גם הומו , גם עושה גרעפסים

פקינז?TheLight כתב:שלי תוקעת גרעפסים, נוחרת ואוהבת לאכול לבבות דקל.
ההתניה שלך עבדה דוקא מעולה. הכלב הבין שכל פעם שהוא נותן יד אז הוא מקבל "פרס". הוא לא קישר את זה ספציפית לעוגייה. בשבילו זה פרס וזהו. אם אתה רוצה שהוא יתן יד רק בתגובה לעוגייה תעניש אותו כשהוא סתם נותן.MrReD כתב:אני ניסיתי לעשות לכלב שלי התניה שאני נותן לו עוגיה והוא נותן לי יד. המניאק עשה לי הפוך על הפוך (על הנסיון שהוא הבין שכל פעם שאני מציע לו עוגיה הוא צריך להביא לי עוגיה) והתחיל להביא לי יד כל פעם שהוא צריך משהו ממני, לא משנה מה, אוכל, שאני יוריד אותו, שאני אשחק איתו.
אה ויש לו עוד פיצול אישיות, הוא חושב שהוא איזה כלב ענקי. הוא בא לכלבים פי 10 גודל ממנו ומנסה להפחיד אותם.
avrahamshuk כתב:ההתניה שלך עבדה דוקא מעולה. הכלב הבין שכל פעם שהוא נותן יד אז הוא מקבל "פרס". הוא לא קישר את זה ספציפית לעוגייה. בשבילו זה פרס וזהו. אם אתה רוצה שהוא יתן יד רק בתגובה לעוגייה תעניש אותו כשהוא סתם נותן.MrReD כתב:אני ניסיתי לעשות לכלב שלי התניה שאני נותן לו עוגיה והוא נותן לי יד. המניאק עשה לי הפוך על הפוך (על הנסיון שהוא הבין שכל פעם שאני מציע לו עוגיה הוא צריך להביא לי עוגיה) והתחיל להביא לי יד כל פעם שהוא צריך משהו ממני, לא משנה מה, אוכל, שאני יוריד אותו, שאני אשחק איתו.
אה ויש לו עוד פיצול אישיות, הוא חושב שהוא איזה כלב ענקי. הוא בא לכלבים פי 10 גודל ממנו ומנסה להפחיד אותם.
ilai fields #7 כתב:הכלב שלי נותן יד בכל מצב... לא משנה איך תופסים אותי, אם מבקשים יד הוא מביא.
אז אומרים לו "צ'ינו, יד שניה" והא מביא יד שניה![]()
כלב גאון!!!
אבל גם דפוק...
יאפ, מעורבת עם פודל. כמה קטנה - ככה מכוערתNe_Plus_Ultra כתב:פקינז?TheLight כתב:שלי תוקעת גרעפסים, נוחרת ואוהבת לאכול לבבות דקל.
Mari כתב:ilai fields #7 כתב:הכלב שלי נותן יד בכל מצב... לא משנה איך תופסים אותי, אם מבקשים יד הוא מביא.
אז אומרים לו "צ'ינו, יד שניה" והא מביא יד שניה![]()
כלב גאון!!!
אבל גם דפוק...
אז הכלב שלי עוד יותר גאון! הוא עושה את זה כשנותנים לו את ההוראה ברוסית
פקינז זה באמת כלב מכוערTheLight כתב:יאפ, מעורבת עם פודל. כמה קטנה - ככה מכוערתNe_Plus_Ultra כתב:פקינז?TheLight כתב:שלי תוקעת גרעפסים, נוחרת ואוהבת לאכול לבבות דקל.