דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)
-
- דרימיסט מתקדם
Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)
שמעתי את הדיסק בערך פעם וחצי-פעמיים ככה שאני רחוק מלהביע דעה..
ובדר"כ מה שאני אוהב בהתחלה, זה מה שאני לא אוהב בהמשך, ומה שאני לא מבין בהתחלה, אני מכור אליו בהמשך..
אז אני מפחד לומר שהרוזן מטוסקנה זה שיר בנזונה.. כי לפי המשוואה הנ"ל אני מדאיג את עצמי...
מה שכן רציתי לומר, זה שבאופן כללי חלה ירידה - קטנה מאוד ובאוזני אדם ממוצע אפילו לא מורגשת - בטכניקה של הלהקה. לא בהכרח כי הם פחות טובים, אולי הם קצת יותר עצלנים. וגם כמובן, כל זה בערבון מוגבל במיוחד.. כי אי אפשר לראות ביצירת המופת (כן, ככה אני רואה כל אלבום שלהם) האחרונה, משהו שנוצר ע"י אנשים עצלנים.. חשוב לי שמי שקורא את השורות האלה יבין שהכל עניין יחסי. והלוואי עלינו עוד כמה מוזיקאים עצלנים כאלה בעולם.
אבל לדוג', יצא לי לראות היום את הסולו של פטרוצ'י בתחילת through her eyes מההופעה שהם עשו לסינס בניו יורק ב2001, ועם כל ההתמוגגות שלי מהסולואים שהוא נתן פה ביום שלישי, ובקליפים מהופעות בשנים האחרונות וגם בדיסקים האחרונים.. יש תחושה שמשהו שם קצת נעלם בשנים האחרונות.. משו בFיל שלו.. אולי ביצירתיות.. וזה לא שהתרגלתי לשמוע אותו. אחרת לא הייתי מתפעל כל כך ממה ששמעתי היום באותו קליפ.
אבל לבוא ולהגיד שהדיסק הזה לא טוב, או מאכזב או כל דבר אחר שאנשים אומרים פה.. זו הגזמה רצינית.
אני יכול רק לקוות שבשנים הקרובות והרחוקות תקום עוד להקה שתצליח להוציא דיסק כמו החדש אחרי למעלה מ20 שנות פעילות.
לא קיימות חיות כאלה.
דרים ת'יאטר היא אחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה של הרוק (על שלל גווניו וז'אנריו), בעיקר בזכות דיסקים כמו הנוכחי.
אלה שנותנים לנו פרופורציה נכונה בהסתכלות עליהם לאורך הקריירה.
להוציא דיסק אחד או שניים שהם יצירת מופת זה אחלה וזה מרשים. אבל להוציא 10 דיסקים שכל אחד מהם מדהים יותר מכל להקה אחרת ששמעתי, זה כבר משהו אחר לגמרי.
ובדר"כ מה שאני אוהב בהתחלה, זה מה שאני לא אוהב בהמשך, ומה שאני לא מבין בהתחלה, אני מכור אליו בהמשך..
אז אני מפחד לומר שהרוזן מטוסקנה זה שיר בנזונה.. כי לפי המשוואה הנ"ל אני מדאיג את עצמי...
מה שכן רציתי לומר, זה שבאופן כללי חלה ירידה - קטנה מאוד ובאוזני אדם ממוצע אפילו לא מורגשת - בטכניקה של הלהקה. לא בהכרח כי הם פחות טובים, אולי הם קצת יותר עצלנים. וגם כמובן, כל זה בערבון מוגבל במיוחד.. כי אי אפשר לראות ביצירת המופת (כן, ככה אני רואה כל אלבום שלהם) האחרונה, משהו שנוצר ע"י אנשים עצלנים.. חשוב לי שמי שקורא את השורות האלה יבין שהכל עניין יחסי. והלוואי עלינו עוד כמה מוזיקאים עצלנים כאלה בעולם.
אבל לדוג', יצא לי לראות היום את הסולו של פטרוצ'י בתחילת through her eyes מההופעה שהם עשו לסינס בניו יורק ב2001, ועם כל ההתמוגגות שלי מהסולואים שהוא נתן פה ביום שלישי, ובקליפים מהופעות בשנים האחרונות וגם בדיסקים האחרונים.. יש תחושה שמשהו שם קצת נעלם בשנים האחרונות.. משו בFיל שלו.. אולי ביצירתיות.. וזה לא שהתרגלתי לשמוע אותו. אחרת לא הייתי מתפעל כל כך ממה ששמעתי היום באותו קליפ.
אבל לבוא ולהגיד שהדיסק הזה לא טוב, או מאכזב או כל דבר אחר שאנשים אומרים פה.. זו הגזמה רצינית.
אני יכול רק לקוות שבשנים הקרובות והרחוקות תקום עוד להקה שתצליח להוציא דיסק כמו החדש אחרי למעלה מ20 שנות פעילות.
לא קיימות חיות כאלה.
דרים ת'יאטר היא אחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה של הרוק (על שלל גווניו וז'אנריו), בעיקר בזכות דיסקים כמו הנוכחי.
להוציא דיסק אחד או שניים שהם יצירת מופת זה אחלה וזה מרשים. אבל להוציא 10 דיסקים שכל אחד מהם מדהים יותר מכל להקה אחרת ששמעתי, זה כבר משהו אחר לגמרי.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
בריאן מאי מ-Queen מדבר שוב על דרים:
But I was also, by one of those strange alignments of the planets, able to see the band who have just delivered what my mate Rog called (totally unprompted last week) "The best Queen cover job ever". Yes, the redoubtable Dream Theatre. IT was a revelation. Their scope is way beyond covering Ancient Rock Bands, of course ... and actually way beyond Rock, I'd say. They are what would have been called, about 30 years ago - truly 'progressive, with more than a touch of fusion'. But their musicianship is way beyond even that. The whole band are virtuosos ... I'm kind of ashamed I never discovered them before. Their set was completely without any hint of 'playing to the Gallery'. They took their time mapping out their songs, which I can only say succulently drip with the best kind of complexity. Wonderful playing. I will be back for more. So will about 80,000 Classic Rock fans who gave them a great reception in the old "Monsters of Rock" fields - what we all used to know as the Donnington Castle gig.
-
- בריל!
אחי אתה מלך! מסכים עם כל מילה. צריכים להכניס הכל לפרופורציות, והציפיות מדרים אחרי יותר מ-20 שנה איבדו פרופורציות.Kמיתי כתב:שמעתי את הדיסק בערך פעם וחצי-פעמיים ככה שאני רחוק מלהביע דעה..
לא קיימות חיות כאלה.
בקשר למה שבראיין מי כתב- עוד תשובה לכל האנשים שחושבים שדרים עברו את השיא שלהם. עומד ומקשיב להם אחד המוזיקאים הכי גדולים ברוק ולא מפסיק לשבח אותם- מה צריך יותר?
אישית אני יודע שדרים היו בהלם ממה שבראיין מיי כתב עליהם- מבחינתם זה חלום גדול שמתגשם.
מדהים האיש הזה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוף!!!!!! כ"כ רציתי לקרוע להם ת'צורה בCOD אבל אז ראיתי שזה רק ב XBOX וגם נדפק לי משהו עם המקלדת-עכבר שמנע ממני בכל מקרה... 

