טל רודס כתב:אני לא יודע אם זה נופל על חג או לא. במידה ולא על חג אז חבילה של טיסה + 3 ימים אפשר להשיג ב-500-600 דולר. כרטיס לדרים 35 פאונד ואני מניח של-PT קצת פחות.
זה נשמע כל כך מפתה
אין לך מושג
טל רודס כתב:אני לא יודע אם זה נופל על חג או לא. במידה ולא על חג אז חבילה של טיסה + 3 ימים אפשר להשיג ב-500-600 דולר. כרטיס לדרים 35 פאונד ואני מניח של-PT קצת פחות.
וזה כן אמור לשכנע הוריםMari כתב:yyzboy1928 כתב:אין דברים כאלה.. יש לך זמן עד שתשכנע את הורייך.. תגיד להם שהעניין מאוד חשוב ושתרגיש הרבה שנים את תחושת הפספוס בעניין..TOMERRR כתב:חברים שמעו את הבאסה הכי גדולה בחיים שלי...
בתחילת אוקטובר אני איהיה בצרפת- פריז.. וארד דרומה לריברייה הצרפתית.. עם המשפחה.
ואתמול פתאום קלטתי שיש ברביעי לאוקטובר הופעה במסגרת ה PROGRESSIVE NATION..
דיברתי עם ההורים.. והם לא מוכנים לתת לי ללכת..
הם לא רוצים שאני אלך לבד להופעה בפריז, הסיבה העיקרית לזה זה האוכלוסיה שנימצאת שם.. =\
החיים פשוט בזבל..
שב להם על המצפון(אתם לא הורים שמתחשבים, אתם רוצים שהילד שלכם יהיה מדוכא רק בגלל שאתם לא מסכימים וכו'.)
וזה אמור לשכנע הורים?![]()
![]()
אני חושבת שלהסביר בהגיון על מה שהולך בהופעות האלה (שבעצם בכלל לא נורא) יכול לעזור יותר... ואולי גם להסביר מה החשיבות של ההופעה הזו עבורך.
אני מסכים איתך..טל רודס כתב:ברור שאני זוכר אליעד, למרות שיש כאלה שחושבים שבתחום הפוליטי "השיכחה" היא דבר מקובל...
פליטה פרוידיאנית?... אני מקווה שלא.yyzboy1928 כתב:אני חושב שבבחירות הבאות אצביע קדימה ואעשה זאת בלד ברירה.. ..
לא הבנתי ..Plaschkes כתב:איך הייתי מת להיות שם... כמות היסטרית של להקות טובות, ועוד מעל כל זה דרים...
פליטה פרוידיאנית?... אני מקווה שלא.yyzboy1928 כתב:אני חושב שבבחירות הבאות אצביע קדימה ואעשה זאת בלד ברירה.. ..
חס וחלילהOzerivarium כתב:וואלה , מעניין ,תודה .. כשזה נוגע לפסיכולוגיה - זה תמיד טוב.
אז מה ג'יימי ... בלד אה
או לסקנדינביה ולראות 3 הופעות רצופותmoonchild כתב:נשאר רק לארגן משלחת - רצוי לגרמניה שם עוד לא הייתי
אווו מתאים לי גם, מאז שהם נהיו חננות לא ויקינגים מפחידים אז אין לי בעיה איפלו נשמע מגניב !!!טל רודס כתב:או לסקנדינביה ולראות 3 הופעות רצופותmoonchild כתב:נשאר רק לארגן משלחת - רצוי לגרמניה שם עוד לא הייתי
איטליה!!!!!!!!!!!!!טל רודס כתב:או לסקנדינביה ולראות 3 הופעות רצופותmoonchild כתב:נשאר רק לארגן משלחת - רצוי לגרמניה שם עוד לא הייתי