קודם כל, עם 5 אלף אתה לגמרי מסתדר. תקנה Xbox360 פרוץ, נפתרת לך הבעיה של עלות המשחקים וגם ה360 יותר טוב מהPS3 בכל מקרה (ניר בוא לא נכנס שוב לוויכוח

ככה פתרת את בעית הגיימינג שלך, את המחשב הישן תשמור כדי לגלוש/מוסיקה וכד'.
לי יש פס3 ומחשב והיה לי 360 לכמה חודשים. אז זה ככה:NobbyTheLion כתב:אהלן חבר'ה, קפצתי לפה להתייעצות קטנה.
בחודש הקרוב אני מתכוון לעשות רכישה משמעותית בתחום המשחקים, ואני מתלבט קשות בין פחות או יותר שלוש אופציות.
הראשונה היא מחשב מפלצתי חדש. את הנוכח שלי קניתי ב8 לפני ארבע שנים ורק לאחרונה הוא התחיל להיות לא רלוונטי מבחינת המפרט שלו. התוכנית שלי היא לעשות קנייה דומה בסביבות ה7-8, משהו חזק.
השנייה והשלישית די זהות, מדובר בקונסולה. הPS3 או הXBOX 360 ביחד עם איזו 29 אינצ' HD או משהו.
הגורם העיקרי פה כמובן הוא הכסף. הסיכויים שאני אצליח לגייס 8 בזמן הקרוב הם לא גדולים אבל קיימים. האופציות האחרות יותר בכיוון של ה5, שזה יותר רלוונטי.
בגדול אני נוטה יותר לכיוון המחשב, מכיוון שמחשב טוב זה הרבה יותר ממשחקים. מצד שני, אני יכול להמשיך לעבוד על הנוכחי ולהעביר את המשחקיות מעכשיו לקונסולה החדשה.
אני אשמח לקבל עצות, דיעות ומה לא ממכם פה.
תודה מראש!
הפריצה לא חוסמת את הLive אלא אם אתה תנסה לשחק במשחק לפני תאריך היציאה המקורי שלו. כדי להמנע מזה, נגיד והורדת משחק שבוע לפני שהוא יצא, כל פעם לפני שאתה משחק בו (במסגרת השבוע הכוונה), תנתק את האינטרנט מהאקסבוקס.NobbyTheLion כתב:פריצה לא חוסמת לי את שירותי הLIVE?
תגידו, איך האינטרנט עובד באקס בוקס ופלייסטיישן? יש גישה לאתרים רגילים או שזה רק דברים ספציפיים של הקונסולות ומשחקי רשת?