן מהפורום! :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אז רגע, המפגש פורום בוטל?? :shock:

:P
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Technetium
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Technetium »

ufomatan כתב:
YtseJam כתב:שטויות! ברור שנורא! מי שמע על קיצורי דרך בהדפסה של עטיפת אלבום??
לא נעים לכתוב "רק בישראל" (או רק בהיי-פידאליטי??), אבל כך מסתמן... וכמו שבריל אומר: ביזיון! (אם זה אכן המצב :))
הסבר קצר למי שמתעניין- האלבום הרגיל הודפס כאן בארץ. המהדורה המיוחדת הגיעה מחו"ל, ולכן יש הבדלים באיכות. אני מקווה שאין הבדל באיכות שמע של האלבום עצמו, אבל זה ברור שיהיו הבדלים בצבעים ובאיכות הדפסה של העטיפה.
לא השוותי ביניהם אז אני לא יודע כמה שמים לב להבדלים. אבל זה די ברור שמדפיסים בארץ כדי לחסוך עלויות.
עידן- החולצות שנמכרו בהופעה הודפסו על ידי הדרן, אז בוא ננקה את המטאל שופ מהביזיון ההוא.
תודה רבה על ההסבר! אני סומך עליך כי אתה עובד בחנות דיסקים. הרגע שידרגתי את ההזמנה שלי לגרסאת ה-3CD. :party:
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

Re: זמני

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

dreamt כתב:פורסמה כתבה ב"וואלה!" שפשוט מבזה אתר שלם בצורת ההתבטאות..
אין לי בעיה עם דעות נגד הלהקה וביקורת,פשוט מעצבן שנותנים במה לכל מיני מוזרים לצאת בהתבטאויות מגעילות ולא ראויות :
http://zone.walla.co.il/?w=/2704/1511317
בשביל לכתוב שכל מה שיש ללהקה להציע זה מוזיקה טכנית והוא לא אוהב את זה לא צריך לכתוב כתבה שלמה כל כך עלוב
נערך לאחרונה על ידי המפוחלץ הנוצץ ב ב' יוני 29, 2009 3:17 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

חשבתי להגיב על הכתבה הזו ולהגיד את המחשבות שלי על הבן אדם העלוב הזה, אבל זה יהיה ביזבוז זמן.
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

גם אני קיבלתי היום את ה-special edition שלי :yes:
תמונה
תמונה
תמונה
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

הוא נשמע לי כמו הטיפוס "לג'ון פטרוצ'י אין רגש" הרגיל. מה שכן, מסכים אתכם שחבל שנתנו לו במה.

ד"א, אף אחד לא ענה, אז אני ישאל שוב ואם לא יהיה מענה אני אבדוק פעם הבאה שאני בחנות מוזיקה - המהדורה המיוחדת (3 דיסקים) של האלבום תגיע לחנויות (מעדיף Tower Records) ככה שאני אוכל לבוא, לשלם ולקחת, במקום להזמין?
אם לא תהיה ברירה אני אזמין, אבל אם יש אפשרות...
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

טל רודס כתב:His facebook user:
http://www.facebook.com/people/Aviv-Meshulam/1349043450

Apparently Gal Abramovich and Yael Carmel are among his "friends"
:puke:
אוי. גם בת דודה שלי..
אני אסלח לה כי היא רק בת 14.

בכל אופן. מישהו כתב שם תגובה יפה, אז במקום להביע את דעתי, פשוט אעתיק את שלו. מסכים איתו מילה במילה.
אביב היקר,
לצערי בתור מאזין מן העבר של דרים אני חייב להסכים שהכיוונים המוזיקליים בשנים האחרונות לפעילות שלהם לא מן המבריקות, אך אני חייב להגיד לך שההתנסחות שלך תואמת לילדים בני 4 בערך. השימוש המופרז שלך במילה אוננות מעידה כנראה על חוסרים מיניים, ללא שום קשר לנושא המדובר. ושאתה כותב כל כך הרבה מילים רעות על הרכב שאתה במקסימום יכול לבצע את השירים שלהם בגיטר הירו, מתי שאתה לא מאונן על השירים של קולדפליי,לפחות תמתן זאת במקצת ותראה הבנה מוזיקלית רחבה יותר.

דבר אחרון, שאתה מדבר על תקופה עשירה מבחינה מוזיקלית למה אתה בדיוק מתכוון? לתוצרי כוכב נולד? להתמחזרות אמנים ישנים? לזוועה המוזיקלית תוצרת ארה"ב? אם אתה מגדיר את התקופה הנוכחית כמלאה בכשרונות אני מציע לך שתלך הביתה לאונן ותעזוב אותנו בשקט.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

talkback 39 is pure genius
:haha:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Schwimmer כתב:הוא נשמע לי כמו הטיפוס "לג'ון פטרוצ'י אין רגש" הרגיל. מה שכן, מסכים אתכם שחבל שנתנו לו במה.

