חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
וואו, ענק. גם אני כבר לא יכול לחכות...XDDanielK כתב:וואלה ?Kingalpaca כתב:זה לא,DanielK כתב:כן היה שם מלא דחיפות מקדימה ואני די התעצבנתי.. אבל אחרי BTL זה כבר עבר והקהל היה מעולה.
הייתי שם עד TSCO שבאמת כבר לא יכולתי לסבול את זה והלכתי אחורה.
בכל מקרה,
לא בא לי להתעסק בקהל (בחלקו), זה מבאס וזה לא העיקר,
הדבר החשוב אלה חמשת המופלאים.
בכל מקרה איפה שאני הייתי (והייתי די מקדימה, ראיתי את הלהקה מצוין) זה נפסק אחרי BTL .
כן הם אמרו שהם לא יכולים לחכות לפעם הבאה והם מבטיחים שזה יהיה בקרוב.ורגע, אני לא מבין, מייק וג'יימס דיברו על "הפעם הבאה" או משהו? O_O
חתוליס- אל תתן לזה להרוס לך את החוויה ..
וכן, אני הייתי בהתחלה ממש מקדימה בצד שמאל, אחר כך נבלעתי יותר לצד ימין וקצת יותר אחורה. יכול להיות שבאיזור של פטרוצ'י (צד ימין מקדימה) כולם היו משותקים ולא ניסו לדחוף ם:
אבל כן, אני גם הרגשתי שזה לא נפסק בערך כל ההופעה, כל פעם היה מישהו אחר שהתחיל בלגן, ובכלל, באיזור השורות הקצת יותר רחוקות מהבמה היו אין סוף פוגו-אים ודחיפות.
אבל עדיין, זה היה יותר מדי טוב כדי להתייחס לכל זה יותר מדי.
-
- דרימיסט מתחיל
האמת היה ממש גדול,הייתי בשורה הראשונה בצד ימין,עד שכנראה הגוף שלי לא יכל לעמוד מול הבאסים והקאתי..
בכ"מ זה לא נתן לי להרוס את החוויה וזה קרה בConsact Motion.
אם מישהו ראה חבורות ילדים בגילאי 13 מסתובבים עם חולצות שאף אחד לא מכיר,זה אני וחברים שלי=]
בכ"מ זה לא נתן לי להרוס את החוויה וזה קרה בConsact Motion.
אם מישהו ראה חבורות ילדים בגילאי 13 מסתובבים עם חולצות שאף אחד לא מכיר,זה אני וחברים שלי=]
- Sunny
- דרימיסט-על
עוד מישהו הלך כמו פנגווין בדרך יציאה בגלל שהרגליים היו תפוסות? 

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
היה סטיליסט לא רע רק היה חסר עוד קצת מטרופוליס לפחות אוברטור 1928
הלהקה נתנה שואו מטורף כשהבה נגילה היה השיא שוב אני ציפיתי לקצת סולו לפי תורות של כל אחד ולא קיבלתי אבל באמת בקטנה
זהו סך הכל היה שווה כל שקל (חולצה ,דיסק,תרמוס שהחרימו לי המאבטחים וארנק שאבדתי אם 400 שקל )
הלהקה נתנה שואו מטורף כשהבה נגילה היה השיא שוב אני ציפיתי לקצת סולו לפי תורות של כל אחד ולא קיבלתי אבל באמת בקטנה
זהו סך הכל היה שווה כל שקל (חולצה ,דיסק,תרמוס שהחרימו לי המאבטחים וארנק שאבדתי אם 400 שקל )
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לא כי הרגליים היו תפוסות..Sunny כתב:עוד מישהו הלך כמו פנגווין בדרך יציאה בגלל שהרגליים היו תפוסות?
כי הגב שלח אותות מצוקה!

- DanielK
- דרימיסט מתקדם
יאפ, הייתי בצד ימין, באיזור של פטרוצ'י.וואו, ענק. גם אני כבר לא יכול לחכות...XD
וכן, אני הייתי בהתחלה ממש מקדימה בצד שמאל, אחר כך נבלעתי יותר לצד ימין וקצת יותר אחורה. יכול להיות שבאיזור של פטרוצ'י (צד ימין מקדימה) כולם היו משותקים ולא ניסו לדחוף ם:
אבל כן, אני גם הרגשתי שזה לא נפסק בערך כל ההופעה, כל פעם היה מישהו אחר שהתחיל בלגן, ובכלל, באיזור השורות הקצת יותר רחוקות מהבמה היו אין סוף פוגו-אים ודחיפות.
