אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
התכוונתי לזה שהוא לא יצליח שם. לא רק שהוא לא ברמה עכשיו.
אבל שיהיה לו בהצלחה.
אבל שיהיה לו בהצלחה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יאללה אורלנדו!
- Sunny
- דרימיסט-על
+1טל רודס כתב:יאללה אורלנדו!
לקום? או לא לקום? זאת השאלה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תפסיקי לצוות לאנשים דברים כדי שירצו אותך!!! ילדה מפונקת!!! עזבי את בריל!!
לא מסתדר לי קריית גת וילדה מפונקת!!! בושי לך!!!

לא מסתדר לי קריית גת וילדה מפונקת!!! בושי לך!!!

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הייתה כאן הודעה שייעדתי את זה לאשכול היום הולדת של בריל.. איך זה הגיע לכאן?????? עידן!!! יש רוחות רפאים בפורום..
ידעתי שרוחו של זאפה מסתובבת כאן!!!
.. זאפה! הביתה!
ידעתי שרוחו של זאפה מסתובבת כאן!!!

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יש לי חבר טוב שהוא פשוט מכור למשחקים של ה NBA ,כל יום חמישי - פק"לSunny כתב:+1טל רודס כתב:יאללה אורלנדו!
לקום? או לא לקום? זאת השאלה.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
+1.Ne_Plus_Ultra כתב:אני באמת לא מבין את העניין עם כספי. מה הם מוצאים בו?
הוא שחקן טוב אבל אני לא חושב שהוא ברמה של NBA.
אני חושב שיש שחקנים ישראלים יותר טובים ממנו...
וגם, אני בספק אם הוא יצליח שם.

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מדהים איך בטווח של כמה ימים הכדורסל יכול להתהפך.
בסוף סדרת גמר המזרח הקאבס נראו פשוט חסרי-אונים מול הקבוצתיות וההאוורדיות של אורלנדו, והיום בלילה פשוט ראינו את אורלנדו קבוצה די פאטית שלא מסוגל לחבר 2 מהלכי כדורסל טובים. הנעת הכדור נשארה, אבל כולה הייתה סביב לקשת, ובסוף אלסטון/לואיס/פייטרוס מפגיזים ל-3. כ"כ התאמצתי לקום למשחק הזה שבסוף מה שראיתי זה את קובי במשחק אדיר (משעמם כבר) ואת אורלנדו מפגיזה שלשות והאוורד מקבל טיפול "אוהב" מהגבוהים של הלייקרס (מאוד משעמם).
אז נרדמתי בתחילת הרביעי.

