avrahamshuk כתב:חקירה מטומטמת ומגמתית. 20000 אוהדים שרים, ורק שחקן אחד חוקרים. למה? כי הוא מפורסם?! ברור שלא יצא מזה שום דבר בסוף. אי אפשר לומר לבן אדם את מי לשנוא גם אם זה גזעני ואידיוטי. קל וחומר שבאמת כמו שניר אמר, הוא ממש לא היחיד.
1. נכון, אי אפשר להעניש בנאדם על זה שהוא שונא ערבים. אבל אפשר לחוקק חוק שאומר שמי שמביא את השנאה הזו למגרשי הכדורגל הוא מסית, ולפיכך הוא מהווה סכנה, ולכן הוא עבריין (ע"ע חוק וילן למניעת אלימות בכדורגל).
2. למשטרה אין את היכולת לעצור 20,000 איש. אבל יש לה את היכולת להעניש את הקולקטיב, דרך המועדון, וככה גם הם פועלים. יש לך דרך אחרת למנוע מקהל לפרוץ למגרש/לקלל ערבים/לנהום לשחורים/לבייש את המדינה? אני בכנות אשמח לשמוע על רעיון. אני אישית לא יכולתי לחשוב על משהו יותר מתוחכם ומשיג מטרה (אפשר להעביר את הדיון לאשכול הכדורגל).
3. אני חלילה לא מתכוון אליך, אבל כשאני שומע את אלי אוחנה מסנגר על הבהמות האלה אני יודע שגם הוא (והוא גם הודה בזה) שונא ערבים וימני די קיצוני. ולצערי, אני מעריך שיש עוד 5-6 שחקנים בבית"ר (ובכל קבוצה בארץ) שחושבים את מה שבן-שושן שר. לצערו, הוא שעיר לעזאזל, זה לא אומר שהוא חף-מפשע.