אבל עדיין, זה היה יותר מדי טוב כדי להתייחס לכל זה יותר מדי

-
- דרימיסט מתקדם
איזו הופעה, איזה מלכים הם.
אני הייתי בשורה הראשונה ממש מול פטרוצ'י, ופשוט לא האמנתי למה שאני רואה מול העיניים שלי. איזה פנומן.
לאברי היה מדהים, ובאמת כל ההופעה הזו הייתה הרבה מעל לציפיות.
כל פעם שפטרוצ'י הסתכל עלי נראה לי השתנתי במכנסיים, שלא לדבר על הדמעות שירדו בסוף של צ'יינג'.
רק מה, איפה שהייתי לא שמעו ב-כ-ל-ל את רודס. ואני מתכוון בכלל, בכלל. שום דבר חוץ מממש קצת כשהוא היחיד שמנגן או שיש רק סולו קטן ברקע שלו מנגן. את כל הסולואים שלו לא שמעתי וזה היה לי חבל.
ולמרות החוויה המדהימה מהשורה הראשונה, אני יודע שבפעם הבאה אני אקח מקום בצד. השורה הראשונה זה לא מקום לאנשים נחמדים, לחברה שלי היה קשה נורא ובכלל היה שם המון אגואיזם כזה מעצבן.
אגב, מישהו מצא סיקורים באינטרנט, משהו, ראיון עם חברי הלהקה אחרי המופע?
10000 איש בהופעה וככה התעלמו מזה?
אני הייתי בשורה הראשונה ממש מול פטרוצ'י, ופשוט לא האמנתי למה שאני רואה מול העיניים שלי. איזה פנומן.
לאברי היה מדהים, ובאמת כל ההופעה הזו הייתה הרבה מעל לציפיות.
כל פעם שפטרוצ'י הסתכל עלי נראה לי השתנתי במכנסיים, שלא לדבר על הדמעות שירדו בסוף של צ'יינג'.
רק מה, איפה שהייתי לא שמעו ב-כ-ל-ל את רודס. ואני מתכוון בכלל, בכלל. שום דבר חוץ מממש קצת כשהוא היחיד שמנגן או שיש רק סולו קטן ברקע שלו מנגן. את כל הסולואים שלו לא שמעתי וזה היה לי חבל.
ולמרות החוויה המדהימה מהשורה הראשונה, אני יודע שבפעם הבאה אני אקח מקום בצד. השורה הראשונה זה לא מקום לאנשים נחמדים, לחברה שלי היה קשה נורא ובכלל היה שם המון אגואיזם כזה מעצבן.
אגב, מישהו מצא סיקורים באינטרנט, משהו, ראיון עם חברי הלהקה אחרי המופע?
10000 איש בהופעה וככה התעלמו מזה?
- MrReD
- שגריר האופת'
באמת לא שמעו את רודס כמעט כל ההופעה, נראה לי שרק בסביבות השליש האחרון של ההופעה התחילו לשמוע אותו.
-
- דרימיסט מתחיל
מתברר שהאיזור ליד פטרוצ'י היה הכי גרוע מבחינת דחיפות וסאונד.
- dt-forever
- דרימיסט מתחיל
אני הייתי בצד שמאל מול רודס מטר מהבמה בהתחלה אכן היה שם דחיפות אבל אחריי זה נרגע.. ולקראת סוף ההופעה היה כמה פוגואים מטורפים שם.... לא השתתפתי כי השרירים שלי דיי חלשים..DanielK כתב:יאפ, הייתי בצד ימין, באיזור של פטרוצ'י.וואו, ענק. גם אני כבר לא יכול לחכות...XD
אבל עדיין, זה היה יותר מדי טוב כדי להתייחס לכל זה יותר מדי
אגב אם יש מישהו שהיה בצד שמאל ליד הבמה והוא צילם אם יוכל להעלות תמונות אולי אני שם??!
ומישהו יודע כמה אנשים היו באמת בסוף בהופעה?? או איפה אמור להתפרסם המספר הרישמי??
הא ושכחתי היה פשוט מדהים ענק גדול מהחיים!!!!!!!!!!!!!!!!
