אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
pugi
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי pugi »

DivineComedy כתב:מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם פוגי... עם היה מורה לך לסקול אותם, גם לא היית סוקל אותם?
משום מה לא זכור לי ויכוח כזה. אני מאוד מקווה שלא חקוק לך איפשהוא שהייתי סוקל אותם. כי הייתי סוקל את מי שיסקול הומואים.

אחד החברים הטובים שלי בתואר הראשון שסיימתי שנה שעברה היה הומו מוצהר, ולא היתה לי שום בעיה עם זה, בטח שלא מחשבות לסקול אותו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

http://news.walla.co.il/?w=/1/1491547

תענוג לראות את ביביטו מתפתל ומתקפל, ויהיה עוד יותר תענוג לראות את כל הקיצונים בליכוד ובממשלה עושים לו את המוות כדי שלא יפנה מאחזים והתנחלויות. שיאכל את הדייסה שבישל לעצמו, בתיאבון!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

pugi כתב:
DivineComedy כתב:מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם פוגי... עם היה מורה לך לסקול אותם, גם לא היית סוקל אותם?
משום מה לא זכור לי ויכוח כזה. אני מאוד מקווה שלא חקוק לך איפשהוא שהייתי סוקל אותם. כי הייתי סוקל את מי שיסקול הומואים.

אחד החברים הטובים שלי בתואר הראשון שסיימתי שנה שעברה היה הומו מוצהר, ולא היתה לי שום בעיה עם זה, בטח שלא מחשבות לסקול אותו.

אני לא חושב שהיית סוקל אותו.
השאלה שהעליתי בזמנו היא אם הייתה פה מדינת הלכה והרב היה מחליט שיש להעניש הומואים כמו שכתוך בתנ"ך, והיה מורה לך לסקול אותם באבנים, אני בפירוש זוכר שאמרת שלא היית ממרה את ההוראה אבל גם אמרת שזה לא היה מוחלט כל כך בקלות דעת. וזה בזמנו מאוד הפריע לי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טל רודס כתב:http://news.walla.co.il/?w=/1/1491547

תענוג לראות את ביביטו מתפתל ומתקפל, ויהיה עוד יותר תענוג לראות את כל הקיצונים בליכוד ובממשלה עושים לו את המוות כדי שלא יפנה מאחזים והתנחלויות. שיאכל את הדייסה שבישל לעצמו, בתיאבון!

:haha: :haha:

Classic Bibito
יש מישהו מטומטם מספיק שאוכל את הלוקש הזה?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה טור נהדר של ציפר, בראבו:
http://www.haaretz.co.il/hasite/objects ... No=1087537
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

מתנת צה"ל ומג"ב לכבוד חג השבועות..

http://news.walla.co.il/?w=/1/1493520

חג שמח! :cheers:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני מקווה שלפחות שלחו למשפחתו איזו גבינה טעימה :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

היום יצא לי להיות נוכח בדיון של ועדת החוץ בפרלמנט, שעסק בנושא המזה"ת: ישראל והפלשתינאים. האורח המיוחד שבא לתת עדות בועדה הוא לא אחר מאשר טוני בלייר הגדול, לשעבר ראש ממשלת בריטניה וכיום שליח הקוורטט למזה"ת. שאלו את בלייר שאלות רבות והוא הפגין בקיאות ואופטימיות רבה בקשר לעתיד הסכסוך. סה"כ היה מעניין לראות את בלייר,שידוע כנואם ודובר רהוט , מדבר לעניין ועונה גם על שאלות פרובוקטיביות ויודע מדי פעם גם לשלב קצת הומור.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725231,00.html

אתם מבינים? ככה הם "חוגגים"... חבורה של אפסים שבאופן לא מפתיע היא השתקפות של כל המדינה הזאת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725231,00.html

אתם מבינים? ככה הם "חוגגים"... חבורה של אפסים שבאופן לא מפתיע היא השתקפות של כל המדינה הזאת.
בבונים היו ובבונים נשארו. נקווה שירחיקו אותו מ-10 משחקים לפחות ,למען יראו וייראו.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

חקירה מטומטמת ומגמתית. 20000 אוהדים שרים, ורק שחקן אחד חוקרים. למה? כי הוא מפורסם?! ברור שלא יצא מזה שום דבר בסוף. אי אפשר לומר לבן אדם את מי לשנוא גם אם זה גזעני ואידיוטי. קל וחומר שבאמת כמו שניר אמר, הוא ממש לא היחיד.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

avrahamshuk כתב:חקירה מטומטמת ומגמתית. 20000 אוהדים שרים, ורק שחקן אחד חוקרים. למה? כי הוא מפורסם?! ברור שלא יצא מזה שום דבר בסוף. אי אפשר לומר לבן אדם את מי לשנוא גם אם זה גזעני ואידיוטי. קל וחומר שבאמת כמו שניר אמר, הוא ממש לא היחיד.
1. נכון, אי אפשר להעניש בנאדם על זה שהוא שונא ערבים. אבל אפשר לחוקק חוק שאומר שמי שמביא את השנאה הזו למגרשי הכדורגל הוא מסית, ולפיכך הוא מהווה סכנה, ולכן הוא עבריין (ע"ע חוק וילן למניעת אלימות בכדורגל).
2. למשטרה אין את היכולת לעצור 20,000 איש. אבל יש לה את היכולת להעניש את הקולקטיב, דרך המועדון, וככה גם הם פועלים. יש לך דרך אחרת למנוע מקהל לפרוץ למגרש/לקלל ערבים/לנהום לשחורים/לבייש את המדינה? אני בכנות אשמח לשמוע על רעיון. אני אישית לא יכולתי לחשוב על משהו יותר מתוחכם ומשיג מטרה (אפשר להעביר את הדיון לאשכול הכדורגל).
3. אני חלילה לא מתכוון אליך, אבל כשאני שומע את אלי אוחנה מסנגר על הבהמות האלה אני יודע שגם הוא (והוא גם הודה בזה) שונא ערבים וימני די קיצוני. ולצערי, אני מעריך שיש עוד 5-6 שחקנים בבית"ר (ובכל קבוצה בארץ) שחושבים את מה שבן-שושן שר. לצערו, הוא שעיר לעזאזל, זה לא אומר שהוא חף-מפשע.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