ד"א, אף אחד לא ענה, אז אני ישאל שוב ואם לא יהיה מענה אני אבדוק פעם הבאה שאני בחנות מוזיקה - המהדורה המיוחדת (3 דיסקים) של האלבום תגיע לחנויות (מעדיף Tower Records) ככה שאני אוכל לבוא, לשלם ולקחת, במקום להזמין?
אם לא תהיה ברירה אני אזמין, אבל אם יש אפשרות...
גרסת ה3 דיסקים תהיה בחנויות, אבל בכמות הרבה יותר קטנה מאשר האלבום הרגיל. ככה שיש סיכוי שתמצא את האלבום בחנות כזאת. אבל אתה בשיחת טלפון אחת יכול להזמין מטאוור רקורדס או לא משנה מי את האלבום והם ישמרו לך אותו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Technetium
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Technetium »

חחחחחחחחחחחח
שלחתי לבחור הודעה בפייסבוק, כי לא הייתי בטוח שהתגובה שלי נשלחה (עכשיו גיליתי שהיא נשלחה)

"הדבר היחידי שטוב בכתבה שלך על דרים...

הוא התמונה של הדיסק ...
עדיין לא הצלחתי למצוא אחת באיכות כל כך טובה.

יום טוב,
אחד מה-10,000"

הוא כתב לי "go fuck yourself"
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

והוא כמובן מוכיח שהוא סתם עוד אפס מתנשא עם שכל ויכולת התבטאות של ילד בן 12, ואחד שלא חכם במיוחד לגילו.
הבנאדם פאקינג יוצא כוכב נולד, ואם הוא לא היה בגמר אז גם כנראה אין לו שום יכולת מרשימה כזמר, בטח שלא כמוזיקאי..
פשוט עצוב שיש אנשים כאלה, פתאום הכתיבה של ברייטמן על דרים נראית לי אחרת לגמרי...
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Black Rose Immortal כתב:
Technetium כתב:חחחחחחחחחחחח
שלחתי לבחור הודעה בפייסבוק, כי לא הייתי בטוח שהתגובה שלי נשלחה (עכשיו גיליתי שהיא נשלחה)

"הדבר היחידי שטוב בכתבה שלך על דרים...

הוא התמונה של הדיסק ...
עדיין לא הצלחתי למצוא אחת באיכות כל כך טובה.

יום טוב,
אחד מה-10,000"

הוא כתב לי "go fuck yourself"
והוא כמובן מוכיח שהוא סתם עוד אפס מתנשא עם שכל ויכולת התבטאות של ילד בן 12, ואחד שלא חכם במיוחד לגילו.
הבנאדם פאקינג יוצא כוכב נולד, ואם הוא לא היה בגמר אז גם כנראה אין לו שום יכולת מרשימה כזמר, בטח שלא כמוזיקאי..
פשוט עצוב שיש אנשים כאלה, פתאום הכתיבה של ברייטמן על דרים נראית לי אחרת לגמרי...
באמת? אלו אותן מילים באריזה קצת יותר אינטלקטואלית מבחינתי!

עזבו אותו כמה חפרתם כאן על עוד טמבל. בואו נחזור לחפור על האלבום עצמו.
אז אחרי חיטוט קצר הגעתי למסקנה שהמהדורה של השלושה דיסקים זה אחד הדברים הכי מעניינים שדרים הוציאו בכלל. האלבום קאוורים הוא מרתק, נראה שהשירים נבחרו בקפידה ומכסים טווח רחב של השפעות שבד"כ לא שומעים בצורה מוחלטת במוזיקה של דרים.
העובדה שלארקס הבלתי מתפשר של קינג קרימזון יושב ליד שיר של זברה שזה הרכב שמעט מאוד אנשים מכירים, ולידו ריינבו ודיסקי דרגס וקווין רק מראה את הגיוון המוזיקאלי של דרים עצמם, כמה לא חד גונים הם.
הביצועים משובחים, השירה מצויינת, איזה כיף של אלבום!
והדיסק השלישי של הקטעים האינסטרומנטאליים- רעיון מופרע לחלוטין, אבל בהרכב כמו דרים זה שווה כל שקל!
מהדורה משובחת ומעניינת, כדאי מאוד מאוד למי שיש תקציב (לא יקר מדי בכל מקרה)
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אם כבר מדברים על גרסאות הכיסוי...
Full circle
It's kind of interesting that Felix Hanneman of Zebra currently plays bass in Hindenburg, a Led Zeppelin tribute band, along with Bobby Rondinelli who was at one point the drummer of Rainbow, the band formed by Richie Blackmore after leaving Deep Purple, a band which not only did their original singer Ian Gillan form the band Gillan with Jannick Gers before he joined Iron Maiden, but whose current lineup includes guitarist Steve Morse of the Dixie Dregs, a one-time member of which, Jordan Rudess, played in Liquid Tension Experiment with King Crimson album Tony Levin, who was an eventual replacement for Boz Burrell on bass, when he left that band to join Bad Company featuring current Queen vocalist, Paul Rodgers.
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

