גם מצלמות סטילס בעייתיות??!
איף. לא כיף בכלל!!!
והשאלה הגדולה, הם יכולים לקחת מצלמה או לא לאפשר כניסה [מה שנשמע יותר סביר אני מניחה]?? זה גובל בתיסכול.
יש חנייה בשפע גם בתוך גני התערוכה, גם בכביש ההיקפי של גני התערוכה (למי שמכיר)
וגם בחניון ה-ע-נ-ק ממול של גני יהושוע. במילים אחרות, אין בעיית חנייה, גם בדקה ל-8.
ועצה לבחורה השברירית, חבל, עוד תמצאי את עצמך עם 350 מצלמות מוחבאות מתחת לבגדים...
erezcarmel כתב:יש חנייה בשפע גם בתוך גני התערוכה, גם בכביש ההיקפי של גני התערוכה (למי שמכיר)
וגם בחניון ה-ע-נ-ק ממול של גני יהושוע. במילים אחרות, אין בעיית חנייה, גם בדקה ל-8.
העניין הפעוט הוא שרוב החניונים במחירים מופקעים ,אם אתה משאיר את הרכב לערב של יותר מ5-6 שעות..
אני מקווה שאני יצליח למצוא מקום לחנות בלי שיגררו את הרכב לעזה..
נערך לאחרונה על ידי dreamt ב ב' יוני 15, 2009 1:23 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
החניון בגני התערוכה הוא במחיר מופקע (20₪ לשעה!!!) והוא לא יהיה בחינם. בוודאות.
החניון מול גני התערוכה, של גני יהושוע (נמצא מול ביתן 1 בדיוק), והוא עולה 20₪ ללא הגבלת זמן. הוא אמנם גדול, אבל יש לי תחושה שבכל מקרה תהיה מצוקת חניה.
למזלי אני מאוד רחוקה מלהיות שברירית. מושבניקית אלימה מתאר אותי קצת יותר טוב. ונראה לי שבתיק מלא מדים יהיה קשה למצוא את המצלמה שלי. עכשיו יש לי בעיה רק בעיה רצינית אחת- שכחתי את הכבל של המצלמה בצפון ואין לי מספיק מקום על המצלמה וזה גם לא כרטיס סטנדרטי. ויש שם תמונות שעוד לא עברו למחשב כמובן.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
באמת שעדיף לכם לבוא בתחבורה ציבורית.
אני יודע שאולי אנשים פה מתכננים לבוא במכונויות וזה כאילו מובן מאליו בשבילם, אבל בתור תל אביבי, אני ממליץ לכם בחום לבוא ברכבת.
יחסוך לכם סבל רב וזמן חשוב.
Tooloo כתב:בואו נעשה ככה...מי שמגיע ראשון בוחר איפה לשבת במקום שישימו לב אליו והוא חייב ללבוש חולצה של דרים! לא לעשות פאדיחות כמו שאפיקה שבאו לשם אנשים עם חולצו של נייטוויש ווויט'ין טמפטיישן...ופשוט אנשים אחרים יגיעו יראו את הקבוצה הדרימיסטית ונעשה שירה בציבור(:
ובגלל זה אתה רוצה שנצא ב10?
גם אם נגיע לשם ב12 נהיה בין הראשונים
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.