הופתעתי לקבל תגובה לשאלתי ממך, עידן..YtseJam כתב:בתיאוריה הכל יכול להיות, אבל צריך לקחת בחשבון הרבה פרמטרים שונים.
מכיוון וכתבת את זה באשכול "אהבה", אני אניח שיש כאן מעבר ל"סתם סקס"...
אישית, אני דיי נגד הפרשי גילאים [גדולים]. אנשים לרוב נמצאים בפאזה אחרת, בשלב אחר בחיים (ואם הם לא, לדעתי זו בעיה נוספת). ואומנם בין גילאי 21 ו-27 יש "רק" שש שנים הפרש, אבל יכול להיות מצב בו אדם בן או בת 27 מחפש קצת יותר מחויבות והשקעה מאשר מה שאדם בן או בת 21 מוכן לתת (או אפילו להיפך
), זו לפחות דוגמה קלאסית. יש, כמו שכתבתי, עוד המון פרמטרים נוספים שהם דיי אינדיווידואלים כך שאין טעם לפרט.
אני מניח שאתה צריך לשאול את עצמך: האם אתה רואה "משהו אמיתי" בקשר הזה - בטווח הארוך, או שהוא נועד לכישלון (זאת אומרת, זה יהיה בסדר בטווח הקצר-בינוני, אבל אתה כבר רואה קשיים מסוימים בהמשך). שלא כמו שאוהבים לומר, האהבה לא תמיד מנצחת והחיים כן הרבה יותר מסובכים ממה שמנסים להשוות אותם.
ולא, אני לא פסימי כמו שחושבים עלי, אבל אני לעולם אפנה לצד ההגיון ותמיד משתדל לתת לו לצאת עם היד העליונה בוויכוחים נגד הרגש (אויב מר, מר מאוד...).
===
אגב, הצפייה הקודמת שלי באשכול הייתה מספר 666.

אני לא ממש בטוח שההגיון זה הצד הנכון ו"ההגיוני".. אני בזמן האחרון מתחיל להפנים את העובדה שככל שאעשה דברים שמונעים על ידי האינטואיציה שלי, יהיה לי הרבה יותר טוב..
לא יודע אם טוב, אבל בטוח ארגיש יותר אמיתי ונכון לגבי הפעולות שאני עושה..
שמע, סקס תמיד מעורב בעניינים האלה.. אבל קודם כל חשוב לי לעשות מישהי מאושרת על ידי יחסים אישיים אינטימיים..
קשה לי לקיים יחסי מין עם מישהי שאני לא מאוהב/אוהב/ נמצא במערכת יחסים איתה..