דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתקדם
Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)
טוב, אז אני מבין שאני משכנע פה יותר מאלה שפשוט אהבו בלי להתפלסף על זה?NamelessATM כתב:לא שמעתי בכלל אף שיר מהאלבום, אבל אני מבין שזה לא הולך להיות יצירת מופת.pugi כתב:מופנה לעידן בעיקר - אנחנו חופרים בעיקר כי אין לנו מה לעשות כשאנחנו שומעים בפעם המליון את שני השירים.כמו שלא צריך לנתח כל דבר גם לא צריך לאכול כל דבר בלי תלונות
חבל, תשמע ואז תביע דעה. ואם כבר אתה מביע דעה על משהו שלא שמעת - תדאג להדגיש את זה.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
מה זה לא שמעת אף שיר אבל אתה יודע שזו לא תהיה יצירת מופת? אתה מגדיר מהי יצירת מופת בעיניך. מה אכפת לך בכלל מביקורות, זה לא אמור לעניין אותך ואף אחד פה. תשמע את המוזיקה, ואתה תחליט מה יצירת אומנות ומה לא. אני חושב שסיסטמטיק כאוס הוא דווקא כן יצירת מופת - אין שיר אחד גרוע, אני נהנה מכל דבר, יש עליות וירידות כמו שצריך, יש עוצמה, יש חידוש. נמצא אצלי בטופ 3. זה שאחרים לא אהבו, יפה להם.
תבוא בגישה שלא תהנה, אתה לא תהנה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בשביל זה אני שמח שאני לא גר יותר בארץ ולא צריך להיות מורעל מהמנטאליות השלילית הישראלית שמחפשת את הדפקט והפגם בכל דבר.הרבה יותר קל להתלונן מאשר לומר אלף פעמים "וואו מדהים", זה הטבע הישראלי, להתלונן, וזה קל כשמדובר על DT, כי אין דבר מושלם בעולם (חוץ מאשתי והבת שלי) והישראליות דוחפת אותנו לבקר אותם.
שיחקת אותה בןמה זה לא שמעת אף שיר אבל אתה יודע שזו לא תהיה יצירת מופת? אתה מגדיר מהי יצירת מופת בעיניך. מה אכפת לך בכלל מביקורות, זה לא אמור לעניין אותך ואף אחד פה. תשמע את המוזיקה, ואתה תחליט מה יצירת אומנות ומה לא. אני חושב שסיסטמטיק כאוס הוא דווקא כן יצירת מופת - אין שיר אחד גרוע, אני נהנה מכל דבר, יש עליות וירידות כמו שצריך, יש עוצמה, יש חידוש. נמצא אצלי בטופ 3. זה שאחרים לא אהבו, יפה להם.

אז אל תהיה הפארטי פופר בכוח, יש מספיק דיונים אחרים שאתה יכול להשתתף בהם בינתיים עד שכולנו נשמע את האלבום כולו.אוף נמאס לי להיות הפארטי פופר פה, אבל אני מנמיך ציפיות ככל שהזמן מתקרב ליציאת האלבום.

- NamelessATM
- דרימיסט-על
יכול להיות שאני לא רואה טוב, אבל הפיסקה האחרונה בתגובה הארוכה שלי היא זו:pugi כתב:טוב, אז אני מבין שאני משכנע פה יותר מאלה שפשוט אהבו בלי להתפלסף על זה?NamelessATM כתב:לא שמעתי בכלל אף שיר מהאלבום, אבל אני מבין שזה לא הולך להיות יצירת מופת.pugi כתב:מופנה לעידן בעיקר - אנחנו חופרים בעיקר כי אין לנו מה לעשות כשאנחנו שומעים בפעם המליון את שני השירים.כמו שלא צריך לנתח כל דבר גם לא צריך לאכול כל דבר בלי תלונות
חבל, תשמע ואז תביע דעה. ואם כבר אתה מביע דעה על משהו שלא שמעת - תדאג להדגיש את זה.
"
אני עוד לא שמעתי את BCSL , אני רוצה לשמוע את Wither ו-The Best of Times , אני מקווה שגם TCOT לא יאכזב , ואני לא רוצה לקבוע דעה ליפני שאני שומע את האלבום - אבל אני גם לא יאכל כל מה שאני אשמע.
"
כל מה שכתבתי ליפני , זה שאני מסכים עם מה שאמרת שבאלבומים האחרונים של דרים יש להם שירים שבהם הם מכניסים קטעים שלא קשורים לשיר.
זה שהסקתי שהאלבום לא הולך להיות יצירת מופת לא אומר שאני חושב שהוא יהיה גרוע. ההפך, לדעתי הוא יהיה אלבום טוב מאוד , אבל קראתי דעות של אנשים באינטרנט על השירים שיצאו וגם את הביקורות ופשוט לא ראיתי מישהו שנפל מהכיסא מזה שהוא שמע את השירים. הלוואי שאני טועה וזה יצירת מופת , אני מאחל לזה.
B-BOY:
אני דווקא איתך בדעה על SC, למרות שהיו הרבה שהתאכזבו מימנו לפי מה ששמעתי , הוא האלבום הרביעי או החמישי האהוב עלי של דרים, לא סגור עדין איפה בידיוק הוא עומד.
אבל הוא לא יצירת מופת בשבילי , כי זה שאין בו שיר גרוע לא אומר גם שכמכלול הוא מושלם/קרוב למושלם. גם בלי להיות יותר מידי ביקורתי אני מוצא בו פגמים, אפילו שאני מאוד אוהב אותו כמכלול.
וחלילה, אני אף פעם לא בא לאלבום של דרים (או כל אלבום) עם גישה של "אני בטח לא אהב" , בידיוק ההפך.
אני חושב שמה שכתבתי התפרש לא נכון על ידכם , אז אני אחזור:
זה שהסקתי שהאלבום לא הולך להיות יצירת מופת לא אומר שאני חושב שהוא יהיה גרוע. ההפך, לדעתי הוא יהיה אלבום טוב מאוד.
-
- דרימיסט מתקדם
זהו, שזה לא בכוח, באמת אכפת לי ובגלל זה אני כותב, לא סתם בשביל להתפלסף ולצאת גבר שאני יודע להעביר ביקורת ואני לא אומר אמן על כל דבר שהם מוציאים. וכמו שאפשר לראות, די הדרתי את רגלי או אצבעותי מהדיונים האחרים בתקופה המאוד ארוכה האחרונה, וזה בעיקר בגלל שאין לי מה להוסיף.טל רודס כתב:אז אל תהיה הפארטי פופר בכוח, יש מספיק דיונים אחרים שאתה יכול להשתתף בהם בינתיים עד שכולנו נשמע את האלבום כולו.אוף נמאס לי להיות הפארטי פופר פה, אבל אני מנמיך ציפיות ככל שהזמן מתקרב ליציאת האלבום.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני בטוח שיש לך מה להוסיף ולתרום בפורום, חוץ מביקורת ודעה על 2 שירים שהודלפו, יש מספיק דיונים בפורום הזה ותת-הפורומים האחרים אצלנו במערכת שאתה יכול להשתלב אם אתה רוצה.
-
- דרימיסט מתקדם
יש לי פוטנציאל אבל אני לא מנצל אותו?
- Greenburger
- דרימיסט-על
טוב, אז אחרי ששמעתי עוד את השירים, הנה דיעה קצת יותר מתקדמת.
ANTR- הקטעים המטאליים שלו לא ממש מפילים אותי. הם לא רעים, אבל אין בהם שום דבר טוב במיוחד.. כמו שאמרו פה, בינוני. את הקטע השקט אני חושב שאני אוהב יותר ויותר (לשון עתיד).