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- ilai fields #7
- דרימיסט-על

אני מתאר לעצמי את מיונג משחק....

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
זה רק אני או שהסיום "החדש" של ANTR הורס את הכניסה ל- AROP? 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה לא אלבום קונספט שהשירים בו מתחברים אחד לשני מבחינה נושאית או מלודית, כך שאני לא חושב שהוא יכול להרוס.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כנראה שזה רק אתה....ilai fields #7 כתב:זה רק אני או שהסיום "החדש" של ANTR הורס את הכניסה ל- AROP?
או ש AROP הוא סתם שיר לא משהו..
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Greenburger
- דרימיסט-על
האתר של דרים שונה למשהו... צבעוני ומוזר ביותר.
נראה כמו אתר של איזו להקה משנות ה- 60'
נראה כמו אתר של איזו להקה משנות ה- 60'

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לא אהבתי. בכלל. 
לפחות יש קצת תמונות חדשות מהעטיפה.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
שירים. מעולים!avrahamshuk כתב:כנראה שזה רק אתה....ilai fields #7 כתב:זה רק אני או שהסיום "החדש" של ANTR הורס את הכניסה ל- AROP?
או ש AROP הוא סתם שיר לא משהו..

- Adar Nahari
- דרימיסטית מתקדמת
WTF?!?!? מה עבר על האתר שלהם? נראה לי איזה ליצן הקיא שםYtseJam כתב:לא אהבתי. בכלל.

סתם... אבל זה מוזר נורא.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
- Treetop
- דרימיסט מתקדם
עוד מישהו שומע השפעות כבדות ביותר של מגדת' ב ANTR ו AROP, או שאני צריך בדיקת שמיעה??? 

אני לא גזען, אני שונא את כולם בצורה שווה.
-
- נעם
הדבר הראשון שאמרתי לעצמי כששמעתי את שני השירים האלו.Treetop כתב:עוד מישהו שומע השפעות כבדות ביותר של מגדת' ב ANTR ו AROP, או שאני צריך בדיקת שמיעה???
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- Treetop
- דרימיסט מתקדם
לפי דעתי מכינים אותנו לזה שג'יימס עוזב ודייב מסטיין מחליף אותו 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Treetop כתב:לפי דעתי מכינים אותנו לזה שג'יימס עוזב ודייב מסטיין מחליף אותו
דווקא התיאוריה שלי היא שהוציאו את דיסק האינסטרומנטלים כדי לבדוק את תגובת הקהל לדרים בלי לאברי

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Treetop
- דרימיסט מתקדם
אם כבר נגענו בנושא, TCOT ללא מילים זה ממש אדיר.
הפזמון בשיר נשמע כל כך..... NU METAL שבא לי להקיא את ארוחת הבוקר שאני אוכל עוד חמש דקות.
אני הולך לכתוב על זה ב BITCHLIST....
הפזמון בשיר נשמע כל כך..... NU METAL שבא לי להקיא את ארוחת הבוקר שאני אוכל עוד חמש דקות.
אני הולך לכתוב על זה ב BITCHLIST....
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
התמונה של בקבוק מדהימה!!
אומנם זה באמת לא יכול להרוס אבל בכל זאת...
כן, אבל הכניסה הקודמת התחברה מעולה לסוף ANTR...טל רודס כתב:זה לא אלבום קונספט שהשירים בו מתחברים אחד לשני מבחינה נושאית או מלודית, כך שאני לא חושב שהוא יכול להרוס.
אומנם זה באמת לא יכול להרוס אבל בכל זאת...

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כצפוי, מישהו העלה את זה לרשת...YtseJam כתב:החברים שיחקו אתמול שוב פעם ב-X-Box
http://www.xbox.com/en-US/community/cal ... heatre.htm

http://www.youtube.com/watch?v=OiwQQe5Yxt4