האם יש הצדקה לקומונה נוספת לאור הצלחת הפורום הגדול שלנו

והאם זוהי התשובה של תפוז לפתיחת פורום רוק מתקדם מתחרה אצלנו לפורום שלהם

לא נראה לי שיש לנו ממה לחשוש - הפורום שלנו חזק דיוYtseJam כתב:זו התשובה של ילדה קטנה שרוצה קומונה/פורום בתפוז.
הזמנתי אותם אלינו לפורום אבל נראה שהם מעדיפים את מערכת תפוז. שיבושם להם (לא היה צורך לפרסם את זה...).
מסכים..DivineComedy כתב:כל מקום שפותח משהו שקשור לדרים אני בעד!!
זה לא חסרון כי אם היתרון הגדול ביותר של הפורום הזה. מאחר ואנחנו לא מערכת חינמית, המטרה שלנו היא לתת את הפרטיות לכל המשתמשים שלנו וכמובן לשמור על איכות ורמה גבוהה של דיונים. בפורומים חינמיים אנשים עוברים מפורום לפורום, ומי שיודע בתפוז יש לא מעט טרולים ואנשים שנכנסים שם אך ורק כדי "לרדת" על אנשים ולהרוס דיונים. מי שבאמת מעניין אותו הפורום שלנו, יירשם ויעשה לעצמו יוזר-ניים. אי אפשר ליצור קהילה רצינית ממשתמשים אנונימיים ולכן מי שבאמת איכפת לו ורוצה להשתתף בדיונים,בפורום ובמועדון ,יצטרף לפורום.eyal כתב:מסכים..DivineComedy כתב:כל מקום שפותח משהו שקשור לדרים אני בעד!!
לדעתי אחד החסרונות הגדולים של הפורום שלנו הוא שמי שלא רשום לא יכול לקרוא את ההודעות.
לדעתי הפיכת הפורום לפתוח לקריאה בלבד גם למשתמשים אנונימיים יעלה את המודעות לפורום, ללהקה ולמועדון.
אולי אנשים שיראו שיש כל-כך הרבה עניין סביב הלהקה וכל הרבה על מה לחפור ירצו להתנסות ולהקשיב בעצמם.
אגב דבר נוסף לגבי זה - כשהיינו עם שם הדומיין הקודם (YtseJammersIsrael.com), היינו מקום שני אחרי וויקיפדיה בחיפוש אחר "דרים ת'יאטר", אפילו את ברייטמן עקפנו.eyal כתב:יש גם עניין נוסף וחשוב לא פחות - וזה אינדוקס ע"י גוגל.. זה אחד הדברים החשובים ביותר כדי להגביר את החשיפה לפורום ולמועדון. אם הפורום שם יחזיק מעמד, אני יכול להגיד לכם בבטחה שכשמישהו יחפש באינטרנט "דרים תיאטר" הוא יגיע אליהם ולא אלינו.
חח לא לא לא לא פה זה הביתאגב, נראה ש-Sunny החליט ללכת להשתתף שמה בקומונה, משום מה.
זאת כן מערכת חינמית כי לא מכריחים אף אחד לשלם בשביל לקחת חלק פעיל בפורומים. אני יכול להבין את טענת הפרטיות בפורומים של חברי המועדון, אבל לא בפורום הזה שאליו גם ככה כל אחד יכול להצטרף.טל רודס כתב:מאחר ואנחנו לא מערכת חינמית, המטרה שלנו היא לתת את הפרטיות לכל המשתמשים שלנו וכמובן לשמור על איכות ורמה גבוהה של דיונים.
לא רלוונטי.. דיברתי על קריאה בלבד למשתמשים אנונימיים - זה לא יכול להרוס את רמת הדיון.טל רודס כתב: בפורומים חינמיים אנשים עוברים מפורום לפורום, ומי שיודע בתפוז יש לא מעט טרולים ואנשים שנכנסים שם אך ורק כדי "לרדת" על אנשים ולהרוס דיונים. מי שבאמת מעניין אותו הפורום שלנו, יירשם ויעשה לעצמו יוזר-ניים. אי אפשר ליצור קהילה רצינית ממשתמשים אנונימיים ולכן מי שבאמת איכפת לו ורוצה להשתתף בדיונים,בפורום ובמועדון ,יצטרף לפורום.
קריאה אנונימית זה מה שמזיז את כל האינטרנט הזה... את הטיעון של "גניבת דיעות" אתה יכול להגיד גם לגבי וויקיפדיה (למרות שלא נראה לי שמישהו באמת הולך לגנוב מפה משהו).טל רודס כתב:קריאה בלבד נשאיר לפורומים חינמיים כמו תפוז והיידפארק, מי שהפורום הזה מספיק מעניין לו וחשוב לו, יירשם. ואגב קריאה בלבד בהחלט יכולה להרוס, כאשר אותו "משתמש אנונימי" יכול להעתיק דעות של אנשים מהפורום הזה ולעשות בהם שימוש לרעה במקומות אחרים.