הבה נגילה הבה נגילה הבה נגילה הבה................
- MrReD
- שגריר האופת'
אני מאשר את זה.Kingalpaca כתב:מתברר שהאיזור ליד פטרוצ'י היה הכי גרוע מבחינת דחיפות וסאונד.
-
- דרימיסט מתקדם
+1
אבל היה שווה את המבטים של פטרוצ'י והמבט מקרוב על הסולואים.
אבל היה שווה את המבטים של פטרוצ'י והמבט מקרוב על הסולואים.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אני חשבתי על לראות את ההופעה מרחוק אבל ברגע שהתחיל ITPoE ישר הבנתי שאין לי ברירה חוץ מלרוץ קדימה, ומהר מאוד התברגתי לעמדה מוצלחת מאוד ישר מול פטרוצ'י, ושם נשארתי במשך כל ההופעה, בחלק גדול עם אליאל (אגב, בכיף אחי
).
בסה"כ נהניתי מההופעה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד, הרבה יותר מבטורקיה. כולכם מדברים על ה"קהל הישראלי" שעושה בלאגן, אבל אני לא ממש מבין למה ציפיתם למשהו אחר... ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה, ואני גם לא מתחרט, זה בהחלט היה שווה את זה, ופשוט צריך להפנים שזה חלק (כנראה בלתי נפרד) מהמדינה שלנו. את האמת שאני גם רואה בזה דברים חיוביים, אני חושב שהאנרגיה מקדימה, למרות הצפיפות והזיעה וכו', הייתה מדהימה... מסביבי כולם צרחו את המילים ביחד, העבירו כוסות מים לאנשים צמאים, וגם לא ממש נדחפו, אלא דיי שמרו על מקומם בקנאות. אין לי טענות כלפי הקהל, פשוט צריך לקחת בפרופורציות. אנחנו לא באירופה.
לגבי הסאונד, איפה שאני עמדתי באמת הייתה בעיית באלאנס אבל זה לא באשמת ההפקה, אלא באשמת פטרוצ'י החזיר שהביא 8 בוקסות של מסה שפשוט התעלו על המוניטרים בשביל מי שעמד מספיק קרוב, מה שגרם להבלעות גדולה מאוד של רודס וגם לא קטנה של לאברי. דבר שגם אותו לקחתי בחשבון כשהתקרבתי לבמה, וגם הוא היה שווה את זה, בשביל לראות ולשמוע את פטרוצ'י בשיאו.
בקשר לנעם ומריאנה... אני בהחלט יכול להבין את האכזבה שלכם, אבל הטענות צריכות להיות כלפי הדרן נטו. מה נראה לך נעם, שאם 50 אנשים היו רודפים אחרי הקב"ט זה כן היה מעניין לו את הביצה? אתה טועה. אם יש לכם טענות כלפי חברי המועדון הן לא במקום, ואם יש לך טענות כלפי ההנהלה גם הן לא במקום כי עידן ומתן (ואני בטוח שגם טל מעבר לים) עבדו קשה מאוד על כל מה שסבב סביב ההופעה הזאת.
כל הכבוד לכם שויתרתם על הכניסה לבקסטייג', באמת, יצאתם אנשים גדולים. באמת. אבל להתלונן אחרי זה על שנפלתם בין הכיסאות זה לא במקום... קיבלתם בקסטייג', החלטתם לוותר מבחירתכם ואני בטוח שאף אחד לא ביקש ממכם לעשות זאת, והדרן לצערנו דפקו את כל חברי המועדון שלא נכנסו לבקסטייג' עם נושא הכניסה מוקדמת, ולא רק אתכם. ובתור בן אדם שנכנס למתחם הרבה אחריכם, רק באיזור 19:30, אני יכול להגיד לכם שאם הייתם רוצים, הייתם יכולים בקלות להגיע קדימה. נכון, זה לא היה קל כמו שזה היה אם הייתם נכנסים מוקדם, אבל זה היה מאוד מאוד אפשרי.
ואתם מופתעים מהעובדה שהיה "ניחוח ישראלי חריף"? זה שהלהקה מארה"ב לא אומר שהכניסה למתחם מהווה מעבר גבול. אנחנו עדיין בישראל, לא צריך לחיות באשליות שאנחנו לא וגיליתי שהדרך הכי טובה לא להתאכזב מדברים כאלו, היא פשוט לצפות לכמה שפחות, ובמקרה הטוב להיות מופתע.
