אבל אם כבר אז כבר: הת לדג'ר (הם יכולים לא להיות בין החיים נכון?!) ופירס (זה ששיחק את גימס בונד לפני הנוכחי)הם החתיכים מעולם הקולנוע, מייקל רומיאו (סימפוני איקס),PERTTU KIVILAAKOSO מאפוקאליפטיקה, מלמסטין (כן, הוא נחשב חתיך בעייני גם היום!!!), ארג'ן לוקס ואקסל רוז (בתקופה היפה שלו) הם החתיכים מעולם המוזיקה.
ניסיתי למצוא מישהו מהארץ אבל לא עולה לי אף אחד בראש חוץ מאיזה דוגמן ישן של קסטרו שאני לא זוכרת את השם שלו.
מהטלנובלות זה פקונדו אראנה(זה שמנגן בסקסופון).
מעולם המוזיקה יש עוד מלא, פשוט לא נזכרת עכשיו.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
HEART כתב:חחח, אני לא מאמינה שבאמת נפתח אשכול כזה...חחח...
אבל אם כבר אז כבר: הת לדג'ר (הם יכולים לא להיות בין החיים נכון?!) ופירס (זה ששיחק את גימס בונד לפני הנוכחי)הם החתיכים מעולם הקולנוע, מייקל רומיאו (סימפוני איקס),PERTTU KIVILAAKOSO מאפוקאליפטיקה, מלמסטין (כן, הוא נחשב חתיך בעייני גם היום!!!), ארג'ן לוקס ואקסל רוז (בתקופה היפה שלו) הם החתיכים מעולם המוזיקה.
מעולם המוזיקה יש עוד מלא, פשוט לא נזכרת עכשיו.
אמת, עולם המטאל מלא אנשים יפים
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
HEART כתב:חחח, אני לא מאמינה שבאמת נפתח אשכול כזה...חחח...
ניסיתי למצוא מישהו מהארץ אבל לא עולה לי אף אחד בראש חוץ מאיזה דוגמן ישן של קסטרו שאני לא זוכרת את השם שלו.
מהטלנובלות זה פקונדו אראנה(זה שמנגן בסקסופון). מעולם המוזיקה יש עוד מלא, פשוט לא נזכרת עכשיו.
גילדנלאו, ענת. גילדנלאו!
גם ג'והאן הלגרן אחד החתיכים. ואם כבר את הזכירו את פטרוצי ועניינים, אני חייבת לציין שגם לאברי נראה טוב.
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
חחח ענת אני לא מאמינה ששכחת את אהובך מיונגי!!
מה עובר עליך!?
איך הוא נראה קטנטן על הרצפה..
אני אישית מעדיפה את פטרוצ'י ולאברי אבל לכל אחת טעמה..
ומאחר והזכרת לי את פקונדו.. יאם!
והנה משהו למיכל (לא שכחנו את גילדי!)
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
איזה ווירד שאפחת לא הזכירה את בראד פיט:O (למרות שבתכלס, לדעתי לפחות-,יש אצלו מקום לשיפורים )
את לא הבחורה היחידה, אני בטוח, אבל אני הסטרייט היחיד שכן ...
לוידע, אני בטוח שאם הייתה לי משיכה לגברים הייתי נמשך לשקטים האלה, כמוהו ...
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious