+6000000yyzboy1928 כתב:אני שונא פקאצות
זה פשוט בעע
כנ"ל לכלבים שלהם הקרואים-ערסים.

+6000000yyzboy1928 כתב:אני שונא פקאצות
בלי להעליב.DivineComedy כתב:אנשים מושפעים
תרבות הפופ כלומר.DivineComedy כתב:כולם מושפעים, זה האופי האנושי כולם משפיעים על כולם, אני דיברתי על משהו אחר....
אני דיברתי על אנשים שמוצאים להם איזה אליל, וכל מה שאותו אליל אומר או עושה, הם עושים גם, לפעמים אפילו לא במודע.
MrReD כתב:תרבות הפופ כלומר.DivineComedy כתב:כולם מושפעים, זה האופי האנושי כולם משפיעים על כולם, אני דיברתי על משהו אחר....
אני דיברתי על אנשים שמוצאים להם איזה אליל, וכל מה שאותו אליל אומר או עושה, הם עושים גם, לפעמים אפילו לא במודע.
למזלי אני ממש לא ככה, בחיים שלא מצאתי את העצמי מעריץ איזה מישהו לרמה שאני יעשה משהו שנגד האמונות שלי או משהו כזה.
בתרבות הפופ לא התכוונתי רק למוסיקה.DivineComedy כתב:MrReD כתב:תרבות הפופ כלומר.DivineComedy כתב:כולם מושפעים, זה האופי האנושי כולם משפיעים על כולם, אני דיברתי על משהו אחר....
למזלי אני ממש לא ככה, בחיים שלא מצאתי את העצמי מעריץ איזה מישהו לרמה שאני יעשה משהו שנגד האמונות שלי או משהו כזה.
לא התכוונתי לתרבות הפופ אבל גם זה נכון, התכוונתי לאנשים פרטיים... אבל אתה גם צודק.
הודעות כמו לעיל!kawkaz כתב:+1.5DivineComedy כתב:אשכולות של להקות בינוניות תחת.
תפסיק לפתוח אשכולות לעיל!YtseJam כתב:הודעות כמו לעיל!kawkaz כתב:+1.5DivineComedy כתב:אשכולות של להקות בינוניות תחת.![]()