בקיצור, הייתה אחלה הופעה, נקווה שבהחלט יחזרו בקרוב.

בסה"כ נהניתי מההופעה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד, הרבה יותר מבטורקיה. כולכם מדברים על ה"קהל הישראלי" שעושה בלאגן, אבל אני לא ממש מבין למה ציפיתם למשהו אחר... ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה, ואני גם לא מתחרט, זה בהחלט היה שווה את זה, ופשוט צריך להפנים שזה חלק (כנראה בלתי נפרד) מהמדינה שלנו. את האמת שאני גם רואה בזה דברים חיוביים, אני חושב שהאנרגיה מקדימה, למרות הצפיפות והזיעה וכו', הייתה מדהימה... מסביבי כולם צרחו את המילים ביחד, העבירו כוסות מים לאנשים צמאים, וגם לא ממש נדחפו, אלא דיי שמרו על מקומם בקנאות. אין לי טענות כלפי הקהל, פשוט צריך לקחת בפרופורציות. אנחנו לא באירופה.
לגבי הסאונד, איפה שאני עמדתי באמת הייתה בעיית באלאנס אבל זה לא באשמת ההפקה, אלא באשמת פטרוצ'י החזיר שהביא 8 בוקסות של מסה שפשוט התעלו על המוניטרים בשביל מי שעמד מספיק קרוב, מה שגרם להבלעות גדולה מאוד של רודס וגם לא קטנה של לאברי. דבר שגם אותו לקחתי בחשבון כשהתקרבתי לבמה, וגם הוא היה שווה את זה, בשביל לראות ולשמוע את פטרוצ'י בשיאו.

בקשר לנעם ומריאנה... אני בהחלט יכול להבין את האכזבה שלכם, אבל הטענות צריכות להיות כלפי הדרן נטו. מה נראה לך נעם, שאם 50 אנשים היו רודפים אחרי הקב"ט זה כן היה מעניין לו את הביצה? אתה טועה. אם יש לכם טענות כלפי חברי המועדון הן לא במקום, ואם יש לך טענות כלפי ההנהלה גם הן לא במקום כי עידן ומתן (ואני בטוח שגם טל מעבר לים) עבדו קשה מאוד על כל מה שסבב סביב ההופעה הזאת.
כל הכבוד לכם שויתרתם על הכניסה לבקסטייג', באמת, יצאתם אנשים גדולים. באמת. אבל להתלונן אחרי זה על שנפלתם בין הכיסאות זה לא במקום... קיבלתם בקסטייג', החלטתם לוותר מבחירתכם ואני בטוח שאף אחד לא ביקש ממכם לעשות זאת, והדרן לצערנו דפקו את כל חברי המועדון שלא נכנסו לבקסטייג' עם נושא הכניסה מוקדמת, ולא רק אתכם. ובתור בן אדם שנכנס למתחם הרבה אחריכם, רק באיזור 19:30, אני יכול להגיד לכם שאם הייתם רוצים, הייתם יכולים בקלות להגיע קדימה. נכון, זה לא היה קל כמו שזה היה אם הייתם נכנסים מוקדם, אבל זה היה מאוד מאוד אפשרי.
ואתם מופתעים מהעובדה שהיה "ניחוח ישראלי חריף"? זה שהלהקה מארה"ב לא אומר שהכניסה למתחם מהווה מעבר גבול. אנחנו עדיין בישראל, לא צריך לחיות באשליות שאנחנו לא וגיליתי שהדרך הכי טובה לא להתאכזב מדברים כאלו, היא פשוט לצפות לכמה שפחות, ובמקרה הטוב להיות מופתע.

נערך לאחרונה על ידי Plaschkes ב ג' יוני 16, 2009 11:23 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Tooloo
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אין לי מילים,פשוט אין לי מילים....
אני כל כך מרוצה מההופעה,מהמפגש ופשוט מהכול...חזרתי הביתה עכשיו סחוט מעייפות עם כאבי רגליים חזקים ובנוסף גם כאבי גב,אבל היה שווה כל רגע....אני לא יכול לחכות כבר לפעם הבאה שהם יבואו...
כמו אידיוט במפגש עם הלהקה כל מה שיצא לי מהפה זה "היי"....