א. אני אכן ימני.
ב. אני לא שונא ערבים.
ג. בן שושן אכן "חף מפשע". אולי ההתאחדות יכולה להעניש אותו או להטיל עליו קנס אבל מבחינה חוקית אין שום אפשרות להעניש אותו - ואתה גם תראה שלא יצא מזה כלום. כי זכותו לומר דבר כזה. כי זכותו באמת לשנוא ערבים. אם הוא מטומטם וגזען זה בעיה אישית שלו. הוא "שילהב" את ההמון לשום דבר. זה בולשיט אחד גדול. אפשר לחשוב שאוהדים של קבוצות כדורגל אחרות בארץ לא שרים דברים אחרים בסגנון דומה. אם זה לא ערבים אז זה רק האמא של השופט, השוער, וכל מה שזז ולא אוהד את הקבוצה שלהם. כנראה שכל החקירה הזאת בכלל נפתחה בגלל לחץ של איזה ערבי שראה את השידור והתלונן במשטרה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

נקודה אחת אני לא מסכים איתך. יש הבדל בין אמא של השופט לבין ערבים. את האמא של השופט הם לא באמת שונאים. אבל זה לא משנה לפואנטה, ואני גם חושב שכולם חפים מפשע. כל עם ישראל שחי בחושך הוא חף מפשע.

ולנושא אחר (או שבעצם לא)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725361,00.html

150 אלף חרדים בכותל לא יצרו אייטם אבל 50 אלף בהופעה של דפש מוד כן.
האם באמת כל כך קשה לראות את ההבדל?? אחד זה חגיגת החופש והמוזיקה, והשני זה חגיגת החושך והכלא המחשבתי. מה לא ברור שאנשי האור יסקרו את דפש מוד ולא את אנשי החושך??
ושלא יעזו לצאת נגד התקשורת החילונית, כי בתקשורת החרדית הסיקור הרבה יותר חד צדדי ועויין.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

יש כ"כ הרבה סיבות טובות למה הופעה של דפש מוד מסוקרת, ותפילה המונית בכותל לא, אז אני אפילו לא אטרח...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

This morning I voted in the European Elections, i'm really excited :D

I voted Labour by the way.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בקשר לעמית בן שושן- ילד טיפש שחייב להיענש בחומרה! הוא חייב להבין שהוא מודל לחיקוי לילדים קטנים והוא חייב לשמור על הפה הגדול שלו. אני כל בוקר פותח עיתון בתקווה לקרוא על פירוק של הקבוצה המתועבת ביט"ר ירושלים.
אבל במדינה שלנו מעודדים גזענות ושנאת זרים, הרי פנחס "מוקה" גרשון הוא המשיח, אז עמית בן שושן יהיה החמור הלבן שלו.
מדינה גזענית, שונאת זרים, בהמית וברברית שאני בספק אם אדם אחד ממקימיה היה מסכים עם מה שקורה היום.
המדינה הזאת סופה ידוע מראש, ואני מקווה שיגיע מוקדם ממאוחר כדי שנוכל להקים כאן מדינה שפוייה חדשה ביחד עם כל מי שיבחר לגור כאן בלי קשר לצבע עור שלו או למוצא שלו.
מדינה ציונית עם רוב יהודי? כור היתוך? :haha: :haha: פחחח קשקוש רואים לאיפה זה הביא אותנו! מדינה של בבונים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

סתם שאלה: מה אתה רוצה שיהיה פה? מדינת כל אזרחיה? אז למה לא לעבור לחו"ל?
מדינה יהודית מקבלת זרים? מה זה אומר? מה יהיה יהודי במדינה?

ובקשר לעמית בן שושן - הוא צריך להיענש מבחינה ספורטיבית ע"י התאחדות הכדורגל. את החקירה המשטרתית צריך לסגור מיד.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

למה שלא תהיה פה מדינת כל אזרחיה? אני לא מרגיש שום חיבור לשום חלק דתי ביהדות. רק למסורת אני מרגיש חיבור כמו בכל עם.
מדינת כל אזרחיה גם לא שוללת את החרדים, היא פשוט שוללת את הכפיה שלהם על כל שאר האזרחים. זה לא שאם היום ישראל הופכת למדינת כל אזרחיה זה אומר שיש איסור מוחלט על דת, על מסעדות כשרות וכל דבר שיזכיר באופן מינימלי דת. מה בארה"ב אין חרדים?
כל הדתיים יכולים לעשות חוקים בין עצמם לגבי מה כשר ומה לא, ולאף אחד לא תהיה בעיה עם זה.
כפייה דתית :puke:
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אתה מבין שאם תהיה פה מדינת כל אזרחיה אין שום הצדקה וזכות קיום למדינה. למה להקים סתם מדינה על אדמות פלסטין הכבושה? אין שום זכות למדינת כל אזרחיה מול מדינה פלסטינית מהים עד הירדן. קיבלנו את המעט שיש רק בגלל שרצינו להקים מדינה יהודית שנועדה ליהודים. אם אנחנו נתכחש לזה אז מהר מאוד נחזור לאירופה ולארה"ב.
שלח תגובה