מעניין אותי מה אתה חושב על האלבום טל
לדעתי אישית זה האלבום הכי טוב שלהם בעשור האחרון (בתור מישהו ש-6DOIT לא מפיל אותו מהרגליים), ולדעתי האלבום מלא בכל מיני צלילים מיוחדים ודברים חדשים ויפים... במיוחד פטרוצ'י ורודס זוהרים באלבום הזה, אני מת על כל הצלילים החדשים שרודס מכניס בפשוט כל שיר ושיר באלבום הזה, לדוגמא ה"מקהלות" השונות וכל הצלילים החדים בשירים כמו TSF, הפסנתר היפה הזה בהתחלה ובסוף של ANTR ועוד כל מיני דברים שונים.
וגם פטרוצ'י עם הסולואים המעולים שלו בכל שיר באלבום, אפילו היותר קצרים כמו ב-Wither, ובמיוחד העבודה המעולה שלו ב-TCOT.
אלבום מגוון, לכל שיר יש את ה"אופי" שלו, השירים כתובים טוב מאוד... לדעתי חוץ -AROP כל שיר ושיר באלבום הזה הוא מעולה/מושלם.
גם, מאלבום עם שירים כל כך ארוכים היה אפשר לצפות שכל שיר ימשך יותר מידי ויגרר לקטעים לא נחוצים, אבל חוץ מאולי דקה אחת ב-ANTR באמצע וגם זה לא כל כך, אין באלבום קטעים ארוכים מידי שנמרחים ומאבדים מהטעם שלהם (לדעתי כמובן).
אפילו הליריקה לדעתי כתובה בצורה טובה לרוב, אם לוקחים את ANTR ו-TCOT כסתם סיפורים נחמדים ולא בצורה רצינית מידי כמו חלק מהאנשים.
אם רק הם היו כותבים משהו יותר מעניין מ-AROP, האלבום היה משתדרג בהרבה. אבל זה לא הכי מפריע לי, כי זה לא שיר גרוע, הוא טוב, פשוט לא ברמה של האחרים לדעתי