אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- Sunny
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
גל מקל הוא העתיד של הכדורסל הישראלי!!!!
מלך הבנאדם. לא בלט כל העונה,סוג של דשדש הראה נכונות ומנהיגות בדיוק מתי שהיה צריך! תענוג של שחקן ומשחק נהדר.
אלללהההה NBA!!! איזה עונה! אילו משחקים!
מלך הבנאדם. לא בלט כל העונה,סוג של דשדש הראה נכונות ומנהיגות בדיוק מתי שהיה צריך! תענוג של שחקן ומשחק נהדר.
אלללהההה NBA!!! איזה עונה! אילו משחקים!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
I'd love to see KATASH's revenge in Nokiahu.ufomatan כתב:אני מחזיק אצבעות לקטש שלא ישקשק בנוקיהו ויתן למכבי בראש עם הגנה חזקה והרבה רצון. כי השחקנים של מכבי איבדו את הרצון ממזמן והם משחקים על כשרון בלבד.טל רודס כתב:חבל לי שלא יכולתי לראות את חולוניה יקירתי, לפחות יש גביע השנה. כל הכבוד לדני פרנקו שפשוט מוציא מים מהסלע!pugi כתב:חבר'ה, מהר מהר לתפוס את ההארכה של חולון-גליל...
איזה משחק!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
1. אני חושב שהוכח כאן שפלייאוף לכל אורך הדרך (אני דווקא בעד הטוב מ-3) עושה טוב לכדורסל. נכון, אני אוהד מכבי, אבל גם אם מכבי בסוף השנה הזו יאבדו את האליפות בבאזר או במשחק צמוד כלשהו (אני לא רואה תסריט של הפסד של מכבי ב +5) לא ירים קבוצות מבחינה כלכלית ומקצועית. חולון לקחו אליפות והתפרקו, ירושלים לקחו גביע ועל הנייר משחקים עם סגל חלש מעונות קודמות (מספיק בשביל להיות ראנר-אפס בעונה הזו). אם משקיעים מבחוץ יראו שאפשר לנצח את מכבי פעמיים בסדרה, אולי הם "יתפתו" לשיגעון הזה של לקחת קבוצת כדורסל. האליפות של חולון לא עשתה טוב לכדורסל הישראלי לדעתי (מי שרוצה לתת לי את חיפה כדוגמא, רק שידע שג'ף רוזן הגיע לפני שחולון זכתה).
2. מתן, לגבי הפיצות: קודם כל, זה כבר די ידוע שהעידן הזה נגמר אחרי הפיצוץ עם צ'ורה. אבל תחשוב על זה רגע: כשמכבי נותנת שחקן למועדון אחר בהצהרה שהם רוצים שישתפשף, זה לא טוב - כי אז יש ניגוד אינטרסים. אבל כשמכבי לוקחת שחקן אליה שיהיה מחלף ראשון או שני (הלפרין), אז זה גם לא טוב - כי הורסים את השחקן הישראלי.
בעידן החוק הרוסי אי אפשר לצפות שהישראלים הכי טובים לא יהיו בקבוצה עם הכסף הגדול.
3. מעבר לגל מקל, אני חושב שליאור ליפשיץ זה השחקן הישראלי שצריך להסתכל עליו בתור מודל. בלי הרבה כישרון, אבל הרבה רצון, הקרבה וכמובן יד טובה מבחוץ (כמה זמן לא היה פיור-שוטר בנבחרת ישראל??????) - לזה הכדורסל שלנו צריך לשאוף.
2. מתן, לגבי הפיצות: קודם כל, זה כבר די ידוע שהעידן הזה נגמר אחרי הפיצוץ עם צ'ורה. אבל תחשוב על זה רגע: כשמכבי נותנת שחקן למועדון אחר בהצהרה שהם רוצים שישתפשף, זה לא טוב - כי אז יש ניגוד אינטרסים. אבל כשמכבי לוקחת שחקן אליה שיהיה מחלף ראשון או שני (הלפרין), אז זה גם לא טוב - כי הורסים את השחקן הישראלי.
בעידן החוק הרוסי אי אפשר לצפות שהישראלים הכי טובים לא יהיו בקבוצה עם הכסף הגדול.
