ג'ורדן רודס - Notes on a Dream

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

Re: ג'ורדן רודס - Notes on a Dream

שליחה על ידי Sunny »

Ozerivarium כתב:עידו אני חושב שפספסת את הנקודה . המטרה היא ליצור אלבום מחווה לדרים ת'יאטר , כשבעצם הוא עוטף את השירים מחדש בגוון אחר - אם תרצה - טוויסט אחר . זו המטרה שלו .
לגבי יצירות עם פסנתר לבד - לא חסר אנשים שאוהבים את הסגנון ( אני ביניהם) .
ואגב נזכרתי במה שבריטמן כתב על האלבום -

מילא Notes , אבל גם The Road Home ? מדובר באלבום מעולה , מקורי מאוד , ולא תמיד חייבים לפרוץ את הדרך כדי לקבל אלבום מעולה - וזה מה שהוא .
אז זהו שאני חושב שלא פיספסתי את הנקודה. זה אחלה של רעיון וזה גם מאוד מיוחד בעיקר מג'ורדן להציג את דרים מכזו נקודת מבט,ואני מסכים עם אורי באופן מסויים רק פה
לא ברור לי למה ג'ורדן בוחר לעשות קאוורים ללהקה בה הוא חבר, במסגרת אלבום סולו שלכאורה אמור להציג את היצירתיות האישית שלו.
שוב זה מאוד מיוחד ושונה אבל גם משעמם (אותי) באופן מסויים מהסיבות שאורי הציג והתכוונתי שאם הוא לא היה עושה רק דרים אלה גם דברים אחרים אולי יהיה לזה יותר פוטנציאל בשבילי ואולי גם לאחרים. אבל שוב זה אחלה של רעיון ודבר ואין לי בעיה איתו. בכיף.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

אז יש הבדל בין סתם לא מעניין אותכם לשמוע פסנתר לבין מה שרודס מציג עליו...כי לפסנתר יש כל כך הרבה צבעים וגוונים שלפי הסגנון של רודס שאני מכיר די טוב הוא לא מציג מהם יותר מידי ומתמקד באמת קצת בקיצ'...
לא שמעתי את האלבום אבל אני מתאר לעצמי שאם אשמע אותו זה יהיה נחמד לפעם פעמיים וזהו, כי זה נחמד אבל לא משהו שיגרום לי להקשיב לו על בסיס קבוע(או לפחות לתקופה מסויימת).
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

תותח ג'ורדן!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

הגיע!
עוד אחד לאוסף...
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

תתחדש איש יקר .

יש תמונות ? מעניין אותי לדעת איך נראית החוברת מהבפנוכה .
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אין! :)
אבל קיבלתי פוסטר בנוסף.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sunny כתב:
Ozerivarium כתב:עידו אני חושב שפספסת את הנקודה . המטרה היא ליצור אלבום מחווה לדרים ת'יאטר , כשבעצם הוא עוטף את השירים מחדש בגוון אחר - אם תרצה - טוויסט אחר . זו המטרה שלו .
לגבי יצירות עם פסנתר לבד - לא חסר אנשים שאוהבים את הסגנון ( אני ביניהם) .
ואגב נזכרתי במה שבריטמן כתב על האלבום -

מילא Notes , אבל גם The Road Home ? מדובר באלבום מעולה , מקורי מאוד , ולא תמיד חייבים לפרוץ את הדרך כדי לקבל אלבום מעולה - וזה מה שהוא .
אז זהו שאני חושב שלא פיספסתי את הנקודה. זה אחלה של רעיון וזה גם מאוד מיוחד בעיקר מג'ורדן להציג את דרים מכזו נקודת מבט,ואני מסכים עם אורי באופן מסויים רק פה
לא ברור לי למה ג'ורדן בוחר לעשות קאוורים ללהקה בה הוא חבר, במסגרת אלבום סולו שלכאורה אמור להציג את היצירתיות האישית שלו.
שוב זה מאוד מיוחד ושונה אבל גם משעמם (אותי) באופן מסויים מהסיבות שאורי הציג והתכוונתי שאם הוא לא היה עושה רק דרים אלה גם דברים אחרים אולי יהיה לזה יותר פוטנציאל בשבילי ואולי גם לאחרים. אבל שוב זה אחלה של רעיון ודבר ואין לי בעיה איתו. בכיף.
שמעתי כרגע את האלבום ואני קצת חלוק בדעתי על חלק מהביצועים.
אני חושב שהוא מנגן דרמטי מדי בחלק מהקטעים, מה שלא מוסיף להם יותר מדי.
שני הקטעים הראשונים חסרים לטעמי, ואולי טיפה שינוי סגנון היה נותן להם את הטוויסט המתאים. בכלל יש קצת יותר מדי "קישוטים" בנגינה שלו, ואולי היה כדאי לפשט ולשנות כיוון בין הקטעים השונים כדי שלא ישמעו דומים יותר מדי.
הקטעים המקוריים השלישי והשביעי מדהימים לטעמי. איזו יכולת ביצוע והלחנה... מרתק! הקטע המקורי האחרון מאוד מזכיר לי את האלבום המדהים (אחד האהובים עלי) שלו עם פטרוצ'י בהופעה.
סיילנט מן מצויין, גם another day מבוצע טוב ומעניין, וייקאנט ביצוע יפיפה ובכלל זה נחמד לשמוע אותו על פסנתר קלאסי לא משנה אם זה קטעים של דרים או לא.

בסה"כ לא אלבום שאני אשמע כל הזמן, אבל בהחלט אלבום יפה ומעניין.
רק מראה כמה יכולת עוד יש לבנאדם המדהים הזה. הוא יכול לקחת אותך לכל כיוון שהוא ירצה בקלות ובמיומנות אדירה.
האיש והאגדה- מדהים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
שלח תגובה