אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Mars Volter »

ufomatan כתב:העונה של הפועל נגמרה בכישלון כפול אחרי ההפסד המביש לגליל אתמול. גודס לטעמי יכול לקפל פקלאות ולחזור למכבי או לאיפה שהוא רוצה כי הוא נכשל כשלון גדול.
מכבי לקחה שוב אליפות, כרגיל בעזרתם הרבה של השופטים (כל הכבוש על השיבוץ של סמי בכר שוב בגמר) שהחליטו לא לתת לחיפה לשחק את ההגנה שאפיינה אותם כל השנה, ושרקו על כל נגיעה עבירה דבר שגרר בוז גדול משני הצדדים.
אבל לכולם ברור במי זה פגע הכי הרבה, על הספסל של מכבי תל אביב יושבים 3 סגלים, על הספסל של חיפה יושב טוד גולדן, בואו נעשה חשבון פשוט...
שנה הבאה לצערינו שוב פיינל פור, שוב האירוע הבלתי ספורטיבי הזה, זריקת הכסף חסרת האחריות והמקצוענית של קופל ומנהלת ליגת העל שדואגים בעיקר לעסקנים ולא לאוהדים שמשלמים את הכסף.
בושה וחרפה המנהלת הזאת, אני מקווה שמחאת האוהדים ,מכל הקבוצות, תימשך גם בשנה הבאה.
1. אני מקווה שאתה לא גורס שזו בעיה של מכבי שיש לה סגל רחב...

2. אז אתה בעד סדרות?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אודי הירש קורא לזה "האליפות המכוערת ביותר":
http://news.walla.co.il/?w=/151/1489684

אורי שלף מונה את הסיבות לזכייה של מכבי:
http://news.walla.co.il/?w=/151/1490064
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:
ufomatan כתב:העונה של הפועל נגמרה בכישלון כפול אחרי ההפסד המביש לגליל אתמול. גודס לטעמי יכול לקפל פקלאות ולחזור למכבי או לאיפה שהוא רוצה כי הוא נכשל כשלון גדול.
מכבי לקחה שוב אליפות, כרגיל בעזרתם הרבה של השופטים (כל הכבוש על השיבוץ של סמי בכר שוב בגמר) שהחליטו לא לתת לחיפה לשחק את ההגנה שאפיינה אותם כל השנה, ושרקו על כל נגיעה עבירה דבר שגרר בוז גדול משני הצדדים.
אבל לכולם ברור במי זה פגע הכי הרבה, על הספסל של מכבי תל אביב יושבים 3 סגלים, על הספסל של חיפה יושב טוד גולדן, בואו נעשה חשבון פשוט...
שנה הבאה לצערינו שוב פיינל פור, שוב האירוע הבלתי ספורטיבי הזה, זריקת הכסף חסרת האחריות והמקצוענית של קופל ומנהלת ליגת העל שדואגים בעיקר לעסקנים ולא לאוהדים שמשלמים את הכסף.
בושה וחרפה המנהלת הזאת, אני מקווה שמחאת האוהדים ,מכל הקבוצות, תימשך גם בשנה הבאה.
1. אני מקווה שאתה לא גורס שזו בעיה של מכבי שיש לה סגל רחב...

2. אז אתה בעד סדרות?
1. קודם כל בעייה של מכבי זה לא, זו בעייה של הליגה שנוצרה בגלל שמכבי חזרה לחרב אותה בהחתמות מגעילות שלא למטרה מקצועית!
ההחתמה של מגי שלא ראה דקה בחצי גמר ובגמר נועדה כדי שלא ילך לקבוצה אחרת, חג'ג' כישראלי בכיר שמחמם את הספסל שם והדבר החיובי היחיד שהוא עשה בפיינל פור זה לנגב את הכדור בגמר, טרי סימונס, יניב גרין, גיא פניני (שיקח אותו אללה) שבגלל מכבי עבר עונה מהגהנום ולא תרם לאף קבוצה בליגה מהכישורים שלו, והרשימה עוד ארוכה ארוכה.
הבעייה היא הדרך שמכבי מחרבת את הליגה על ידי שוחד כספי גדול, וככה הישראלים הבכירים בחיפה זה עמית בן דוד ומשה מזרחי ועידו קוז'יקרו שאני מאוד אוהב אבל הוא לא בכושר של פעם והם לא יכולים להביא את חיפה לכלום!
אז הספסל הקצר והעובדה שהשופטים יודעים שככה חיפה שיחקה כל השנה ולא שרקו לה, רק מראה שלמרות הכל השיפוט היה מוטה לכיוון ברור!
2. תמיד הייתי בעד סדרות, מעולם לא חשבתי שהפיינל פור זה דבר ספורטיבי. זה פגע בהפועל לפני 2 עונות שהיינו הרבה יותר טובים ממכבי והם ניצחו בגלל שופט (שוב) 2 שניות לסיום, ובסדרה אני בטוח שהיה קרב הרבה יותר מעניין ושהיינו מנצחים בסופו של דבר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://sport.walla.co.il/?w=/170/1490821
אפי חתם בראשון, למרות שרציתילראות אותו על הקווים במלחה שוב, אני מברך את אוהדי ראשון המצויינים שקיבלו מאמן ענק!

http://sport.walla.co.il/?w=/151/1490750
דן שמיר בבני השרון? :cheers: שיהיה להם בהצלחה...

בכל מקרה למרות הכל אני חושב שגודס ראוי לצ'אנס נוסף, שכר הלימוד השנה היה קשה ומאכזב, אבל שנה הבאה הוא יכול לחזק את הקבוצה וללמוד מהטעויות שלו השנה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

ufomatan כתב:
Sunny כתב:ראיתי את המשחק בשידור חי. ,ראפר,עידו טורגקולו( :P ),ופיטראוס במשחק הכי טוב שלו בפליאוף,חנקו את ההתקפה של בוסטון וזרמו 'באלגנטיות' פשוטה בהתקפה. בכל פעם שבוסטון התקרבו, אורלנדו דופקת שלשה כדי להוריד את המומנטום.
מגיע לאורלנדו. מזל שלפחות שנה שעברה גארנט לקח אליפות...
יאללה השנה האליפות נשארת במזרח. מילה.
לדעתי קליבלנד היא הקבוצה שמשחקת את הכדורסל הכי יפה ומעניין עד עכשיו והיא המועדפת שלי לאליפות. למרות שאני מאמין שלקובי מגיעה אליפות אחרי שנה שעברה...
אבל עזוב NBA יש היום פיינל פור בארץ וזה הרבה יותר חשוב כרגע- יאללה הפועל בלי שחצנות, לבוא להרים את ההגנה ולתת לחיפה בראש כמו במשחק במלחה!
קליבלנד משחקת את הכדורסל הכי יפה ב NBA? איך הגעת לזה

הם פשוט One Man Show של לברון ג'יימס. לדעתי אין לקבוצה הזאת אופי. ורואים את זה מעולה בסדרה מול אורלנדו. לברון קולע ממוצע של 45 נקודות למשחק ועדיין קליבלנד מפסידה.. למה? כי בכל תצוגות היחיד שלו אין זמן משחק שנותן לשחקנים כמו מו וויליאמס להציג יכולת טובה לאורך משחק שלם, ולשחקנים כמו גיבסון לבוא מהספסל ולתת נקודות חשובות ב Money Time. למה? כי לכל אורך המשחק הכדורים הולכים ללברון והוא פשוט הולך נגד כל ההגנה של הקבוצה שממולו. אולי הרבה פעמים הוא מרסק אותה אבל אחרי כמה מהלכים לומדים איך לעצור אותו.. לפחות קצת... כי עדיין הוא שחקן ענק..

אורלנדו לעמות זאת היא קבוצה עם הרבה אופי ועומק בספסל. קבוצה שמשחקת קבוצתית שמסתמכת על 3 4 שחקני מפתח כמו טורקוגלו, האוורד ולואיס ויש לה גם ספסל שיודע לייצר נקודות עם שחקנים טובים כמו ג'ונסון וקורטני לי.

אני מאוד הייתי רוצה לראות את אורלנדו לוקחת את האליפות השנה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מסכים איתך שקליבלנד חזרה בסדרה הזו יותר מדי לטקטיקה של 1 נגד 5 מהשנתיים האחרונות, אבל יש כאן נסיבות מקלות.
קודם כל, אורלנדו משחקים את הכדורסל הכי טוב שלהם השנה. רואים את זה מהסטטיסטיקה המאוזנת שלהם, מזה שהווארד לא עובר את ה-35 נקודות, שהכדור בידיים של השחקן הכי אינטליגנטי בסדרה הזו, בקיצור - הקבוצה שאותי הכי הרשימה עד עכשיו בסדרות הגמר.
הסיבה השניה, והחשובה ביותר - שהשחקנים של קליבלנד חוץ מלברון פשוט עושים במכנסיים (חוץ ממשחק מס' 5, שאולי משנה קצת את מאזן הכוחות בסדרה). עם כמה שמו וויליאמס היה גדול בעונה הסדירה, הבנאדם שיחק 5 משחקי פלייאוף לפני הסדרות הנוכחיות, והוא פשוט לא עומד בלחץ של משחקים צמודים. דלונטה ווסט הוא פשוט נדנדה, אי אפשר לדעת מה יהיה איתו - ועל זה גם ואן-גנדי הולך בהגנה, לתת לו לזרוק כי זה עדיף על כל שחקן אחר בחמישייה של הקאבס (ושוב, במשחק 5 הוא הפסיד בגלל זה).
לאורלנדו יש סגל שפוגע בידיוק איפה שחסר לקליבלנד - הידו היה שם כבר עם הקינגס, כמעט תמיד אפשר לסמוך על הקליעה של לואיס, וגם בגארדים לאלסטון (שהיה ביזיוני במשחק החמישי) יש ניסיון גדול מלכל הקו האחורי של קליבלנד.
לטעמי הבעיה הכי גדולה של אורלנדו זה שאם היא עוברת היא צריכה להתמודד עם קבוצות שטובות בידיוק איפה שהיא טובה (גארדים מנוסים, עמדות 3-4 חזקות, הגנה טובה בצבע). ולכן, האלופה השנה תהיה מהמערב.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

הם פשוט One Man Show של לברון ג'יימס. לדעתי אין לקבוצה הזאת אופי. ורואים את זה מעולה בסדרה מול אורלנדו. לברון קולע ממוצע של 45 נקודות למשחק ועדיין קליבלנד מפסידה.. למה? כי בכל תצוגות היחיד שלו אין זמן משחק שנותן לשחקנים כמו מו וויליאמס להציג יכולת טובה לאורך משחק שלם, ולשחקנים כמו גיבסון לבוא מהספסל ולתת נקודות חשובות ב Money Time. למה? כי לכל אורך המשחק הכדורים הולכים ללברון והוא פשוט הולך נגד כל ההגנה של הקבוצה שממולו. אולי הרבה פעמים הוא מרסק אותה אבל אחרי כמה מהלכים לומדים איך לעצור אותו.. לפחות קצת... כי עדיין הוא שחקן ענק..
קליבלנד היא one man show רק ברגעי ההכרעה\דקות אחרונות(וגם אחזור לזה) וגם כי כשיש לך שחקן כמו לברון זה הופך לOne man show בלי לנסות או להתכוון.
ראיתי בלילה את הרבע הראשון של קליבלנד-אורלנדו ופשוט הייתי בהלם מההתקפה שלהם. אני לא חי באשליה כי אין סיכוי שקבוצה תשחק ברמה כזו 48 דקות, אבל זה בהחלט היה קמצוץ פוטנציאל ויכולת שיש לקליבלנד ולשחקנים שלה לשחק.
משחק שוטף,זורם,סבלני.שחקנים יוצרים לבד, וגם נעים מצויין בלי כדור (וראז'או,מו.) וחבל שהם לא משחקים את זה ארבעה רבעים אלה רק שלושה כמו שירון אמר בזמן השידור..
one man show זה רק ברגעי ההכרעה ואני אתייחס למשחק האחרון. ב-4 הדקות האחרונות לברון מקבל כדור on the top of the key ארבעת השחקנים האחרים בפינות-וככה זה אמור להיות. לברון קלע 10 נקודות לערך,מסר שתי שלשות לגיבסון שנכנסו ועוד 2 כדורים מדהימים לורז'או אבל שוב רק ברגעי ההכרעה. ברבע הראשון (למרות שככה זה בדר"כ והשחקן הגדול פחות משותף בההתחלה) כולם נגעו בכדור,נעו וקלעו וצריך לתת הם קרדיט על זה.

