הזמנתי את האלבום מהמטאלשופ (((:
רשום שם ש- 200 ראשונים יקבלו "הפתעה"
איך אני אדע אם אני אחד מהם ? והאם אני אקבל אותה בדואר ? מעניין ......
בכל מקרה :
יששששששששששש !

I pre-ordered on cdwow.com, 7 quids for the regular edition (free shipping in the uk).Ashleadt כתב:הרגע הזמנתי את המיוחדת ממוזיקה נטו. בדר"כ אני קונה מלונדון אבל נראה לי שזה יוצא יותר זול.
DanielK כתב:ישששש
הזמנתי את האלבום מהמטאלשופ (((:
רשום שם ש- 200 ראשונים יקבלו "הפתעה"
איך אני אדע אם אני אחד מהם ? והאם אני אקבל אותה בדואר ? מעניין ......
בכל מקרה :
יששששששששששש !
אז כאמור, עדכונים כאן באשכול בהמשך....
לצערנו הרב, כמו במקרה הקודם, אנו תלויים במפיצים הישראליים.
בפעם הקודמת היה מדובר בחברת "התו השמיני", שהיתה נמצאת בקשיים ולכן היציאה התעכבה.
הפעם, אנחנו מקווים, שהמפיץ החדש יהיה יעיל יותר ואנו נעשה כל שנוכל ללחוץ עליו לייבא את המוצר יחד עם יציאתו בחו"ל.
לגבי המחיר - לצערנו, עדיין לא קיבלנו את המידע הסופי מחברת התקליטים של החברה או המפיץ הישראלי.
קיבלנו רק מחיר משוער (בכל זאת, יש עוד חודשיים עד שהמוצר ייצא) ואותו פרסמנו.
כמו תמיד, אנחנו מבטיחים להיות הוגנים ואם נקבל מחיר נמוך יותר - נעביר למזמינים.
אם המחיר יהיה גבוה יותר - ניידע כל מי שהזמין והוא יוכל לבחור אם לבטל את הזמנתו.
הרחבנו את הטקסט בנוגע למחיר.
אנו מאמינים שהכל יתנהל על הצד הטוב ביותר בסופו של דבר והמחיר יהיה נמוך יותר.
צוות מוסיקה נטו
טו-אוב! הפאונד כרגע 6 שקל, או קצת פחות, לא? אם הייתי קונה מלונדון, זה לא היה פרי אורדר, אלא ברגע שזה יוצא לחנויות, ואז אני משערת שהגרסה המיוחדת היתה עולה אותו הדבר או קצת יותר מ100 שח.טל רודס כתב:I pre-ordered on cdwow.com, 7 quids for the regular edition (free shipping in the uk).Ashleadt כתב:הרגע הזמנתי את המיוחדת ממוזיקה נטו. בדר"כ אני קונה מלונדון אבל נראה לי שזה יוצא יותר זול.
איזה קטע! והם יושבים בדיוק מעבר לפינה של הבית שליYtseJam כתב:מטאלשופ מציעים עכשיו את הגרסה המיוחדת ב-89.90, ומשלוח הוא 10 שקלים.
יוצא זול יותר ממוזיקה נטו... אהמ.
אשתדל לשאול אותם השבוע (אם אני לא אשכח)YtseJam כתב:If they are importing it to Israel, or pressing the copies here. Stam fun fact. Could account to the low price.
אני בן אדם תמים ונאיבי, אז עד שאגלה את השקר זה יהיה כבר אחרי חתימת החוזה, אז לא תהיה לי ברירה אלא לעמוד במילה שלי למרות שחוקית אני יכול להשתחרר מההסכם.חתוליס כתב:גם אם הדיווח יתגלה כשקרי?