סעמק...עבדתי עם עצמי שעות על מה אני הולך להגיד ופשוט לא יכולתי לנשום כמעט שראיתי אותם..
אגב,פורטנוי סטלן רצח(:
rock juice!
אני כל כך מרוצה מההופעה,מהמפגש ופשוט מהכול...חזרתי הביתה עכשיו סחוט מעייפות עם כאבי רגליים חזקים ובנוסף גם כאבי גב,אבל היה שווה כל רגע....אני לא יכול לחכות כבר לפעם הבאה שהם יבואו...
כמו אידיוט במפגש עם הלהקה כל מה שיצא לי מהפה זה "היי"....
סעמק...עבדתי עם עצמי שעות על מה אני הולך להגיד ופשוט לא יכולתי לנשום כמעט שראיתי אותם..
אגב,פורטנוי סטלן רצח(:
rock juice!
This feeling inside me
Finally found my love, Ive finally broke free
No longer torn in two
Id take my own life before losing you
Finally found my love, Ive finally broke free
No longer torn in two
Id take my own life before losing you
-
- דרימיסט מתחיל
הופעה מטורפת, הכי טובה שאי פעם ראיתי, כולל הופעה של דרים ביוון לפני שנתיים.
היה קשה, מחניק ומגעיל מקדימה עם כל הדחיפות, מאוד הפתיע אותי כל הקטע הזה. לא עזר שמשום מה לא טרחתי לשתות מספיק לפני והתייבשתי למוות כמו אידיוט, אבל לא הייתי מוכן לזוז לפחות עד Voices... ומשם זה כבר ממש לא היה משנה. כמו זריקת אדרנלין מטורפת, הם באמת ריגשו אותי. האנרגיות היו בשמיים וכל חברי הלהקה העיפו את השירים באוויר. מכל הקליפים שלהם בלייב שראיתי, כולל הDVDאים, לא ראיתי אותם בחיים נהנים ככה. היה ענק! ההבא נגילה, הסולואים המורחבים של פטרוצ'י, כל השטויות של פורטנוי... פשוט חוויה בלתי נשכחת.
אני גם מסכים בקשר לסאונד. עמדתי בערך באיזור השורה השנייה/שלישית של אנשים ממש מול פטרוצ'י ושמעו אותו ואת מיונג חזק מאוד, בקושי את רודס ולאברי בחצי הראשון של ההופעה, אח"כ זה השתפר.
היה קשה, מחניק ומגעיל מקדימה עם כל הדחיפות, מאוד הפתיע אותי כל הקטע הזה. לא עזר שמשום מה לא טרחתי לשתות מספיק לפני והתייבשתי למוות כמו אידיוט, אבל לא הייתי מוכן לזוז לפחות עד Voices... ומשם זה כבר ממש לא היה משנה. כמו זריקת אדרנלין מטורפת, הם באמת ריגשו אותי. האנרגיות היו בשמיים וכל חברי הלהקה העיפו את השירים באוויר. מכל הקליפים שלהם בלייב שראיתי, כולל הDVDאים, לא ראיתי אותם בחיים נהנים ככה. היה ענק! ההבא נגילה, הסולואים המורחבים של פטרוצ'י, כל השטויות של פורטנוי... פשוט חוויה בלתי נשכחת.
אני גם מסכים בקשר לסאונד. עמדתי בערך באיזור השורה השנייה/שלישית של אנשים ממש מול פטרוצ'י ושמעו אותו ואת מיונג חזק מאוד, בקושי את רודס ולאברי בחצי הראשון של ההופעה, אח"כ זה השתפר.
-
- דרימיסט מתחיל
וואו ההופעה היתה מטורפת! פשוט אין מילים.
אבל -
לחכות 3 שעות עד שההופעה תתחיל בצפיפות, בחום ובזיעה זה ממש לא כיף! זה סבל! אני פעם הבאה באמת שוקל לקנות ל VIP. נוסף לכך שגם הגב כאב לי בטירוף וכל הילדים שדוחפים.
אבל מה שהכי עצבן אותי זאת הזמרת של ephrat . היא פשוט עשתה מעצמה פאדיחות.. מתוך חצי שעה הופעה היא שרה 3 דקות בערך ובכל השאר רקדה כמו מפגרת על הבמה.. זה היה כלכך lame . אני התפדחתי בשבילה...
ניתראה בשנה הבאה.
