מחר החלום מתגשם

DreamTheaterMan27 כתב:כמה דברים :
1) אני לא מבין למה כולם פה בלחץ להגיע כמה שיותר מוקדם........זה הגזמה פראית להגיע יום לפניי ואפילו כמה שעות טובות לפניי.....הריי גם מי שיגיע לשם ב-1-2 בצהריים וגם מי שיגיע בדקה ל6 יהיה באותו מצב, הלא כן ? מחכים שיפתחו את השערים כדיי שיהיה אפשר להסתער לשורות הראשונות.......![]()
2) ג'ורדן רודס , הוא יהודי נכון?![]()
3) ראיתי עכשיו את ההופעה "When Dream And Day Reunite" שהם עשו לכבוד 15 שנים לאלבום הראשון ביחד עם charlie dominici והקלידן לשעבר derek sherinian ........בהחלט חומר משובח.....משעשע משהו...בעיקר הפנים המאדימות של צ'ארלי כשהוא צווח ...חח..בכל אופן ראיתי שפורטנוי המטורף הזה (בנוסף לזה שהוא לפעמים מעיף את המקלות שלו) גם יורק מלא ...אם זה על הקהל או על מערכת התופים האימתנית שלו......יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו !?!? חח...הם לא מתפשטים וקופצים על הקהל או משהו כזה נכון?![]()
(מקווה שיהיו השירים The Ytse Jam,After Life ו-To live forever - אגב מאיזה אלבום השיר הזה ? )
4) עוד יום אחד, 4 שעות ו-56 דקות !!!!![]()
![]()
(הייתי חייב).
לא כדאי זה כואב,ועושה סימנים כחולים......סתםyyzboy1928 כתב:פחת משבוע.
אני לא מאמין שזה מחר.. שמישהו יצבוט אותי..
YtseJam כתב:כן אבל זה מספיק קרוב (אפילו מאוד קרוב) שהזווית לא כל-כך רלוונטית.
YtseJam כתב:על הדשא?
elliott smith כתב:מישהו כאן כתב שחל איסור להביא מצלמות. אני לא מבין איך זה ייתכן. דבר ראשון, בדקתי את הכרטיס שקניתי ולא מצויין עליו שום איסור שכזה. דבר שני, היום יש בכל טלפון נייד מצלמה, אז האם האיסור תקף גם לניידים? ודבר אחרון, מה יעשה מי שיבוא עם מצלמה? יחרימו לו אותה?