דעתכם על האלבום: אלבום מדהים , יש בו אווירה מיוחדת כזאת... אלבום אפל ומיסתורי קצת, כבד (לא כבד TOT, כבד מבחינת איך שמרגישים כששומעים את השירים) ומאוד מאוזן ומגוון
שיר אהוב: קשה, באמת קשה... אני יושב פה כבר איזה 20 דקות מנסה להחליט מה השיר האהוב עלי , אני לא יודע , חוץ מ-The Silent Man כולם אחד-אחד מעולים :|
Voices/Lifting Shadows off a Dream

(וזה אחרי ניסיון קשה לצמצם את השירים האהובים עלי באלבום מתוך רשימה קשה של 7 שהתחלתי מימנה!)
שיר שנוא\מיותר: באמת שאין, אבל הכי פחות אוהב זה The Silent Man שגם הוא טוב.
השיר בעל הליריקה הכי טובה: הא... לא יודע, יש פה הרבה שירים עם ליריקה טובה מאוד. אני אתן לשאר להחליט ^^
ה-FILL של האלבום (קטע התופים של האלבום): כמובן ש- 10 שניות ראשונות ב-6:00 לוקחות, אבל ראוי לציון גם אחד הקטעים האהובים עלי ב-LSoaD ובכלל אחד הקטעים שאני מחכה להם כשאני שומע את האלבום, 4:10-4:14 ב-LSoaD.
הריף של האלבום: לדעתי של Caught In a Web , אני יודע שזה נשמע דפוק וזה ברור שזה בגלל כותרת השיר והליריקה , אבל אשכרה כשאני שומע את הריף הזה שפותח את השיר אני חושב על עכבישים ם:
הקטע של האלבום: יותר מידי קשה!
טוב, הרבה קטעים באלבום הם מאוד מיוחדים לדעתי , אבל בינינו -
1:55-2:45 ב-Innocence Faded.
ה-MVP של האלבום: Doh, לאברי. תשמעו לכמה טונים שונים הוא מגיע בשירים השונים באלבום.
מה הייתם משנים באלבום: honestly, ממש כמעט כלום, אבל הייתי מוסיף את שאר הכלים ל-The Silent Man.
יפה שהם רצו שיר אקוסטי אחד, אבל להוסיף באס, קלידים ותופים עדיין היה משאיר את השיר שקט ויפה - רק יותר מעניין לאוזן.
פרוג או מטאל: פרוג מטאל?
איפה האלבום עומד ב"מצעד הדרים" שלכם: ראשון/שני , לא סגור עדיין.
שיר אחד (!) שאתם רוצים שהלהקה תנגן בארץ: אני אתחכם ואומר A Mind Beside Itself
*לעזעזל, זה היה קשה ולקח לי הרבה זמן!*