אבל -
לחכות 3 שעות עד שההופעה תתחיל בצפיפות, בחום ובזיעה זה ממש לא כיף! זה סבל! אני פעם הבאה באמת שוקל לקנות ל VIP. נוסף לכך שגם הגב כאב לי בטירוף וכל הילדים שדוחפים.
אבל מה שהכי עצבן אותי זאת הזמרת של ephrat . היא פשוט עשתה מעצמה פאדיחות.. מתוך חצי שעה הופעה היא שרה 3 דקות בערך ובכל השאר רקדה כמו מפגרת על הבמה.. זה היה כלכך lame . אני התפדחתי בשבילה...
ניתראה בשנה הבאה.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
היה מדהים, מדהים, מדהים, מדהים!!!
למזלי הרב, האנשי הפקה של הדרן הסכימו להכניס אותו ל-VIP בשביל לשבת אחרי הרבה הסתובבויות מסביב וניסיונות להגיע למעקה בטיחות בשורות הראשונות.
היתה הופעה מדהימה, מעולה, באמת חלום שמתגשם. תודה לכל מי שהיה לו יד בעניין הזה. תודה למועדון, תודה לטל שקרע את התחת מחו"ל, תודה למתן ותודה מיוחדת לעידן שכל היום ראיתי אותו רק מתרוצץ ממקום למקום ואני יודע שהוא עשה את המיטב שלו בשביל שהמועדון יכנס לפני כולם. אבל הדרן קקות ואין מה לעשות.
מה זה משנה - היה סטליסט מטורף, ג'אמים גדולים, פטרוצ'י אחד והבה נגילה שנראה לי לא נשכח לשארית חיינו, הא?
אני עדיין לא מעכל את זה.
למזלי הרב, האנשי הפקה של הדרן הסכימו להכניס אותו ל-VIP בשביל לשבת אחרי הרבה הסתובבויות מסביב וניסיונות להגיע למעקה בטיחות בשורות הראשונות.
היתה הופעה מדהימה, מעולה, באמת חלום שמתגשם. תודה לכל מי שהיה לו יד בעניין הזה. תודה למועדון, תודה לטל שקרע את התחת מחו"ל, תודה למתן ותודה מיוחדת לעידן שכל היום ראיתי אותו רק מתרוצץ ממקום למקום ואני יודע שהוא עשה את המיטב שלו בשביל שהמועדון יכנס לפני כולם. אבל הדרן קקות ואין מה לעשות.
מה זה משנה - היה סטליסט מטורף, ג'אמים גדולים, פטרוצ'י אחד והבה נגילה שנראה לי לא נשכח לשארית חיינו, הא?
אני עדיין לא מעכל את זה.

-
- דרימיסט מתקדם
אחי מי אתה בדיוק, רוב הסיכויים שעמדנו ממש קרוב אחד לשני. אבל איפה שאני הייתי אנשים כל הזמן דחפו ימינה שמאלה.Plaschkes כתב:אני חשבתי על לראות את ההופעה מרחוק אבל ברגע שהתחיל ITPoE ישר הבנתי שאין לי ברירה חוץ מלרוץ קדימה, ומהר מאוד התברגתי לעמדה מוצלחת מאוד ישר מול פטרוצ'י, ושם נשארתי במשך כל ההופעה, בחלק גדול עם אליאל (אגב, בכיף אחי).
לגבי הסאונד, איפה שאני עמדתי באמת הייתה בעיית באלאנס אבל זה לא באשמת ההפקה, אלא באשמת פטרוצ'י החזיר שהביא 8 בוקסות של מסה שפשוט התעלו על המוניטרים בשביל מי שעמד מספיק קרוב, מה שגרם להבלעות גדולה מאוד של רודס וגם לא קטנה של לאברי. דבר שגם אותו לקחתי בחשבון כשהתקרבתי לבמה, וגם הוא היה שווה את זה, בשביל לראות ולשמוע את פטרוצ'י בשיאו.![]()
![]()
-
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
היה אחלה של סט ליסט ואחלה אנרגיות אבל הסאונד בהחלט הרס לי. אחרי 2 הופעות של דרים עם סאונד מדהים באתי עם ציפיות ופשוט הייתה נפילה.
אולי פעם הבאה הם יבואו עם הציוד שלהם ויהיה לי יותר כיף.
אולי פעם הבאה הם יבואו עם הציוד שלהם ויהיה לי יותר כיף.