כמו שהבטחתי לאריאל , הנה ההורדות שכבר הושלמו - מהן אני הולך להרכיב את DVD מס' 17 שלי , בDVD הזה הסגנונות מגוונים כמיטב המסורת ה"עוזרית "

: החל מDark Cabaret , מויקה מימי הביניים (Medival ) ,
Glitchroce , Noise , Dark Ambient , Rio , Dark Wave , Jazz Metal . חלאס התעייפתי . כמובן שהורדתי גם הרבה פרוג' איכותי - עם השתדלות לאלבומים מעודכנים ( כל זה כדי לשמור על סקאלת הידע העכשווי בתחומי המוזיקה השונים ) אז הבה נתחילה
2Pac - 2Pacalypse Now (1991)
A Dark Cabaret (Project Records) - Various Artists - הבסיס הוא קברט , אומנם לא קברט אורגילני סטייל שנות ה-50 ( כמו לוטה לניה , שגם אותה הורדתי , מופיע למטה ) - אבל עם נגיעות של אלקטרו , וPאנק טיפה .
Abydos - The Little Boy's Heavy Mental Shadow Opera About the -
Inhabitants of His Diary (2004) -פרוייקט פרוג' /רוק מטאל , אחת התגליות .
Acid Bath - Paegan Terrorism Tactics (1996) - בעקבות יציאת הלאבום של מאסטודון החלטתי להבין קצת יותר לעומק את הסטייל מוזיקה הזה שנקרא Sludge Metal , ואסיד אחד הלהקות השולטות בז'אנר .
An Anthology of Noise & Electronic Music First A-Chronology Volume 1 (2002)

- נויז , מוזיקה קונקרטית - זה חוד החנית בכל הDVD הזה . האלבום הזה שווה את זמן השמיעות של כל החומר שאתם רואים כאן .
Anna Maria Jopek - Secret (2005) - ג'אז ווקאלי
Avishai Cohen - As Is Live At The Blue Note (2007) - גיל תודה ,אומן ג'אז מהטובים בארץ ובחו"ל
Bozzio Levin Stevens - Black Light Syndrome (1997) - ג'אז מטאל !
Claude Challe - Out of Phase - N.e.w Sound Experience (2002) - הרכב נסיוני של אלקטרוני עם מוזיקה אתנית .
Cloudkicker - The Map Is Not The Territory (2009, Demo) - פרוג' מטאל
Conception - In Your Multitude (1995) +Parallel Minds (1993) - פאוור פרוג' מטאל
Disillusion - Back To Times Of Splendor (2004) - פרוג' דת' מטאל , הלהקה הזאת כיכבה אצל ברייטמן .
Dream Theater - A Rite Of Passage (Single , 2009) +Chaos in Motion (3 CD's , 2007-2008) + Stargazer [digital single, 2009] +Black Clouds Silver Linings (Incomplete) (2009) - גם ההופעה ( שאותה קניתי ) , 2 סינגלים והאלבום החדש .
Ephrat - No Ones Words (2008) - פרוג' מטאל
Exivious - Demo (2002) + Exivious (2009) + Exivious Promo Cd (2001) - פיוז'ן מטאל אינסרומנטלי חלומי
Fantomas - The Director's Cut (2001) - אוונגארד מטאל . דור ההמשף לסיקרט צ'יפס ובאנגל .
Hildegard Von Bingen - A Feather on the Breath of God (Emma Kirby With - Gothic Voices - Christopher Page,1982) - מוזיקת מדיבל , המוזיקת של ימי הביניים מלוה בשירה , משתדל להיות כמה שיותר קרוב לתקופה ההיא , בחידושים ווקלאיים של כריסטופר פייג' . מומלץ !
IQ - Frequency Tour Cd (Limited Edition , 2008) - אלבום לייב שלהם .