זה טוב! למרות שנראה לי שזה סתם מקרי :).
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: זמני

שליחה על ידי Ozerivarium »

dreamt כתב:פורסמה כתבה ב"וואלה!" שפשוט מבזה אתר שלם בצורת ההתבטאות..
אין לי בעיה עם דעות נגד הלהקה וביקורת,פשוט מעצבן שנותנים במה לכל מיני מוזרים לצאת בהתבטאויות מגעילות ולא ראויות :
http://zone.walla.co.il/?w=/2704/1511317
יאללה כאילו מה ?? לא חסרים אנשים שלא סובלים אותם .. נו אז מה ??? שיאמר מה שהוא רוצה . אני לא יודע מה אתכם . פעם הייתי מאוד נעלב מזה , והיום זה כבר לא מזיז לי . שיאמר מה שבא לו , מילא היה אומר את זה בצורה קצת יותר בוגרת אבל נו טוב ... חופש הביטוי לאהבלים חסרי כושר ביטוי . :roll:
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

רק אני עוד לא קיבלתי את הגרסה המיוחדת שלי ממטאל שופ?

:cry:
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

לכתוב על אביב משולם "הוא כולה היה בכוכב נולד, מי הוא שירד על דרים"? זה כמו לכתוב: "אתה לא יודע לנגן על גיטרה, אין לך זכות להגיד שהסולו של פטרוצ'י לא טוב". כבר מזמן שתנאי הקבלה למבקרים על משהו הם "בעל מקלדת/עט".
חברים, כמו שפורטנוי אמר: ככל שיש ללהקה הזו יותר מעריצים, ככה יש לה יותר שונאים. ככל שההערצה תהיה יותר גדולה, כך גם השטנה.
לגבי Wither, צר לי, אבל יש לי פלאשבקים מטורפים ל-SC. חכו שנה עם השיר הזה, ואז תשפטו. אני אישית לא רואה את עצמי שומע אותו יותר מדי כשתעבור ההתלהבות של אלבום ושירים חדשים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
Dark5675
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dark5675 »

מישהו (עידן?) יודע איפה נמצא הניתוח של עטיפת האלבום? אני זוכר שזה עלה באשכול הזה, אבל אני לא מצליח למצוא....
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

Mars Volter כתב:לכתוב על אביב משולם "הוא כולה היה בכוכב נולד, מי הוא שירד על דרים"? זה כמו לכתוב: "אתה לא יודע לנגן על גיטרה, אין לך זכות להגיד שהסולו של פטרוצ'י לא טוב". כבר מזמן שתנאי הקבלה למבקרים על משהו הם "בעל מקלדת/עט".
חברים, כמו שפורטנוי אמר: ככל שיש ללהקה הזו יותר מעריצים, ככה יש לה יותר שונאים. ככל שההערצה תהיה יותר גדולה, כך גם השטנה.
לגבי Wither, צר לי, אבל יש לי פלאשבקים מטורפים ל-SC. חכו שנה עם השיר הזה, ואז תשפטו. אני אישית לא רואה את עצמי שומע אותו יותר מדי כשתעבור ההתלהבות של אלבום ושירים חדשים.
יש שונאים לדרים, וזה מקובל.. או ששונאים אותה מאוד, או שממש אוהבים אותה.. ואמרו דברים קשים על דרים ויש גם צורה.. הביקורת שלו זאת ביקורת שאין ספק שהיא גובלת בילדותיות.. וזה מפריע לי, אני מרגיש כאילו אני יוצא כאן בנאדם שהוא חסר טעם במוסיקה שאני שומע אותם.. ככה זה מרגיש לי שאני קורא כזאת ביקורת..
וזאת ביקורת קשה, וזה שקוף שהיא לא בונה. יותר ביקורת שבאה ממירמור.. ומה שמעצבן, שבאים ונותנים לו במה, אך ורק בגלל שהוא בוגר כוכב נולד.. ז"א, שאם הייתי יודע לשיר, הייתי יכול לקטול ככה את בריטני ספירס?? אילו הם קווי השחיתות הבסיסיים.. תתנו ביקורת.. אבל שתהיה בונה.. ולא אחת כזאת שרואים שהיא באה ממירמור..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
שלח תגובה