חוץ מזה שגם אורלנדו משחקת נפלא ומציגה כדורסל יפה לעין והגנה טובה,אין להם לברון וזה ההבדל :P
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חברים אני מסכים אתכם שבסדרה הזאת, וגם בקודמת, קליבלנד משחקים כדורסל רע שמבוסס בעיקר על הגדולה של לברון. אבל אני ראיתי את קליבלנד בחצי העונה האחרונה לפני הפלייאוף והם שיחקו מדהים! זה ששחקנים אחרים עושים במכנסיים, ולברון חייב לקחת את המשחק על עצמו- זה ממש חבל! הלילה הם אכשהו הצליחו קצת עם אסיסטים מטורפים של לברון לגיבסון ולוויליאמס, וגם ככה הם ניצחו בצורה לא משכנעת.
אילגאוסקס (איך שלא כותבים את זה) לא עושה הגנה בכלל, ווסט וויליאמס לא פוגעים ברבע האחרון. לברון הוא היחיד שעושה הגנה ולכן השמירה שלו על טורקוגלו הלילה הייתה אחד הגורמים לניצחון.
ברגע שקליבלנד יראו את הנחישות ואת הביטחון העצמי שהם הראו לפני הפלייאוף, הם יקחו את האליפות בהליכה. לפחות לפי איך שלייקרס נראים כרגע.
לי אין בעייה בכל מקרה לראות גמר של דנבר - אורלנדו. אני לא אוהד של קליבלנד ובטח לא של הלייקרס, אבל זה יהיה גמר קלאסי.
כרגע לדעתי דנבר משחקים הכי יפה לעין, ואורלנדו משחקים הכי טוב!
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

Sunny כתב:
קליבלנד היא one man show רק ברגעי ההכרעה\דקות אחרונות(וגם אחזור לזה) וגם כי כשיש לך שחקן כמו לברון זה הופך לOne man show בלי לנסות או להתכוון.
ראיתי בלילה את הרבע הראשון של קליבלנד-אורלנדו ופשוט הייתי בהלם מההתקפה שלהם. אני לא חי באשליה כי אין סיכוי שקבוצה תשחק ברמה כזו 48 דקות, אבל זה בהחלט היה קמצוץ פוטנציאל ויכולת שיש לקליבלנד ולשחקנים שלה לשחק.
משחק שוטף,זורם,סבלני.שחקנים יוצרים לבד, וגם נעים מצויין בלי כדור (וראז'או,מו.) וחבל שהם לא משחקים את זה ארבעה רבעים אלה רק שלושה כמו שירון אמר בזמן השידור..
one man show זה רק ברגעי ההכרעה ואני אתייחס למשחק האחרון. ב-4 הדקות האחרונות לברון מקבל כדור on the top of the key ארבעת השחקנים האחרים בפינות-וככה זה אמור להיות. לברון קלע 10 נקודות לערך,מסר שתי שלשות לגיבסון שנכנסו ועוד 2 כדורים מדהימים לורז'או אבל שוב רק ברגעי ההכרעה. ברבע הראשון (למרות שככה זה בדר"כ והשחקן הגדול פחות משותף בההתחלה) כולם נגעו בכדור,נעו וקלעו וצריך לתת הם קרדיט על זה.

חוץ מזה שגם אורלנדו משחקת נפלא ומציגה כדורסל יפה לעין והגנה טובה,אין להם לברון וזה ההבדל :P
האמת שהמשחק שאתה מדבר עליו הוא המשחק הראשון שקליבלנד שיחקו קצת יותר קבוצתי מהרגיל ובאמת ניצחו בגלל זה בגלל השמירה של לברון על טורקוגלו.
אבל בשלושת ההפסדים בסדרה הזו וגם בניצחון הראשון (ובייחוד בו עם אותה שלשה מטורפת בבאזר עם שניה לסיום) זה היה רק לברון.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Matan Edri כתב:
Sunny כתב:

האמת שהמשחק שאתה מדבר עליו הוא המשחק הראשון שקליבלנד שיחקו קצת יותר קבוצתי מהרגיל ובאמת ניצחו בגלל זה בגלל השמירה של לברון על טורקוגלו.
אבל בשלושת ההפסדים בסדרה הזו וגם בניצחון הראשון (ובייחוד בו עם אותה שלשה מטורפת בבאזר עם שניה לסיום) זה היה רק לברון.
זה לא משנה את העובדה שבמהלך העונה הסדירה קליבלנד שיחקו כדורסל מעולה. בפלייאוף הרבה שחקנים נעלמים, וחבל!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