Joe Preston & Daniel Menche - Cerberic Doxology (2008) - נויז ודארק אמביינט אקוסטיים עם אווירה שבטית מאוד
Jordan Rudess- Notes On A Dream (2009) - פסנתר ורק פסנתר !
Mastodon - Crack The Skye (2009) - סלאדג' מטאל עם פרוג' מטאל , עשה הרבה רעש !
Michael Shrieve - Fascination (1993) - ג'אז רוק
Mike Terrana - Man Of The World (2005) - פיוז'ן , מתופף רב פעלים .
Mongol (Japanese band) - Doppler 444 (1997) - מזכיר לך משהו ג'יימי ? להקת פיוז'ן רוק עם סאונד מאוד מיוחד , משנות ה-70
Nemo - Barbares (2009) - פרוג' רוק איטלקי
Peccatum - Lost in Reverie (2004) - פוסט מטאל לא ? עומרי המליץ עליהם פעם
Psyopus - Ideas Of Reference (2004) +Odd Senses (2009) - מטאל טכני עם Core
Riverside - Anno Domini High Definition (2009) - החדש של ריברסייד ! אלבום מצויין !!
Rosewell Six - Terra Incognita - Beyond The Horizon (2009) - פרוג' מטאל
Rush - Moving Pictures (1981) - הארד פרוג' רוק - אין צורך להכביר במילים
Scale The Summit - Carving Desert Canyons (2009) - מטאל /רוק טכני אינסטרומנטלי
Secret Chiefs 3 - Book M (2001) - מטאל נסיוני עם נגיעות של מוזיקה ערבית
Sei Miguel - Breaker (1988) + The Tone Gardens (2006) - ג'אז מאולתר נסיוני
Sleepytime Gorilla Museum - Of Natural History (2004) - RIO
Sons of Seasons - Gods Of Vermin (2009) - אומרים שהם מזכירים את DT , הרכב פרוג' מטאל וסימפוניק מטאל
Spastic Ink - Ink Complete (1997) - מטאל טכני ופיוז'ן - אני מחזיק מהם הרבה .
Sylvan - Posthumous Silence (2006) - ניאו פרוג' מטאל , שוב ברייטמן
Textures - Silhouettes (2008) - מטאל טכני עם דת' . סוג של ממשיכי מורשת 'משוגע'
The Black Noodle Project - Eleonore (2008) - רוק פסיכדלי , הורדתי אותם באקראיות , אין לי מושג ..
Type O Negative- Bloody Kisses (1993) - תודה עידן ! Gothic Metal / Alternative Metal / Doom Metal
Venetian Snares - Songs About My Cats (2001) - GlitchCore, IDM
בהמתנה להכנס :
Lotte Lenya - Lotte Lenya singt Kurt Weill (1955) - זמרת שהייתה גם שחקנית בשנות ה-50' ואחת מהבולטות בסצינת הקברט , בגלל שאני כל כך אוהב את הלהקות שעוסקות בשילוב הזה ( ראו ערך SGM , Unexpect , Arcturus, Stolen Babies)
Luigi Russolo - Die Kunst Der Gervuche - מייסד הנויז ! אנו הקהילה חייבים לו המון תודות .
Gyorgy Ligeti - Machanical music - תודה שוב אריאל , מלחין קלאסית מודרנית .
Iannis Xenakis - Metastasis - הואן גוך של המוזיקה הנסיונית .
והדובדבן שבקצפת - Sopor Aeternus & the ensemble of shadows - sanatorium altrosa musical therapy for spiritual dysfunction - כאן רציתי קצת להרחיב - מדובר בהרכב אחד מיני רבים - לא מוכרים . הסגנון נקרא Darkwave , מין גותי אלקטרוני כזה .. מאוד מאוד מיוחד .
מקווה שנהנתם חבר'ה . המטרה שלי בפוסט הזה הוא לחלוק איתכם את התגליות שלי ( וגם להודות למי שהמליץ לי ) .