אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אפילו אותי זה קצת הצחיק... :lol:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Technetium
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Technetium »

MrReD כתב: א. תום, רד ממנה! היא ילדה אוהבת ערסים, מכורה לזה שאנשים יאהבו אותה וכן היא אף פעם לא היא באמת. אני אוהב אותה, באמת. אבל בחיים לא הייתי יכול להיות חבר שלהם.
רואים?! אמרתי לכם!

אני לא מסכים שהיא אף פעם לא היא באמת. כשאתה יושב איתה 1 על 1 היא כן היא באמת.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אז יאללה, קבל Thumbs Up :yes:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

תראו עד כמה אהבה יכולה להפתיע ולהגיע לכל מקום , לא משנה מי אתה , ובאיזה גיל אתה .

לומדים איתי 2 חבר'ה מהאקסטרני בקורס לשון . אחד חייל משוחרר בן 22 ואחת כולה ילדה בת 17 . לא תיארתי לעצמי שיהיה קשר ביניהם .בכלל הבנדם היה יורד עליה נונ-סטופ . זה התחיל להיות חשוד כשכל הפסקה הם היו יורדים לאכול סושי . מה כבר יכול להיות ? שניהם בקטע של סושי , הולכים לקנות ביחד , וואלה סבבה .
אבל מה ? לפני שלושה ימים כשהיה שיעור ואני לא הייתי , הבנתי שהסושי הזה הפך להיות חירמון אחד בכל השיעור ועוד מול המורה ,מה עוד ? שאתמול ראיתי את 2 המסטולים האלו על הגג מול הבי"ס ( שרה והשטויות שלה :D ) . ועכשיו אני רואה תמונות בפייסבוק של שניהם - מתחבקים מתנשקים , מה לא ! :wow: :haha: , ואני לא יכול שלא להתגלגל מצחוק , איזה זוג מצחיק -> איזה קטע מוזר :D :D :haha:
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי DayLight Misery »

אהבה?? בטוח?? :haha:

אוף- בעבודה החדשה שלי יש מלא בנים חמודים אבל בגלל שיש לי מזל מחורבן אף אחד מהם לא עובר את המטר 70 :(
עד מתי עד מתי...
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

DayLight Misery כתב:אהבה?? בטוח?? :haha:

אוף- בעבודה החדשה שלי יש מלא בנים חמודים אבל בגלל שיש לי מזל מחורבן אף אחד מהם לא עובר את המטר 70 :(
עד מתי עד מתי...
אם הם היו יותר גבוהים, סביר להניח שהם היו פחות חמודים.
ולא כי אני חושב שנמוכים בהכרח חמודים יותר (למרות שיהיה נחמד לגלות אם באמת יש קשר כזה, הזוי ככל שיהיה :D ), פשוט ברגע שאת רואה אותם כפוטנציאלים (משמע- גבוהים), את מתחילה להיות יותר בררנית. אנשים אוהבים לקרוא לזה חוקי מרפי :)
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

Kמיתי כתב:

עד מתי עד מתי...
ולא כי אני חושב שנמוכים בהכרח חמודים יותר (למרות שיהיה נחמד לגלות אם באמת יש קשר כזה, הזוי ככל שיהיה :D ), פשוט ברגע שאת רואה אותם כפוטנציאלים (משמע- גבוהים), את מתחילה להיות יותר בררנית. אנשים אוהבים לקרוא לזה חוקי מרפי :)
חחח אני בררנית בלי קשר, הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו זה גובה (עזבו עכשיו שטחית\לא שטחית) ואם בנוסף לגובה הוא הטעם שלי אז לגבי שאר הדברים אפשר להסתדר(אופי\תחביבים זה משהו שמכירים עם הזמן) אבל ככה אני במצב שהם אפילו לא אופציה בשבילי :evil:
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

DayLight Misery כתב:
Kמיתי כתב:

עד מתי עד מתי...
חחח אני בררנית בלי קשר, הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו זה גובה (עזבו עכשיו שטחית\לא שטחית) ואם בנוסף לגובה הוא הטעם שלי אז לגבי שאר הדברים אפשר להסתדר(אופי\תחביבים זה משהו שמכירים עם הזמן) אבל ככה אני במצב שהם אפילו לא אופציה בשבילי :evil:
אני לא חושב שמי שמסתכל על מראה חיצוני הוא שיטחי. זאת אמירה ממורמרת משהו בעיני.
לבנאדם מסוים חשובים בבחורה מסוימת (ולהפך) כמה וכמה דברים. יופי חיצוני זה הדבר היחיד שאתה יכול לראות בבחורה כבר ברושם ראשוני, ולכן אם הוא פוסל מישהי בגלל שהיא לא יפה, זה נראה כאילו הוא שטחי. אבל בהמשך יהיה ניתן "לפסול" אותה גם אחרי שהוא בירר את התכונות האחרות שלה, גם אם היא הכי מדהימה בעולם חיצונית.
אני מאמין שאת מבינה למה אני מתכוון, אפילו שלא הצלחתי להתבטא הכי טוב.. :shrug:
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