בסוף סדרת גמר המזרח הקאבס נראו פשוט חסרי-אונים מול הקבוצתיות וההאוורדיות של אורלנדו, והיום בלילה פשוט ראינו את אורלנדו קבוצה די פאטית שלא מסוגל לחבר 2 מהלכי כדורסל טובים. הנעת הכדור נשארה, אבל כולה הייתה סביב לקשת, ובסוף אלסטון/לואיס/פייטרוס מפגיזים ל-3. כ"כ התאמצתי לקום למשחק הזה שבסוף מה שראיתי זה את קובי במשחק אדיר (משעמם כבר) ואת אורלנדו מפגיזה שלשות והאוורד מקבל טיפול "אוהב" מהגבוהים של הלייקרס (מאוד משעמם).
אז נרדמתי בתחילת הרביעי.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מאכזב עד כמה המשחק של אורלנדו נראה רע הלילה.
הם פשוט לא הגיעו למשחק הזה. תנועת כדור לא טובה, לא מצליחים להיכנס בדרייב, לא פוגעים מהשלוש וגם לא מהשתיים, והאוורד פשוט משותק..
איפה נעלמו הידיים האגרסיביות שלו שהפכו אותו לשחקן ההגנה של העונה?
הם פשוט לא הגיעו למשחק הזה. תנועת כדור לא טובה, לא מצליחים להיכנס בדרייב, לא פוגעים מהשלוש וגם לא מהשתיים, והאוורד פשוט משותק..
איפה נעלמו הידיים האגרסיביות שלו שהפכו אותו לשחקן ההגנה של העונה?
-
- דרימיסט מתקדם
לא ראיתי את המשחק, אבל זה נשמע כמו התרגשות של משחק גמר ראשון.
נקווה שיחזרו לעצמם במשחק הבא.
נקווה שיחזרו לעצמם במשחק הבא.
-
- בריל!
משחק הגנתי והתקפי ענק של הלייקרס. מבחינתי הם עדיפים בסדרה הזאת לחלוטין, אבל חובת ההוכחה עליהם במשחקי החוץ. תמיד בבית הם שחטו ובחוץ האנרגיות נפלו.
אם הם עולים ל-2:0 הסדרה הזאת תיגמר 4:1. אם אורלנדו משווים ל- 1:1 זה יגמר לדעתי 4:3 ללייקרס בגלל הביתיות המטורפת שלהם.
בקשר לעומרי כספי- כמה שאני מתעב את המכביסט, הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד. גם טורקוגלו כשהגיע ל-NBA היה פחות או יותר עם הנתונים הפיזיים של כספי, רק עם כושר קליעה יותר טוב.
כספי חייב להפסיק עם הספינים של הסוכן שלו, חייב להפסיק להתנהג כמו מכביסט ילד בן 16 על המגרש. צריך להיות יותר מקצוען ולעבוד כמו חמור עבודה טורקי. רק ככה הוא יגיע למשהו ב-NBA.
אם הם עולים ל-2:0 הסדרה הזאת תיגמר 4:1. אם אורלנדו משווים ל- 1:1 זה יגמר לדעתי 4:3 ללייקרס בגלל הביתיות המטורפת שלהם.
בקשר לעומרי כספי- כמה שאני מתעב את המכביסט, הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד. גם טורקוגלו כשהגיע ל-NBA היה פחות או יותר עם הנתונים הפיזיים של כספי, רק עם כושר קליעה יותר טוב.
כספי חייב להפסיק עם הספינים של הסוכן שלו, חייב להפסיק להתנהג כמו מכביסט ילד בן 16 על המגרש. צריך להיות יותר מקצוען ולעבוד כמו חמור עבודה טורקי. רק ככה הוא יגיע למשהו ב-NBA.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט מתקדם
+1ufomatan כתב: כספי...חייב להפסיק להתנהג כמו מכביסט ילד בן 16 על המגרש. צריך להיות יותר מקצוען ולעבוד כמו חמור עבודה טורקי. רק ככה הוא יגיע למשהו ב-NBA.
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
ראיתי את המשחק מספר 1 בלילה, היה שמעמם, הלייקרס פשוט קבוצה עם יותר כלים, יותר גבוהים שקולעים ושיכולים לשים גוף, וקובי יש רק אחד, ובניגוד לג'יימס השחקנים שלידו קלעו ועשו עבודה מצויינת בהגנה ובהתקפה, האוורד פשט לא יכל לעשות כלום, הלייקרס ניטרלו אותו מכל הכיוונים, למשחק השני ארלנדו צריכה לבוא עם תרגילים חדשים בהתקפה והגנה הרבה יותר טובה אם היא רוצה לנצח, אני נוטה לכיוון אורלנדו כי הם עדיין לא זכו בשום אליפות, אבל הם צריכים להוכיח שזה מגיע להם.
music4ever prog4life
- Sunny
- דרימיסט-על
אבל מצד שני אין שם אף שחקן עם ניסיון בדרגים הגבוהים האלה, לעומת הלייקרס...YtsejAmir כתב: אני נוטה לכיוון אורלנדו כי הם עדיין לא זכו בשום אליפות, אבל הם צריכים להוכיח שזה מגיע להם.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
אז אורלנדו הצליחה לגנוב משחק אחד בבית, וגם זה בקושי בקושי. אחוזי הקליעה השתפרו כמו שחשבתי שיקרה, אבל ההגנה שלהם עוד לא יציבה מספיק. לסמוך על ריפר אלסטון שיוביל את הקבוצה זה קצת מצחיק.
לייקרס הוכיחו שגם בחוץ יש להם מה להציע, ולדעתי אורלנדו קבוצה פחות טובה מהם למרות הניצחון הזה.
לייקרס הוכיחו שגם בחוץ יש להם מה להציע, ולדעתי אורלנדו קבוצה פחות טובה מהם למרות הניצחון הזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
אוף אז לא יהיה סוויפ של הלייקרס
הפסדתי בהתערבות 