AROP- נשמע ממש כמו פאוור מטאל, ואז זה מזכיר להקות פרוג כמו Circus Maximus, Evergrey,Vanden Plas...
שזה ירידה ברמה. הלהקות האלה מושפעות מדרים ומנסות לעשות דברים שדומים לה באיזשהי רמה, וכמובן הן לא מתקרבות לדרים... ועכשיו דרים עושים משהו שנשמע כמוהם...
אז נכון, השירים לא רעים, אבל זה לא אומר שאני צריך לשמוח שדרים הוציאו אותם.
אני חושש שניר צדק... הלהקה מעבר לשיא המוזיקלי שלה.
ANTR- הקטעים המטאליים שלו לא ממש מפילים אותי. הם לא רעים, אבל אין בהם שום דבר טוב במיוחד.. כמו שאמרו פה, בינוני. את הקטע השקט אני חושב שאני אוהב יותר ויותר (לשון עתיד).
AROP- נשמע ממש כמו פאוור מטאל, ואז זה מזכיר להקות פרוג כמו Circus Maximus, Evergrey,Vanden Plas...
שזה ירידה ברמה. הלהקות האלה מושפעות מדרים ומנסות לעשות דברים שדומים לה באיזשהי רמה, וכמובן הן לא מתקרבות לדרים... ועכשיו דרים עושים משהו שנשמע כמוהם...
אז נכון, השירים לא רעים, אבל זה לא אומר שאני צריך לשמוח שדרים הוציאו אותם.
אני חושש שניר צדק... הלהקה מעבר לשיא המוזיקלי שלה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
בורגר ירוק, מסכים עם כל מילה.
חוץ מזה שהם מעבר לשיא המוזיקלי שלהם. לא ניתן לדעת, גם בגיל 70 הם עלולים לצאת ביציאה, ה-פוגה (המגעילה) של בטהובן נכתבה ממש לפני מותו ונחשבת לאחת היצירות המדהימות שהקדימה את זמנה בהרבה מאד.
חוץ מזה שהם מעבר לשיא המוזיקלי שלהם. לא ניתן לדעת, גם בגיל 70 הם עלולים לצאת ביציאה, ה-פוגה (המגעילה) של בטהובן נכתבה ממש לפני מותו ונחשבת לאחת היצירות המדהימות שהקדימה את זמנה בהרבה מאד.
-
- דרימיסט שרוף
למה אומרים שחסר באס..אני שומע אותו ממש חזק.
אולי כי פשוט אין לו תפקיד מעניין כל כך או מיוחד, ורוב הזמן הוא מנגן עם הגיטרה.
אבל שומעים אותו ממש חזק וברור.
בא לי שידלוף כבר!
אולי כי פשוט אין לו תפקיד מעניין כל כך או מיוחד, ורוב הזמן הוא מנגן עם הגיטרה.
אבל שומעים אותו ממש חזק וברור.
בא לי שידלוף כבר!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הסקירה המלאה של Noxon (מנהל המועדון הנורבגי), עכשיו באנגלית.
http://www.dtnorway.com/anmeldeser/35-a ... nings.html
בסה"כ סקירה חיובית ברובה השולט. אני לא מסכים עם כל מה שהוא כתב שמה (לפחות לגבי שני השירים שדלפו), אבל בסה"כ נשמע טוב.
בסה"כ סקירה חיובית ברובה השולט. אני לא מסכים עם כל מה שהוא כתב שמה (לפחות לגבי שני השירים שדלפו), אבל בסה"כ נשמע טוב.
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
עדיין לא קראתי.
אבל איך הוא קיבל?
אבל איך הוא קיבל?
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
עותק פרומו...
זה באמת משנה איך? כנראה שהם בקשרים עם RR בנורבגיה.
זה באמת משנה איך? כנראה שהם בקשרים עם RR בנורבגיה.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
הבחור אומר "An instrumental with whackyness like Dance of Eternity" ב-TCOT
...
