מזל טוב לבריל
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: מזל טוב לבריל
מזל טוב!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
מזל טוב:)
-
- דרימיסט שרוף
מזל טוב!

-
- דרימיסט-על
מזל טוב אחינו!! מאושיות המוזיקה בארץ בכלל והפורום בפרט
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- בריל!
תודה רבה שוב לכולם. נקווה שתהיה שנה מצויינת מלאה במוזיקה טובה. עד עכשיו היא התחילה טוב, גם בארסה, גם דרים בארץ, גם פיית' נו מור בארץ, פרל ג'אם בברלין- יש הרבה למה לצפות!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יווווםםם הוווללדדדתתת למתן !
שיהיה לך הרבה מזל טוב מתן ! חשוב לציין שבאמת מעבר ליכולתו ואהבתו הפנומנלית למוזיקה ( ואני כל כך מעריך את זה ) , יש לך באמת אישיות טובה . ולפיכך אני מאחל לך , לאישתך , וכמובן לחתולים שלך - רק אושר והרבה שמחה !
מזל טוב גבר !

שיהיה לך הרבה מזל טוב מתן ! חשוב לציין שבאמת מעבר ליכולתו ואהבתו הפנומנלית למוזיקה ( ואני כל כך מעריך את זה ) , יש לך באמת אישיות טובה . ולפיכך אני מאחל לך , לאישתך , וכמובן לחתולים שלך - רק אושר והרבה שמחה !
מזל טוב גבר !

- Osirus
- דרימיסט מתקדם
מזל טוב לאושיית הפורום, ה-UFO והחתולים!
(סליחה על הדיליי גם)

(סליחה על הדיליי גם)

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
מ-ז-ל ט-ו-ב 

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
יש לי רעיון, קח אותי איתך לברלין בתור מתנת יומולדת מוקדמת בשביליufomatan כתב:תודה רבה שוב לכולם. נקווה שתהיה שנה מצויינת מלאה במוזיקה טובה. עד עכשיו היא התחילה טוב, גם בארסה, גם דרים בארץ, גם פיית' נו מור בארץ, פרל ג'אם בברלין- יש הרבה למה לצפות!

ומזל טוב@$@#%

"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
-
- בריל!
כולם מוזמנים לבוא לברלין לראות את הפלא שקוראים לו פרל ג'אם נותנים בראש!!TheLight כתב:יש לי רעיון, קח אותי איתך לברלין בתור מתנת יומולדת מוקדמת בשביליufomatan כתב:תודה רבה שוב לכולם. נקווה שתהיה שנה מצויינת מלאה במוזיקה טובה. עד עכשיו היא התחילה טוב, גם בארסה, גם דרים בארץ, גם פיית' נו מור בארץ, פרל ג'אם בברלין- יש הרבה למה לצפות!![]()
ומזל טוב@$@#%
יש אחלה חבילה דרך אונטור
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
פיתחתי בחצי שנה האחרונה אובססיה קלה לפרל ג'אם [ולTEN בפרט], ללכת להופעה שלהם זה חלום חייufomatan כתב:כולם מוזמנים לבוא לברלין לראות את הפלא שקוראים לו פרל ג'אם נותנים בראש!!TheLight כתב:יש לי רעיון, קח אותי איתך לברלין בתור מתנת יומולדת מוקדמת בשביליufomatan כתב:תודה רבה שוב לכולם. נקווה שתהיה שנה מצויינת מלאה במוזיקה טובה. עד עכשיו היא התחילה טוב, גם בארסה, גם דרים בארץ, גם פיית' נו מור בארץ, פרל ג'אם בברלין- יש הרבה למה לצפות!![]()
ומזל טוב@$@#%
יש אחלה חבילה דרך אונטור