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אחרי המשחק השלישי, קשה לי לחשוב שהלייקרס לא יקחו את האליפות, למרות שאורלנדו ניצחו במשחק הזה, בקושי...
אמרתי לך לא להתערב על הכרטיס שלך להופעה של דרים! אבל אתה לא שמעת...TMOLS כתב:אוף אז לא יהיה סוויפ של הלייקרסהפסדתי בהתערבות
music4ever prog4life
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
את*YtsejAmir כתב:אחרי המשחק השלישי, קשה לי לחשוב שהלייקרס לא יקחו את האליפות, למרות שאורלנדו ניצחו במשחק הזה, בקושי...
אמרתי לך לא להתערב על הכרטיס שלך להופעה של דרים! אבל אתה לא שמעת...TMOLS כתב:אוף אז לא יהיה סוויפ של הלייקרסהפסדתי בהתערבות

ולמזלי הפעם זה לא היה רק על פחית

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
איזה הפסד מאכזב של אורלנדו, ועוד בבית עם כזה קהל מדהים.
איבודי כדור טיפשיים ואחוזים גרועים מהקו עלו במשחק הזה ולדעתי גם בסדרה כולה...
חבל, היה משחק התקפי והגנתי מעולה של הווארד וטורקוגלו....
איבודי כדור טיפשיים ואחוזים גרועים מהקו עלו במשחק הזה ולדעתי גם בסדרה כולה...
חבל, היה משחק התקפי והגנתי מעולה של הווארד וטורקוגלו....
-
- בריל!
אני מצטער אבל הגמר הזה לא כוחות (כמו שאומרים בשכונה).
הלייקרס הם רמה אחת מעל אורלנדו, בעיקר העובדה שמשחקים שם 7 שחקנים מצויין ובאורלנדו משחקים כל משחק 3 שחקנים בקושי.
טורקוגלו נותן סדרה מופלאה, גם רשאד לואיס והווארד, אבל כל השאר פשוט לא הרימו את הרמה שלהם שתתאים למעמד.
כמו שכתבתי קודם- אלסטון לא יכול להחזיק אותם, נלסון נראה כמו הצל של עצמו (ואני לא מאשים אותו), פיאטרוס מגיע רבע כן רבע לא, איך הם רוצים לנצח יותר ממשחק אחד (שגם הוא בפוקס).
הם צריכים שנה הבאה להתחזק בעוד 2 שחקנים עם נסיון, והם יכולים להתמודד עם קבוצה מופלאה כמו הלייקרס.
אהה ואני מקווה שמה שפיאטרוס עשה בסוף המשחק לגאסול יעלה לו בהמשך הסדרה. עבירה כל כך מכוערת, שכאן בארץ הרגו את גיא פניני כשהוא עשה משהו דומה לאליהו.
הלייקרס הם רמה אחת מעל אורלנדו, בעיקר העובדה שמשחקים שם 7 שחקנים מצויין ובאורלנדו משחקים כל משחק 3 שחקנים בקושי.
טורקוגלו נותן סדרה מופלאה, גם רשאד לואיס והווארד, אבל כל השאר פשוט לא הרימו את הרמה שלהם שתתאים למעמד.
כמו שכתבתי קודם- אלסטון לא יכול להחזיק אותם, נלסון נראה כמו הצל של עצמו (ואני לא מאשים אותו), פיאטרוס מגיע רבע כן רבע לא, איך הם רוצים לנצח יותר ממשחק אחד (שגם הוא בפוקס).
הם צריכים שנה הבאה להתחזק בעוד 2 שחקנים עם נסיון, והם יכולים להתמודד עם קבוצה מופלאה כמו הלייקרס.
אהה ואני מקווה שמה שפיאטרוס עשה בסוף המשחק לגאסול יעלה לו בהמשך הסדרה. עבירה כל כך מכוערת, שכאן בארץ הרגו את גיא פניני כשהוא עשה משהו דומה לאליהו.