3. מעבר לגל מקל, אני חושב שליאור ליפשיץ זה השחקן הישראלי שצריך להסתכל עליו בתור מודל. בלי הרבה כישרון, אבל הרבה רצון, הקרבה וכמובן יד טובה מבחוץ (כמה זמן לא היה פיור-שוטר בנבחרת ישראל??????) - לזה הכדורסל שלנו צריך לשאוף.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- דרימיסט מתקדם
רק תיקון טעות אחד, י-ם לא לקחו גביע, הם הפסידו בחצי גמר הגביע. חולון לקחו אותו. ולכן - לא הייתי ממהר לקרוא למה שקרה לחולון התפרקות.
אמנם, הם לא הצליחו להמשיך עם הספונסר והסגל של העונה הקודמת, אבל זה טבעי, ובתור קבוצה שהייתה בטופ של הליגה שנה שעברה, לא נראה לי שהם ירדו הרבה מעבר לזה. מרחק נגיעה מהפיינל-פור, גביע, וקבוצה שמשחקת כדורסל בצורה מלוכדת זה לא התפרקות.
אם כבר מה שקורה למכבי השנה זה התפרקות. פשוט קבוצה שהיא ביזיון לכדורסל מבחינת התנהלות של השחקנים, של המאמן וניהול כושל למדי של ההנהלה.
אמנם, הם לא הצליחו להמשיך עם הספונסר והסגל של העונה הקודמת, אבל זה טבעי, ובתור קבוצה שהייתה בטופ של הליגה שנה שעברה, לא נראה לי שהם ירדו הרבה מעבר לזה. מרחק נגיעה מהפיינל-פור, גביע, וקבוצה שמשחקת כדורסל בצורה מלוכדת זה לא התפרקות.
אם כבר מה שקורה למכבי השנה זה התפרקות. פשוט קבוצה שהיא ביזיון לכדורסל מבחינת התנהלות של השחקנים, של המאמן וניהול כושל למדי של ההנהלה.
-
- בריל!
חביבי אני מספיק שנים בכדורסל, שום דבר לא נגמר אצל מכבי, לא לפני צ'ורה ולא אחריו! לצערי גם הפועל חטאה בחטא הזה פעם או פעמיים.Mars Volter כתב:1. אני חושב שהוכח כאן שפלייאוף לכל אורך הדרך (אני דווקא בעד הטוב מ-3) עושה טוב לכדורסל. נכון, אני אוהד מכבי, אבל גם אם מכבי בסוף השנה הזו יאבדו את האליפות בבאזר או במשחק צמוד כלשהו (אני לא רואה תסריט של הפסד של מכבי ב +5) לא ירים קבוצות מבחינה כלכלית ומקצועית. חולון לקחו אליפות והתפרקו, ירושלים לקחו גביע ועל הנייר משחקים עם סגל חלש מעונות קודמות (מספיק בשביל להיות ראנר-אפס בעונה הזו). אם משקיעים מבחוץ יראו שאפשר לנצח את מכבי פעמיים בסדרה, אולי הם "יתפתו" לשיגעון הזה של לקחת קבוצת כדורסל. האליפות של חולון לא עשתה טוב לכדורסל הישראלי לדעתי (מי שרוצה לתת לי את חיפה כדוגמא, רק שידע שג'ף רוזן הגיע לפני שחולון זכתה).
מכבי יכלה לחכות עם ההצהרות על גל מקל עד סוף העונה, אבל משום מה פתאום "דלף" לעיתון שמכבי רוצה את מקל לשנה הבאה- לא יכלו לחכות עד סוף הפיינל פור? יש גבול לתמימות שלנו.
מכבי השנה חזרה לסורה בהרס השחקן הישראלי והליגה בארץ, אבל השנה זה לא עזר להם כי הזרים שהם הביאו והתנהלות שלהם הייתה נוראית. השחקנים שלה היום משחקים בלי רצון ובלי כבוד למועדון הגדול שהם משחקים בו.
אני חושב שרכזים ישראלים יש בשפע בארץ -גם מקל, גם נעימי שמשתפר משבוע לשבוע, גם מורן רוט שנשכח קצת בצד, גם ליפשיץ עם המלחמה שלו. חבל שבעמדות אחרות אנחנו חלשים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Sunny
- דרימיסט-על
השיר you not me מופיע בפרסומת NBA בערוץ ספורט 2!
זה היה כזה הלם!!

Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מה אתה מזיין את השכל?!?!
ראיתי את כל הפרסומות שם ולא שמעתי פעם אחת את השיר!
ראיתי את כל הפרסומות שם ולא שמעתי פעם אחת את השיר!

- Sunny
- דרימיסט-על
לא ראית את הנכונה.
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
איזה יופי של גמרים אזוריים סידרו לנו.
בוסטון עפה (הגיע הזמן) אחרי סדרה שהיא לא הציגה רבע מהכדורסל שאפיין אותה שנה שעברה. בלי גארנט זה לא אותו דבר מה?
אז יש לנו אורנלדו מול קליבלנד בצד אחד שלדעתי יגמר ב-7 משחקים לטובת קליבלנד.
בצד השני יוסטון לא הצליחה לעמוד מול הלייקרס שפשוט פרקו אותם בעוד תצוגת תכלית בבית. חבל שהלייקרס בחוץ לא מסוגלים להתעלות לרמה הזאת. עוד רון ארטסט אמר אחרי המשחק שהם היו יותר טובים מהלייקרס- מעניין שכל משחק שהם שיחקו בחוץ נגמר בממוצע של 30 הפרש לטובת הלייקרס, אולי כדאי שהוא יסתום קצת כי הרבה שכל אין לו.
ומה נאמר על דנבר שנותנת תצוגות של כדורסל...
אז לטעמי שוב הסדרה תרוץ על 7 משחקים והלייקרס עם יתרון הביתיות יעלו לגמר.
מחר מתחיל הפיינל פור כאן בארץ, מי מוכן לאלופה חדשה? (ואני לא מתכוון למכבי)
בוסטון עפה (הגיע הזמן) אחרי סדרה שהיא לא הציגה רבע מהכדורסל שאפיין אותה שנה שעברה. בלי גארנט זה לא אותו דבר מה?
אז יש לנו אורנלדו מול קליבלנד בצד אחד שלדעתי יגמר ב-7 משחקים לטובת קליבלנד.
בצד השני יוסטון לא הצליחה לעמוד מול הלייקרס שפשוט פרקו אותם בעוד תצוגת תכלית בבית. חבל שהלייקרס בחוץ לא מסוגלים להתעלות לרמה הזאת. עוד רון ארטסט אמר אחרי המשחק שהם היו יותר טובים מהלייקרס- מעניין שכל משחק שהם שיחקו בחוץ נגמר בממוצע של 30 הפרש לטובת הלייקרס, אולי כדאי שהוא יסתום קצת כי הרבה שכל אין לו.
ומה נאמר על דנבר שנותנת תצוגות של כדורסל...
אז לטעמי שוב הסדרה תרוץ על 7 משחקים והלייקרס עם יתרון הביתיות יעלו לגמר.
מחר מתחיל הפיינל פור כאן בארץ, מי מוכן לאלופה חדשה? (ואני לא מתכוון למכבי)

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Sunny
- דרימיסט-על
ראיתי את המשחק בשידור חי. ,ראפר,עידו טורגקולו(
),ופיטראוס במשחק הכי טוב שלו בפליאוף,חנקו את ההתקפה של בוסטון וזרמו 'באלגנטיות' פשוטה בהתקפה. בכל פעם שבוסטון התקרבו, אורלנדו דופקת שלשה כדי להוריד את המומנטום.
מגיע לאורלנדו. מזל שלפחות שנה שעברה גארנט לקח אליפות...
יאללה השנה האליפות נשארת במזרח. מילה.

Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
לדעתי קליבלנד היא הקבוצה שמשחקת את הכדורסל הכי יפה ומעניין עד עכשיו והיא המועדפת שלי לאליפות. למרות שאני מאמין שלקובי מגיעה אליפות אחרי שנה שעברה...Sunny כתב:ראיתי את המשחק בשידור חי. ,ראפר,עידו טורגקולו(),ופיטראוס במשחק הכי טוב שלו בפליאוף,חנקו את ההתקפה של בוסטון וזרמו 'באלגנטיות' פשוטה בהתקפה. בכל פעם שבוסטון התקרבו, אורלנדו דופקת שלשה כדי להוריד את המומנטום.
אבל עזוב NBA יש היום פיינל פור בארץ וזה הרבה יותר חשוב כרגע- יאללה הפועל בלי שחצנות, לבוא להרים את ההגנה ולתת לחיפה בראש כמו במשחק במלחה!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
I will accept anything, BUT Lakers.
KG was missed by the Celtics, with him they would have took the championship again this year.
In Israel, we'll have a new champions anyway, and I hope it won't be Maccabi.
KG was missed by the Celtics, with him they would have took the championship again this year.
In Israel, we'll have a new champions anyway, and I hope it won't be Maccabi.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כל הכבוד לחיפה שנתנה לירושלים בראש!!
וואו כמה זמן לא התלהבתי ממשהו שחיפה השיגה בכדורסל! איזה כיף!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
נמאס כבר מתי הפועל יפסיקו להיות הלוזרים הנצחיים?!DivineComedy כתב:כל הכבוד לחיפה שנתנה לירושלים בראש!!

- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
משחק מטורף, אין מה להגיד... נהנתי מכל רגעDivineComedy כתב:כל הכבוד לחיפה שנתנה לירושלים בראש!!

אם מכבי יראו יכולת כזאת בגמר חיפה עם פחות טעויות יכולה וצריכה לתת למכבי בראש...
אגב
יש משחק מקומות 3-4???
-
- בריל!
L" for life"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מכבי =
לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי שהיה 2 למכבי ברבע 3 אז חשבתי יהיה צמוד כל הדרך...
שחזרתי למשחק ברבע הרביעי ראיתי 15 למכבי
מה פספסתי?!

לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי שהיה 2 למכבי ברבע 3 אז חשבתי יהיה צמוד כל הדרך...
שחזרתי למשחק ברבע הרביעי ראיתי 15 למכבי

מה פספסתי?!

- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לדעתי פיספסת משחק מצויין, עם קצב וזרימה ברמה שלא ראיתי הרבה זמן פה בליגה, היה צמוד מאד, מכבי חיפה אפילו הגיעה לייתרון 12 ומכבי צמצמה, טוב ידעתי שזה מה שיהיה (זה בכל זאת גמר), אבל לא עד כדי כך...
חבל לי רק על כמות העבירות והשריקות של בכר שעצרו את הזרימה בצורה מעצבנת, ושלא נדבר על אחוזי קליעות העונשין ששברו את כל שיאי גינס
אבל בקטנה, העיקר שמכבי אלופה...
חבל לי רק על כמות העבירות והשריקות של בכר שעצרו את הזרימה בצורה מעצבנת, ושלא נדבר על אחוזי קליעות העונשין ששברו את כל שיאי גינס

אבל בקטנה, העיקר שמכבי אלופה...

- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
כרגיל שוב מכבי לוקחים את האליפות
טוב לפחות החוצפנים שהעיפו את הפועל מהגמר לא זכו 

נערך לאחרונה על ידי המפוחלץ הנוצץ ב ו' מאי 22, 2009 7:47 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- בריל!
העונה של הפועל נגמרה בכישלון כפול אחרי ההפסד המביש לגליל אתמול. גודס לטעמי יכול לקפל פקלאות ולחזור למכבי או לאיפה שהוא רוצה כי הוא נכשל כשלון גדול.
מכבי לקחה שוב אליפות, כרגיל בעזרתם הרבה של השופטים (כל הכבוש על השיבוץ של סמי בכר שוב בגמר) שהחליטו לא לתת לחיפה לשחק את ההגנה שאפיינה אותם כל השנה, ושרקו על כל נגיעה עבירה דבר שגרר בוז גדול משני הצדדים.
אבל לכולם ברור במי זה פגע הכי הרבה, על הספסל של מכבי תל אביב יושבים 3 סגלים, על הספסל של חיפה יושב טוד גולדן, בואו נעשה חשבון פשוט...
שנה הבאה לצערינו שוב פיינל פור, שוב האירוע הבלתי ספורטיבי הזה, זריקת הכסף חסרת האחריות והמקצוענית של קופל ומנהלת ליגת העל שדואגים בעיקר לעסקנים ולא לאוהדים שמשלמים את הכסף.
בושה וחרפה המנהלת הזאת, אני מקווה שמחאת האוהדים ,מכל הקבוצות, תימשך גם בשנה הבאה.
מכבי לקחה שוב אליפות, כרגיל בעזרתם הרבה של השופטים (כל הכבוש על השיבוץ של סמי בכר שוב בגמר) שהחליטו לא לתת לחיפה לשחק את ההגנה שאפיינה אותם כל השנה, ושרקו על כל נגיעה עבירה דבר שגרר בוז גדול משני הצדדים.
אבל לכולם ברור במי זה פגע הכי הרבה, על הספסל של מכבי תל אביב יושבים 3 סגלים, על הספסל של חיפה יושב טוד גולדן, בואו נעשה חשבון פשוט...
שנה הבאה לצערינו שוב פיינל פור, שוב האירוע הבלתי ספורטיבי הזה, זריקת הכסף חסרת האחריות והמקצוענית של קופל ומנהלת ליגת העל שדואגים בעיקר לעסקנים ולא לאוהדים שמשלמים את הכסף.
בושה וחרפה המנהלת הזאת, אני מקווה שמחאת האוהדים ,מכל הקבוצות, תימשך גם בשנה הבאה.