דעתכם על האלבום:
אחד האלבומים הטובים של דרים , אני חושב שהשינוי כיוון הזה לעבר המטאל הכבד ובעל הBalls , הוא יפה מאוד , והם הצליחו לעמוד במשימה . למרות ששמעתי ממעריצים שונים שמתנגדים לאלבום הזה מכל מיני כיוונים - על נסיונות לנגן במהירות על - אני דווקא מאוד אוהב את הריצות האלו שמאפיינות את כבדות האלבום . יש הרבה יוניסונים מטורפים , הרבה סולואים בלתי אפשריים , הרבה אגרסיות - זה אולי אחד האלבומים שהכי חרשתי בכל החיים שלי עד כדי מצב שהייתי חי אותו במשך תקופת החרישה .
שיר אהוב:
הכי הכי This Dying Soul
שיר שנוא\מיותר:
Vacant - למרות שהוא בעצמו , עם אוזניות מתאימות ואיכות טובה - במצב רוח הנאות - יכול לגרום לך לרגש גבוה .
השיר בעל הליריקה הכי טובה:
In the Name of God - כדאי לכם להתעמק בליריקה של האלבום אבל יותר מכל זה בשיר הזה . הוא מציג את הקונפליקטים שבין הדת לאנושות , ומציגים אותה באופן שלילי , מדובר על ההקרבה של אנשי דת בשביל עקרונות דתיים (רצח וכו' ) , השיר הזה מתווסף מבחינתי ל The Grate Debate - שני שירים שמעלים נושאים רציניים שועמדים על פרק היום וגורמים לך לחשוב איפה אתה עומד , איפה העמדה שלך .
ה-FILL של האלבום (קטע התופים של האלבום):
הלא הוא Don't Cross The Crocked Step !
הריף של האלבום:
זה הפיל של האלבום ( לא פעם ראשונה שזה קורה כאן

)
הקטע של האלבום:
יש הרבה , אני לא זוכר בדיוק לפי שניות אבל היוניסון המטורף ב This Dying Soul שבדקה 8 , הסולו של פטרוצ'י בדקה 3:00 בסטרים אוף ,
ה-MVP של האלבום:
במיוחד פטרוצ'י , שמנגן 28 בליון תויים לשניה , ורודס .
מה הייתם משנים באלבום:
הייתי מוסיף עוד פרוגרסיביות .
פרוג או מטאל:
מטאל ! האלבום הראשון של דרים שאומר עליו את זה .
איפה האלבום עומד ב"מצעד הדרים" שלכם:
מקום 3 או 2
שיר אחד (!) שאתם רוצים שהלהקה תנגן בארץ:[/quote]
This dying Soul , SoC