כבר 7 שנים? ואוו. אני זוכר את הפעם הראשונה שנתקלתי בפורום ובמועדון. זה היה בהופעה ב-2002 בטורקיה שהיינו מטוס שלם מלא במעריצי דרים בדרך להופעה בלתי נשכחת.
מאז הפורום הזה והמועדון הזה ממלא תפקיד גדול וחשוב אצלי בחיים ואצל הרבה מאוד אנשים כאן.
לטעמי (ואני מאוד אובייקטיבי לא?) זה אחד הפורומים הכי טובים ומעניינים שראיתי. האנשים כאן משקיעים מזמנם כדי באמת להקשיב אחד לשני, לקבל ולתת אחד לשני, ונוצרו כאן חברויות נהדרות לכל החיים.
צריך לומר תודה ענקית קודם כל לטל (ולאהרון...) שהביאו את הרעיון הזה לידי מציאות. להקים מועדון כזה מאפס זה הרבה אמונה בדרך ועקשנות.
תודה ענקית מגיעה גם לעידן אדר שמשקיע כאן המווווווווון זמן בפיתוח ושדרוג הפורום ואתר המועדון. מהמעבר המבורך מהייד פארק העלוב, עד הפורום ואתר המועדון כמו שהוא היום. מקצוען אמיתי, מעריץ ענק. כמות הידע שהוא צבר על הלהקה זה מטורף, אני לא מכיר עוד מישהו שיודע כל כך הרבה על ההרכב הזה (אני חושב שהוא יודע יותר מחברי ההרכב עצמו

אז תודה רבה עידן!
וכמובן החלק הכי חשוב זה אתם- קודם כל חברי המועדון שמשקיעים מכספם כדי לקיים את האתר, את המועדון ואת הפורום. אתם הסיבה המרכזית שהמועדון הזה עדיין קיים וממשיך להתחזק.
אחר כך חברי הפורום המשתנים והגדלים משנה לשנה. כמות האנשים כאן רק הולכת וגדלה, דבר שמצדיק את הטענה שלי שמדובר בפורום משובח שאין הרבה כמותו בארץ.
אז תודה לכולכם על שיתוף הפעולה, על היכולת לסבול אחד את השני לפעמים, ואותנו המנהלים שלא עושים לכם חיים קלים
נקווה לעוד 7 שנים כאלה, ולהופעות נוספות של הלהקה האדירה הזאת בארץ שלנו!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!