אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד

שליחה על ידי avrahamshuk »

תנסה לצרוב על דיסקים אחרים ואם זה יעבוד אז תחזיר את הדיסקים שלך לחנות ממנה קנית אותם
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

בעיה קשה ונוראית ומעצבנת-אשמח אמוד אם מישו פה יודע לעזור :cry:

פירמטו לי את המחשב בשבת האחרונה, אחרי זה התקנתי את הדרייברים וכל מה שצריך..בלילה של שבת שיחקתי קצת עם הרזולוציה של המסך וההגדרות שלו כדי שאני אראה בו הכי טוב...ואז אחרי איזה 3 שינויי רזולוציה רצופים המסך פתאום נהיה לבן כולו והייתי צריכה לכבות אותו בשביל שיחזור לעצמו...ומאז כל כמה דקות (תלוי בזמן שהוא היה מכובה לפני זה..) הוא נהיה לבן (גם כשהוא דלוק-אפשר לראות איך הוא fade away כזה..והוא גם מהבהב יותר מדי אני חושבת...)

מישהו יודע מה אפשר לעשות? :shrug:
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ניסית לשחזר לרזולוציה האחרונה שבוודאות עבדה? קרה לי פעם שהתקנתי משחק ואז בהגדרות שלו שיניתי את הרזולוציה ליותר ממה שהמסך שלי יכול להציג, והוא פשוט קרס כי הוא חא היה יכול להציג את המשחק ולא כתבו לו מה לעשות במקרה כזה אז הוא גם לא ידע לשחזר את עצמו לרזולוציה המקורית... וגם אני לא יכולתי לשחזר כי ברגע שהייתי נכנס למשחק הוא היה נכבה. הכי מפגר זה שגם אחרי שמחקתי את המשחק והתקנתי מחדש הבעיה לא נפתרה כי הקבצים של ההעדפות משתמש לא נמחקו אז הוא התקין מחדש עם הגדרות הרזולוציה הישנות....
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

החזרתי לרזולוציה המקורית, גם התקנתי מחדש את הדרייבר לכרטיס מסך ועדיין יש את הבעיה...
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

שאלה חשובה לי אליכם.
אתמול התקנתי windows 7 על הלפטופ שלי לנובו N500. עכשיו איך אני מסיר אותו וחוזר ל-vista?
כמובן שאין לי דיסק עם מערכת ההפעלה.
יש בנייד כונן S שנקרא servicev003 שאמור לעזור לי אבל אין לי מושג איך להשתמש בו. יש לי גם product recovery disc, אבל כל פעם שאני מנסה להתקין ממנו את הגדרות היצרן אני מקבל הודעה "this is not a correct cd"
מישהו יודע איך לפתור את העניין הזה?
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אתה חייב את הדיסק של הVista וגם יעזור אם יהיה לך דיסק של Windows 7 כדי שיהיה יותר קל למחוק אותו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

יש לי בעיה חדשה מוזרה. המקלדת והעכבר מפריעים אחד לשני. זאת אומרת שאם אני אלחץ לחיצה ארוכה על מקש כל שהוא במקלדת ובמהלך הלחיצה אני אזיז את העכבר, מיד הליחצה תפסק. שמתי לב לזה כי אני כבר לא יכול לשחק Call Of Duty ככה כי אני לא יכול לזוז בכלל בזמן שאני מזיז את המבט וזה בלתי אפשרי לשחק ככה.
מישהו יודע מה קורה פה? אולי שיניתי בטעות הגדרות כלשהן?
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

קרה לי משהו דומה :

כמה אותיות במקלדת שלי פתאום הפסיקו לעבוד , חלק מהן עובדות רק לאחר לחיצה ממושכת , ואולי זה קשור גם לחלון שמופיע לי מהאקספלורר , כשאני לוחץ על Debug הוא בחוצפתו הרבה יוצא לי מהאנטנרט , אני לא חושב שזה בעיה במקלדת ...
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אוף איתך עוזרי... כבר פיתחתי ציפיות שמישהו יודע איך לעזור לי.... :haha:
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

