"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
מרשים מאוד. אין ספק שלגיטריסט יש את כל היכולת הטכנית לנגן דברים של פטרוצ'י, זה היה ללא רבב ממש. ההבדל הוא עדיין דרמטי, כי לוקח כמה שנים טובות לפני שנגנים צוברים את הביטחון והנוחיות שיש לנגנים כמו פטרוצ'י על הכלי. זה מתבטא יותר בריפים. הוא ניגן אותם סבבה, אבל כשמקשיבים לגירסא המקורית ההבדל הוא עצום.
אני לא מומחה גיטרה ולא באתי לבקר אותם, בטח שלא לנתח. כמו שאמרתי, שלושה חבר'ה מוכשרים וכל הכבוד להם, אבל בדיוק כמוני, יש להם עוד זמן להתבגר ולהשתפשף מבחינה מוזיקלית. סבבה לאנשים שנהנים מזה יותר מהגירסא המקורית וכל אחד בשלו, אני קודם כל בתור בנאדם שמקשיב למוזיקה שם לב לדברים כאלה. כששיר מנוגן בצורה נוקשה כזאת, זה גורע ממנה.
דווקא הגיטריסט היה נראה לי הבחור הכי מקצועי בחבורה.
בטח ובטח שיותר מהמתופף שפיקשש לא פעם בדאבל בסים שם.. וזה מעבר לעובדה שאחת המצילות שלו מרוסקת לגמרי ואני מופתע שהוא עדיין משתמש בה...
מה שכן, לקראת הסוף כבר ראו שהגיטריסט התעייף וזה כנראה מה שנתן את התחושה שהוא כביכול לחוץ.
אבל בסך הכל, אחלה נגנים.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)