-
- בריל!
TheLight כתב:פיתחתי בחצי שנה האחרונה אובססיה קלה לפרל ג'אם [ולTEN בפרט], ללכת להופעה שלהם זה חלום חייufomatan כתב:כולם מוזמנים לבוא לברלין לראות את הפלא שקוראים לו פרל ג'אם נותנים בראש!!TheLight כתב:יש לי רעיון, קח אותי איתך לברלין בתור מתנת יומולדת מוקדמת בשביליufomatan כתב:תודה רבה שוב לכולם. נקווה שתהיה שנה מצויינת מלאה במוזיקה טובה. עד עכשיו היא התחילה טוב, גם בארסה, גם דרים בארץ, גם פיית' נו מור בארץ, פרל ג'אם בברלין- יש הרבה למה לצפות!![]()
ומזל טוב@$@#%
יש אחלה חבילה דרך אונטור

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
טוב, אז יש לך 23 יום להפתיע אותי עם משהו של פרל ג'אם עד יום ההולדת שליufomatan כתב:TheLight כתב:פיתחתי בחצי שנה האחרונה אובססיה קלה לפרל ג'אם [ולTEN בפרט], ללכת להופעה שלהם זה חלום חייufomatan כתב:כולם מוזמנים לבוא לברלין לראות את הפלא שקוראים לו פרל ג'אם נותנים בראש!!TheLight כתב:יש לי רעיון, קח אותי איתך לברלין בתור מתנת יומולדת מוקדמת בשביליufomatan כתב:תודה רבה שוב לכולם. נקווה שתהיה שנה מצויינת מלאה במוזיקה טובה. עד עכשיו היא התחילה טוב, גם בארסה, גם דרים בארץ, גם פיית' נו מור בארץ, פרל ג'אם בברלין- יש הרבה למה לצפות!![]()
ומזל טוב@$@#%
יש אחלה חבילה דרך אונטוראני "חולה" באובססיה הזאת מאז שהאלבום הזה יצא. למזלי כבר ראיתי אותם לפני שנתיים, אבל כל הופעה תתקבל בברכה.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תפסיקי לצוות לאנשים דברים כדי שירצו אותך!!! ילדה מפונקת!!! עזבי את בריל!!
לא מסתדר לי קריית גת וילדה מפונקת!!! בושי לך!!!
-
- בריל!
ג'יימי הכל טוב?yyzboy1928 כתב:תפסיקי לצוות לאנשים דברים כדי שירצו אותך!!! ילדה מפונקת!!! עזבי את בריל!!

- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מתן, אני חוששת שעשו מאשכול היומולדת שלך שכונה... 

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
-
- בריל!
אצל ג'יימי כל אשכול הופך שכונה. אבל אנחנו אנרכיסטים אז בסדרRemedyLane כתב:מתן, אני חוששת שעשו מאשכול היומולדת שלך שכונה...

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בעל היומולדת יכול להחליט אם להפוך את האשכול לאשכול שכונה , זו המתנה של מנהלי הפורום 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
נאמר בציניות את מה שאמרתי..
..
זה רק מראה כמה אני חייב איזה אשכול בסגנון של הג'מעה שאני אוכל להפוך אותו לשכונה.. אשכול בסגנון של "השכונה של ג'יימי"..
..
הפחד הוא שאם אני אפתח כזה הוא ימחק בטוענה שיש מספיק כאלה בשמונצעס.. לשם אני אעלה כותרות וכל מיני דברים מגניבים.. ויהיה אפשר להספים אותו.. סוג של בית שלי שכל חבר פורום מוזמן אליו

זה רק מראה כמה אני חייב איזה אשכול בסגנון של הג'מעה שאני אוכל להפוך אותו לשכונה.. אשכול בסגנון של "השכונה של ג'יימי"..

הפחד הוא שאם אני אפתח כזה הוא ימחק בטוענה שיש מספיק כאלה בשמונצעס.. לשם אני אעלה כותרות וכל מיני דברים מגניבים.. ויהיה אפשר להספים אותו.. סוג של בית שלי שכל חבר פורום מוזמן אליו