אם זה שינוי בהגדרות, תנסה להתקין מחדש את המשחק או פשוט להחזיר אותן לdefault. אבל אני מניח שניסית את זה כבר, אז לא יודע :D

עריכה: אה, יכול להיות שלא התכוונת להגדרות של המשחק אלא להגדרות של המקלדת\עכבר?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

קרתה לי תאונה קטנה:
אחותי (היא בת 23, שפויה לחלוטין) שפכה בטעות מסיר לק על הלפ-טופ שלי (LG E310) אז איבדתי 2 מקשים, ובנוסף, יש לי כמה מקשים שנראים כאילו מישהו הקיא לי על המחשב לפני שקיבלתי אותו. כולם מתפקדים (אפילו אילו שאין להם את המקש עצמו). מעבר לזה, אין בעיה במחשב, חוץ מריח של משהו שניתן לתאר רק כ: "מסריח".
אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית, כי אני די מקווה להשתמש באחריות שיש לי עליו כדי לשלם על הנזק. אם מישהו גם יודע כמה זה יעלה לי במקרה שארצה להיות בנאדם טוב ולשלם על זה - אשמח.
תודה. :)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בעיקרון לא צריך להיות יותר מדי יקר כי בסה"כ צריך לפרק את הפלסטיק של הלפטופ ולנקות מתחת כדי להעיף את הריח. גם לשים מקשים חדשים לא צריך להיות יקר מדי.
תחפש מישהו פרטי שיעשה לך את זה, כי אם תשלח לתמיכה טכנית נראה לי שזה יקר לאללה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

Mars Volter כתב:קרתה לי תאונה קטנה:
אחותי (היא בת 23, שפויה לחלוטין) שפכה בטעות מסיר לק על הלפ-טופ שלי (LG E310) אז איבדתי 2 מקשים, ובנוסף, יש לי כמה מקשים שנראים כאילו מישהו הקיא לי על המחשב לפני שקיבלתי אותו. כולם מתפקדים (אפילו אילו שאין להם את המקש עצמו). מעבר לזה, אין בעיה במחשב, חוץ מריח של משהו שניתן לתאר רק כ: "מסריח".
אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית, כי אני די מקווה להשתמש באחריות שיש לי עליו כדי לשלם על הנזק. אם מישהו גם יודע כמה זה יעלה לי במקרה שארצה להיות בנאדם טוב ולשלם על זה - אשמח.
תודה. :)
אל תשתמש באחריות על המוצר, יש בכל אחריות על מוצרים כאלה סעיף שפוטר אותם מלתקן לך את המוצר אם נגרם לו נזק עקב שימוש לא נכון, ונראה לי ששפיכת אציטון על לוח המקשים נופל תחת ההגדרה שימוש לא נכון, ואז פשוט יקרעו אותך במחיר.
לך למעבדת תיקונים ותבדוק מה מחיר העבודה, עדיף בהרבה.
avrahamshuk כתב:יש לי בעיה חדשה מוזרה. המקלדת והעכבר מפריעים אחד לשני. זאת אומרת שאם אני אלחץ לחיצה ארוכה על מקש כל שהוא במקלדת ובמהלך הלחיצה אני אזיז את העכבר, מיד הליחצה תפסק. שמתי לב לזה כי אני כבר לא יכול לשחק Call Of Duty ככה כי אני לא יכול לזוז בכלל בזמן שאני מזיז את המבט וזה בלתי אפשרי לשחק ככה.
יש לך במקרה עכבר ומקלדת אלחוטיים?

