וכן... כמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד את זה עד שזה יגמר: היסטוריה זה שואה!!!
אומנם זה חשוב ואפילו מעניין אבל אני מסוג האנשים שפשוט לא מסוגל לשבת וללמוד וכולם יודעים כמה זה חובה בהיסטוריה!
וגם שאני לומד אני מצליח להיכשל!
מפיקים חמדנים
מחייכים ותוקעים את הסכינים מאחור בלי בושה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ilai fields #7 כתב: אני חושב שהוא בי'... תקן אם אני טועה!
וכן... כמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד את זה עד שזה יגמר: היסטוריה זה שואה!!!
אומנם זה חשוב ואפילו מעניין אבל אני מסוג האנשים שפשוט לא מסוגל לשבת וללמוד וכולם יודעים כמה זה חובה בהיסטוריה!
וגם שאני לומד אני מצליח להיכשל!
כן אני י'.
שואה.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
נכון
והתגובה הזאת נורא מתאימה לביצ'ליסט - למה לעזאזל כל הדברים הטובים בעולם הם לבני 18 ומעלה?
The secret orchard
But still so precious
אבל 95 במתכונת, הציון מגן 98.. אפשר לומר שהמצב שלי בסדר.
ובכל זאת היסטוריה זה אחד המקצועות המעצבנים, וחבל כי יש נושאים מעניינים, אבל עדיין תקועים איתנו פה על ציונות לאומיות ובית שני.
ד"א עכשיו ישראל ביתנו הציעו להוסיף עוד 3 שעות שבועיות של שיעור ציונות. מה, הם לא יודעים מה יש בהיסטוריה?!
דווקא היסטוריה זה מהמקצועות המעניינים יותר לפי דעתי .
ז"א - ללמוד לא רציתי . היה לי מאוד קשה לפתוח את המחברת , אבל ברגע שקראתי וחייבתי את עצמי לזה - גיליתי שזה ממש מעניין . כמובן שיש כל מיני תנאים שמונעים ממך להתעניין , במיוחד לחץ של דברים אחרים .
אבל סתם ככה - אני מאוד אהבתי הסטוריה . וגיליתי ששגם אזרחות זה לא מקצוע נורא כל כך - את סמסטר חורף לא עשיתי בגלל שממש לא מצאתי עניין . ואחרי זה למדתי לבגרות קיץ 2007 והיה ממש קל .
TheLight כתב:כל היום (בין התקף היסטריה לצעקות ברחבי בית הספר) עלו תסריטים ממש גרועים לגבי מחר, ברובם אני מגיעה לכניסה.. ומגלה ששכחתי את הכרטיס בבית O_O"
+1
לי יש עוד תרחיש שאני מגיע להופעה וברגע שה מתחילים לנגן, אני מתעלף מהתרגשות ולא רואה את ההופעה
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
אבל 95 במתכונת, הציון מגן 98.. אפשר לומר שהמצב שלי בסדר.
ובכל זאת היסטוריה זה אחד המקצועות המעצבנים, וחבל כי יש נושאים מעניינים, אבל עדיין תקועים איתנו פה על ציונות לאומיות ובית שני.
ד"א עכשיו ישראל ביתנו הציעו להוסיף עוד 3 שעות שבועיות של שיעור ציונות. מה, הם לא יודעים מה יש בהיסטוריה?!
חחח נכון שהיה קל? או שזה רק בגלל שהבצפר שלי עושה מותאם ואז לנו זה באמתתתת ממש מעט חומר?
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
TheLight כתב:כל היום (בין התקף היסטריה לצעקות ברחבי בית הספר) עלו תסריטים ממש גרועים לגבי מחר, ברובם אני מגיעה לכניסה.. ומגלה ששכחתי את הכרטיס בבית O_O"
+1
לי יש עוד תרחיש שאני מגיע להופעה וברגע שה מתחילים לנגן, אני מתעלף מהתרגשות ולא רואה את ההופעה
הייהיי!!! זה תרחיש שלי שעוד אמרתי את זה בהופעה של רודס בארץ!!!!!!!!!!(בנוגע לדרים)..
Treetop כתב:תרחיש ממש גרוע, WHEN THE KEYBOARD BREAKS 2
תאמין לי שברגע שדרים יראו את הכמות של הקהל הישראלי וכמה עצבני הוא יכול להיות, הקלידים יתקנו את עצמם .
The secret orchard
But still so precious
+1
חח גם לי יש כל הזמן את התרחיש הזה שאני מגיעה להופעה ומגלה ששכחתי את הכרטיס
יש לי גם תרכיש נוסף כל השבוע האחרון אני בסרטים שנאבד לי הכרטיס , אז אני כל יום בודקת שהוא עדיין במקום ולא ברח לאנשהו ...
מה שהכי מפחיד שבגלל שאני כזו "טייסת פנטום" וההתרגשות רק הולכת וגוברת אחד מהשניים בטוח יקרה היום ...
+1
חח גם לי יש כל הזמן את התרחיש הזה שאני מגיעה להופעה ומגלה ששכחתי את הכרטיס
יש לי גם תרכיש נוסף כל השבוע האחרון אני בסרטים שנאבד לי הכרטיס , אז אני כל יום בודקת שהוא עדיין במקום ולא ברח לאנשהו ...
מה שהכי מפחיד שבגלל שאני כזו "טייסת פנטום" וההתרגשות רק הולכת וגוברת אחד מהשניים בטוח יקרה היום ...
לכולם יש את הרגע הזה שהולך להיות משהו נורא לפני ההופעה
המחשבות שלי:
1.דורסים אותי ואני מאושפזת בזמן ההופעה
2.הקפצה לבסיס ויש מלחמה או משהו כזה
3.נשרף לי הבית יחד עם הכרטיס של ההופעה
חחחחחחח גם אני בודקת מדי פעם שהכרטיס נמצא איפה שהוא צריך להיות................. כאפותתתת
איזה בית ספר של חובבנים.. לפני חמש דקות הודיעו למי שמי' במגמת מוזיקה שאנחנו צריכים מחר לנגן לשכבה את השירים שניגנו בערב מגמה. אבל מה, אין גיטרה בס ואין בסיסט.. הכריחו אותי ללמוד את התפקיד של הבס, ולנגן אותו על הגיטרה שלי.