נשמע טוב.

נשמע טוב.
-
- דרימיסט מתקדם
כל כך נכון ומגוחך!Wouldn’t have sounded that bad, if it wasn’t for the fact that the song at that very moment tells us that “oh, it ‘s okay, everyone survived”, and with that kind of voice everything sounds like the man is utterly pissed because it all went well.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני לא חושב שהסקירה חיובית ברובה, ובכלל לפי רמת הכתיבה והקיטועים הרבים, נראה שהיא נכתבה בחיפזון על מנת להראות לחבר'ה הנורבגים ולעולם "תראו יש לי פרומו של האלבום, שמעתי אותו פעמיים ועכשיו בא לי לכתוב". אני לא יודע כמה סקירות הבחור הזה כתב בחייו, אבל כנראה שאפשר לספור אותן על שתי ידיים מקסימום.YtseJam כתב:הסקירה המלאה של Noxon (מנהל המועדון הנורבגי), עכשיו באנגלית.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מסתבר שהולכת להיות הוצאה שלישית לאלבום.
- הוצאה רגילה: האלבום
- הוצאה מיוחדת: האלבום, האינסטרומנטאלים וגרסאות הכיסוי
- הוצאה אקסטרא מיוחדת: האלבום, האינסטרומנטאלים, גרסאות הכיסוי, ו-DVD בו יהיו stem mixes של השירים, מה שיאפשר לחובבי המוזיקה לארגן מחדש או להוציא חלקים השונים במוזיקה ובעצם ליצור משהו חדש. שזה מאוד מגניב למוזיקאים בינינו שאולי תמיד רצו לשחק עם המוזיקה של דרים. לא לכל אחד.
אני עדיין אלך על החבילה המיוחדת ה"רגילה".
- הוצאה רגילה: האלבום
- הוצאה מיוחדת: האלבום, האינסטרומנטאלים וגרסאות הכיסוי
- הוצאה אקסטרא מיוחדת: האלבום, האינסטרומנטאלים, גרסאות הכיסוי, ו-DVD בו יהיו stem mixes של השירים, מה שיאפשר לחובבי המוזיקה לארגן מחדש או להוציא חלקים השונים במוזיקה ובעצם ליצור משהו חדש. שזה מאוד מגניב למוזיקאים בינינו שאולי תמיד רצו לשחק עם המוזיקה של דרים. לא לכל אחד.
אני עדיין אלך על החבילה המיוחדת ה"רגילה".
For the diehard fan though, Dream Theater have an extra special deluxe box set planned. A very limited run will be made of a black velvet box, with the Dream Theater logo on the front and silver lining inside. Retail details are TBC, but the box set will only be available from selected online retailers. The box will contain three CDs + one DVD in mini jackets with their own artwork, as well as additional items detailed below:
CD 1 (the standard album):
1. A Nightmare to Remember
2. A Rite of Passage
3. Wither
4. The Shattered Fortress
5. The Best of Times
6. The Count of Tuscany
CD 2: 6 cover songs – titles to be revealed
CD 3: Instrumental versions of the 6 album tracks
DVD: Stem mixes of the album allowing fans to do their own mixes of the songs – i.e. some stems will be drums, bass, lead vocals, backing vocals, guitars etc... fans mix these like a mixer would, so if they want to hear the mix with the bass extra loud and without solos, they can do that or if they just want to hear the guitars to learn how to play the songs, they can do that too.
Additional items:
• Dream Theater mouse mat
• Silver foil ticket (100 of these will win the lucky fan a meet & greet with the band)
• Numbered lithograph of cover art
• 2 vinyl album picture discs of the standard album in audiophile jackets
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מה שבטוח, לא מזמינים השנה ממוזיקה נטו הא? 

"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נכוןNabo כתב:מה שבטוח, לא מזמינים השנה ממוזיקה נטו הא?