גם אני פתאום חוויתי את הבעיה המעצבנת הזו אתמול בלילה כששיחקתי ב COD וכששמתי מקלדת ועכבר רגילים זה נפתר.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אכן יש לי סט אלחוטי... אבל אין שום סט חוטי להחלפה... וגם אני אוהב את האלחוטי וזאת בעיה חדשה שלא תמיד הייתה...
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

שאלה קטנה-
אחרי הפירמוט שמו לי לצערי ווינדוס (XP) בעברית. כדי להעביר לאנגלית-מה אני צריכה לעשות? (אם זה לא דורש התקנה מחדש של הווינדוס כולו...)
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Matan Edri כתב:
avrahamshuk כתב:יש לי בעיה חדשה מוזרה. המקלדת והעכבר מפריעים אחד לשני. זאת אומרת שאם אני אלחץ לחיצה ארוכה על מקש כל שהוא במקלדת ובמהלך הלחיצה אני אזיז את העכבר, מיד הליחצה תפסק. שמתי לב לזה כי אני כבר לא יכול לשחק Call Of Duty ככה כי אני לא יכול לזוז בכלל בזמן שאני מזיז את המבט וזה בלתי אפשרי לשחק ככה.
יש לך במקרה עכבר ומקלדת אלחוטיים?

גם אני פתאום חוויתי את הבעיה המעצבנת הזו אתמול בלילה כששיחקתי ב COD וכששמתי מקלדת ועכבר רגילים זה נפתר.
אז הייתי עכשיו מול התמיכה של מיקרוסופט, והבעיה נפתרה!! :party: :party: :party:
מסתבר שיש תוכנה כל שהיא במחשב שגורמת לעכבר לדרוס (override) את המקלדת. מה שעשיתי זה הורדתי מהסטארט אפ את כל התוכנות שהן לא תוכניות מערכת והחזרתי אחת אחת ורק את הנחוצות כמו אנטיוירוס, מדפסת וכ"ו. אבל אני עדיין לא יודע מה התוכנה הבעייתית למרות שזה לא משנה לי עכשיו.

אגב אשכול תוכנה, יש לנו משתמש בפורום שקוראים לו hmemcpy.
למה????!!!!! :haha: :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
skydagan
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

אשכול נגן המדיה שלכם|| תפרטו ותסבירו!

שליחה על ידי skydagan »

אז ככה, אני בעל ספרייה של 36.6 ג'יגה של מוזיקה כרגע, אז בשביל כמות כזאת חובה תוכנה טובה.
ניסיתי הכל וכשעברתי חזרה לווינדוס (לינוקס במשך שנתיים רצופות..) התלהבתי מ- MediaMonkey שהיא מעולה, מאורגנת ויעילה..
עכשיו, עברתי לSongbird

תוכנה מעולה, מבוססת מוזילה, משמע קל לפתח לה הרחבות וכבר עכשיו יש הרבה והן מאוד נחמדות!
יש הכל חוץ מחסרון אחד- לא מתממשקת עם FoxyTunes
תמונה

אם יש לכם פייבוריטים משלכם תסבירו עליהם ושימו תמונה בפעולה!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: אשכול נגן המדיה שלכם|| תפרטו ותסבירו!

שליחה על ידי MrReD »

וינאמפ, פשוט כי אין לי כוח להחליף תוכנה. אם מישהו משתמש בתוכנה שפחות או יותר מסודרת כמו וינאמפ, אבל לא כל כך כבדה, בבקשה להמליץ! :haha:
תמונה
bents
דרימיסטית מתקדמת

Re: אשכול נגן המדיה שלכם|| תפרטו ותסבירו!

שליחה על ידי bents »

iPod media player :party:
לא לא iTunes.. :P
לא שומעת כבר שנתיים בערך מוזיקה על המחשב.. :? טוב שיש אייפוד..
הדברים כמובן מסודרים באייטונס, אבל זהו בערך.
כשצריך ממש, יש ת'מדיה פלייר / אייטונס, גוד אינאף :?
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

ווינאמפ מעולה אני כבר שנים איתה לא כ"כ כבדה,
כשהתקנתי את הנגן cowon שלי הוא התקין איזו תוכנה שבאה איתו דומה ל vlc דווקא נראית נחמדה , אבל לא נראה לי שאני אחליף את הויינאמפ בקרוב...
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
שלח תגובה