אהלן, אני חורש. אני אחכה קצת עם ההצגה הרשמית והמלאה ואתחיל עם השאלה שלי...
גם אני, כמו כולכם, מגיע להופעה של דרים, ורציתי לשאול אולי בטעות מישהו פה יודע על טרמפ מאיזור מסמיה - אשקלון - אשדוד להופעה. זה באמת יחסוך לי המון כאב ראש, ואני מקווה שתעזרו לי למרות שזו ההודעה הראשונה שלי פה. אם אני אראה שיש נכונות אני מבטיח להתמיד פה...
יש רכבת, אבל צריך קודם להגיע למשרדי הדרן לקחת את הכרטיסים... ואני לא מתמצא כל כך בתל אביב... אם לא תהיה ברירה אני אאלץ לעשות את זה אבל אני מקווה שתחסכו לי את הכאב ראש...
הא? הבעיה שלך זה שעדין לא אספת את הכרטיסים? אז אם יצא לך להגיע לתלאביב השבוע, אתה פשוט לוקח אוטובוס לסנטר (קו 5 מתחנה מרכזית או 63 מעזריאלי) ואחרי זה 5-10 דק' הליכה ואתה בכיכר רבין איפה שיש את המשרדים של הדרן...
ואם אתה מתכנן לאסוף ביום של ההופעה, אז פשוט תיסע ברכבת ותגיע מוקדם לגני התערוכה (ותברר אם הקופות שם נפתחות לפני השערים, בטוח יש פה מישו שיודע לגבי זה).
או לחילופין-יש את ערב הפרוגרסיב השלישי, שהוא לפני ההופעה: תבקש ממישהו מהפורום שיאסוף בשבילך ותיקח ממנו ביום של ההופעה
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
yyzboy1928 כתב:יש גם הסעה מאורגנת שיוצאת מכיוון קריית גת. הם אירגנו את זה לבד. דבר עם אור גואטה או בשמה בפורום THE LIGHT בהודעה פרטית. ומסור לה שהיא סתם שמנה .
אני חיה, אתה יודע...
ואין הסעה מאורגנת, אלה רק אני ועוד שלושה ידידים שלי שלוקחים ביחד רכבת... אבל אם בא לך, חורש, אתה יכול לקפוץ איתנו
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."