פאק! :irked:
לייקרס עלו... :yuck: :evil:
רק שהם לא יקחו!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אהבתי את מה שהפרשן של ESPN אמר על דנבר של הלילה:
"הם כל הזמן חשבו שהביתיות תביא להם את הניצחון, שזה נראה היה כאילו הם מחכים שהקהל יתחיל לשחק במקומם"
איך שלייקרס נראו הלילה, הם יהיו בלתי ניתנים לעצירה. לטעמי לקובי יש את אחד מ-5 הקילר אינסטינקט הכי גדולים בהיסטוריה של המשחק.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:אהבתי את מה שהפרשן של ESPN אמר על דנבר של הלילה:
"הם כל הזמן חשבו שהביתיות תביא להם את הניצחון, שזה נראה היה כאילו הם מחכים שהקהל יתחיל לשחק במקומם"
איך שלייקרס נראו הלילה, הם יהיו בלתי ניתנים לעצירה. לטעמי לקובי יש את אחד מ-5 הקילר אינסטינקט הכי גדולים בהיסטוריה של המשחק.
סוף כל סוף הלייקרס באו לשחק כדורסל. אריזה עם שלשות מדוייקות, גאסול עם משחק מצויין בצבע, קובי כמו תמיד בא לעבוד, וולטון שנתן דקות מצויינות מהספסל.בכלל הספסל של הלייקרס חייב לתת יותר כל משחק, היום הם נראו באמת כמו קבוצה, וברמה הזאת אין להם כמעט מתחרים, גם לא קליבלנד.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

אם קליבלנד לא יתחילו לשחק נורמלי הם לא יעברו את אורלנדו (המשחק הבא באורלנדו לא?) גם אם הם יעברו את אורלנדו, בספק אם הם ינצחו את הלייקרס שבאים מוכנים וטעונים אחרי ההפסד בעונה שעברה.
לפי המשחקים שראיתי, לאורלנדו יש יותר סיכוי נגד הלייקרס מלקאבס.
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

מצער להודות אבל אחרי המשחק של הלילה נראה לי שהלייקרס לוקחים את האליפות השנה, אבל לא בקלות.
לא משנה מי תעלה מהמזרח, היא תיתן להם פייט רציני.
פשוט כדורסל נהדר שלהם.

ודנבר באמת חשבה שיתרון הביתיות באורח קסם יצמצם את ההפרש.... חבל שחוץ מג'יי אר סמית' לא ראו יותר מידי כדורסל מהקבוצה הזו במשחק כזה חשוב ומכריע.

לפחות תהיה סדרת גמר מעניינת לא משנה איזה קבוצה תעלה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

זהו נגמר הסרט של קליבלנד גם השנה. מה לעשות לאברון היקר חייב לעבור כבר מהקבוצה הזאת. לא מצליחים להעמיד לידו שחקנים ברמה סבירה. גם השנה אחרי עונה מטורפת, השחקנים המשלימים פשוט לא הגיעו לסדרת הגמר האזורי. זרביאק עושה אירבולים משלוש, מו וילייאמס מתחיל לשחק רק בגארבג' טיים, דלנטה ווסט יום עסל יום בסל, Z פשוט לא שומר ובמשחק האחרון לא פגע ממטר, ווראז'או שחקן עם אנרגיות מטורפות אבל בלי הרבה כשרון.
איך אפשר לניצח קבוצה מדהימה כמו אורלנדו בלי יציבות של השחקנים האלה. לאברון נתן מספרים של אליפות, כל השאר נעלמו!
כל הכבוד לאורלנדו- הייתה יותר טובה כל הסדרה וניצחה בזכות.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

בחיים שלי לא הייתי בעד קבוצה שתזכה חוץ מדטרויט כמו שאני עכשיו בעד אורלנדו.
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

http://www.one.co.il/Article/138253.html

האם שחקן ישראלי ראשון ישחק בעונה הבאה בNBA??
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

אני באמת לא מבין את העניין עם כספי. מה הם מוצאים בו?
הוא שחקן טוב אבל אני לא חושב שהוא ברמה של NBA.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אולי הNBA יעשה ממנו שחקן NBA? :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
שלח תגובה