אני מבינה ב100% וזה בידיוק מה שאני חושבת בקטע הזה.
ועם כזה שזה עצוב ומרושע להגיד אבל רוב האנשים שאמרו לי שהדבר ה-יחיד- שחשוב להם זה האופי..היו קצת נואשים :zipped: לא מתוך זלזול או משהו...
עם כל הכבוד לבנאדם שהוא חכם ורגיש ויש לו אחלה אופי ברגע שהוא לא הטעם שלך במראה אז אתה לא נמשך אליו וזה נוגד את כל הפואנטה :(
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

בהחלט.
אמרת הכל.
אני נוטה שלא להאמין למי שיגיד לי שלא אכפת לו מהיופי. זה לא הגיוני להיות עם מישהי בלי שתימשך אליה גם פיזית.
כמו שאמרת, הוא כנראה נואש. ואני אוסיף שהוא גם יכול להיות צבוע. או מתייפייף. או הכל ביחד...
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

Kמיתי כתב:בהחלט.
אמרת הכל.
אני נוטה שלא להאמין למי שיגיד לי שלא אכפת לו מהיופי. זה לא הגיוני להיות עם מישהי בלי שתימשך אליה גם פיזית.
כמו שאמרת, הוא כנראה נואש. ואני אוסיף שהוא גם יכול להיות צבוע. או מתייפייף. או הכל ביחד...
חחח לא פעם הצבתי מול כל ה"מתייפייפים" האלה שאלה:
נגיד ואתה יוצא ויש לך אופצייה של 10 בחורות. אומרים לך להתחיל עם אחת מהן...
אתה תתחיל עם הבחורה שנראת הכי טוב? או עם הבחורה שנראה הכי פחות טוב בתקווה שיש לה "אופי מדהים" או שאולי היא יכולה להיות "אהבת חייך"?

אתה תקח תסיכון שהבחורה הכי כוסית שם היא כנראה טיפשה או כלבה ותעדיף להתחיל איתה.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

ומה ה"נואשים" ענו לך? :)
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

ברור שיתחילו עם הכוסית..ואז מכרו לי כל מיני תירוצים מפגרים
"רק עם הזאת שנראת לי נחמדה" בלהבלה בלה, קיצר בולשיט :)
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

שורה תחתונה, בכלל לא אכפת לי מהיופי.
אני לא רוצה שתסתובב לי דוגמנית בבית. אני רוצה אישה עם עומק :love:
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

העיקר שאנחנו לא שטחיים ;)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אם יציגו למישהו 10 בחורות, ברור שהוא יבחר בכוסית (natural selection ;) ),
זאת גם החלטה הגיונית: ככה לפחות יש לו את היופי, גם אם האופי דפוק. אם הוא יבחר במכוערת יש סיכוי שייצא קירח מכל כיוון.

אני מבין שאנשים יירצו להתחתן עם מישהו שיש לו אופי טוב, זה מאוד חשוב, אבל אהבה וזוגיות בלי משיכה מינית בעיניי זה עצוב מאוד. אני לא מבין איך זוגיות יכול הלשרוד בלי מיניות. ובאמת ובלי לזלזל הרבה פעמים אני רואה זוגות שהבחורה או הבחור ממש לא נראים טוב, והרבה פעמים אני חושב לעצמי איך הזוגיות שלהם, איך הכימיה המינית... לא הייתי מסוגל לראות את עצמי עם מישהי שאני לא נמשך אליה. ובגלל שזה גם הדבר הראשון שמבחינים בו, זה מאוד חשוב לי ואני לא חושב שזה שיטחי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

אך באותה מידה אפשר לסתור ולהגיד שבסופו של דבר גם אנשים שלא נראים טוב מתחתנים ועושים ילדים וישמצב גם נהנים מזה :D
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

כן זה בדיוק המיסתורין בעניין :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

DayLight Misery כתב:אך באותה מידה אפשר לסתור ולהגיד שבסופו של דבר גם אנשים שלא נראים טוב מתחתנים ועושים ילדים וישמצב גם נהנים מזה :D
דיכוי היצר המיני, שכנוע עצמי, התפשרות... תבחרי :)

וניר, כנראה שאנחנו צריכים לדבר על דברים שלא קשורים לדת. אני חושב שלראשונה הסכמתי עם כל מה שכתבת.. נדיר.
סמל אישי של משתמש
DayLight Misery
דרימיסטית מתקדמת

Kמיתי כתב:
DayLight Misery כתב:אך באותה מידה אפשר לסתור ולהגיד שבסופו של דבר גם אנשים שלא נראים טוב מתחתנים ועושים ילדים וישמצב גם נהנים מזה :D
דיכוי היצר המיני, שכנוע עצמי, התפשרות... תבחרי :)

וניר, כנראה שאנחנו צריכים לדבר על דברים שלא קשורים לדת. אני חושב שלראשונה הסכמתי עם כל מה שכתבת.. נדיר.
אולי...אבל קצת קשה לי להאמין שאנשים מסוגלים להתפשר עד סוף חייהם
שלח תגובה