אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

בהחלט אבל אותי זה לא מפתיע. במכבי משחקים שחקנים בלי חשק, בלי רצון לנצח, כשכולם יודעים ששנה הבאה אף אחד (לפחות מהזרים) כנראה שלא ישאר אז למה שילחמו? בשביל מי? בשביל שמעון? חחחחחחח :haha:
אשקלון חבורה של פייטרים מטורפת מאז שבלינקו הגיע. טרנר מוכיח שלא צריך להיות שחקן של 250 אלף דולר כדי להיות אגרסיבי בצבע וקלי תפס יום פסיכי.
אם מכבי חושבת שבאשקלון יהיה לה יותר קל, אז היא טועה. המגרש שם הוא אחד המגרשים הביתיים ביותר שהייתי בו ומכבי תקיז שם דם כדי לנצח.
למרות שרוב האנשים בארץ היו מעדיפים שמכבי תהיה בפיינל פור, אני אשמח לראות את אשקלון לוקחת את מכבי 3:1 או 3:2 וזורקת אותה מכל המדרגות להתכונן לעונה הבאה (ולא בגלל שאני חושב שיותר קל מול אשקלון השנה).
היום מתחילה הסדרה שלנו מול נהריה, בתקווה לנצח בבית ולהרים את הביטחון של הקבוצה לקראת המשחק הקשה מאוד מאוד בעין שרה שתמיד היה מגרש קשה להפועל (דן שמיר וטימי באוורס זוכרים אותו מצויין).
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

חצי גמר יורוליג:בארסה-צסק"א, בארסה שיחקו יותר טוב רוב המשחק אבל צסק"א ידעו להתעלות ברגעים הנכונים,הייתי בעד בארסה אבל לא אכפת לי מי הייתה עולה לגמר כל עוד היא תנצח את היוונית שתעלה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ממש חבל לי על בארסה שלא השכילה לנצח, אבל הגמר הולך להיות מרתק גם בלעדיה :)
אני חושב שצס"קא תיקח את הגמר כי היא קבוצה כמעט מושלמת שהוכיחה שהיא לא נשברת.
מחר חוזר הפלייאוף שלנו למשחק השני. בתקווה שהפועל תשבור את הנאחס ותנצח בעין שרה אחרי 3 שנים בלי נצחון שם.
אשקלון כנראה לא תצליח לעמוד מול מכבי עד הסוף ולדעתי היא תפסיד כבר בתחילת הרבע הרביעי אם לא לפניו למרות האולם המאוד ביתי שלה.
הסדרות האחרות פתוחות לחלוטין ואני מקווה שגם רמת הכדורסל תעלה קצת.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

סמי בכר ישפוט ביורוליג..
כבוד גדול?? או פספוס אדיר של מכבי?? :haha:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

פנא' אלופה...
מיאמי עפה בסיבוב הראשון...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הפעל שברה את מנחוס עין שרה אתמול ונתנה הצגה בתקווה ל-3:0 חלק!
חיפה וחולון במשחקים אגרסיבים מאוד הצליחו להשוות את הסדרות שלהם.
נקווה שאשקלון תתן עוד הצגה היום ותעלה ל-2:0.
מיאמי? היה ברור שהם לא יחזיקו רק על ווייד, חבל לי על שיקאגו שנלחמו כמו אריות והפסידו במשחק השביעי לבוסטון שהיא קבוצה שהיא 4 רמות מעליה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://one.co.il/Article/136503.html
טור נכון מאוד שצריך להפנים כאן בארץ ומהר
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

כבוד למיאמי ושיקאגו שנתנו פייט!
אם גארנט לא יחזור העונה יותר, הגמר עומד להיות לברון\אורלנדו-לייקרס
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

מכבי ניצחה באשקלון, 1-1 עכשיו בסדרה.
היה צפוי. אני חושבת שאפילו האופטמיים ביניכם לא באמת חשבו שמכבי תרשה לעצמה עוד השפלה :shrug:
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני חושב שהגיע הזמן לנפץ את הסטיגמה התקשורתית הזו שיש בארץ ש"כדורסל באירופה לא מעניין אף-אחד" (מיותר לציין שממציאי הסטיגמה הם אוהדי כדורגל מושבעים).
הכדורסל באירופה בשנתיים-שלוש האחרונות עשה קפיצה מקצועית אדירה, ואני חושב שרוב האנשים פה שמבינים קצת כדורסל יסכימו איתי שלראות כדורסל אירופי ברוב המקרים הרבה יותר מהנה מלצפות בעוד משחק NBA, שעם כל האהבה שלי לליגה הזו, לפעמים שחקנים בקבוצה כמו קליבלנד או מיאמי נראים כמו ניצבים לקמפיין הבא של הכוכב שלהם.
אני באופן אישי חושב שמסינה, אוברדוביץ' ואולי גם יאנאקיס מאמנים שיודעים הרבה יותר כדורסל ממייק בראון (להזכירם - מאמן העונה ב-NBA)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:אני חושב שהגיע הזמן לנפץ את הסטיגמה התקשורתית הזו שיש בארץ ש"כדורסל באירופה לא מעניין אף-אחד" (מיותר לציין שממציאי הסטיגמה הם אוהדי כדורגל מושבעים).
הכדורסל באירופה בשנתיים-שלוש האחרונות עשה קפיצה מקצועית אדירה, ואני חושב שרוב האנשים פה שמבינים קצת כדורסל יסכימו איתי שלראות כדורסל אירופי ברוב המקרים הרבה יותר מהנה מלצפות בעוד משחק NBA, שעם כל האהבה שלי לליגה הזו, לפעמים שחקנים בקבוצה כמו קליבלנד או מיאמי נראים כמו ניצבים לקמפיין הבא של הכוכב שלהם.
אני באופן אישי חושב שמסינה, אוברדוביץ' ואולי גם יאנאקיס מאמנים שיודעים הרבה יותר כדורסל ממייק בראון (להזכירם - מאמן העונה ב-NBA)
שוב הסטיגמה הזאת נובעת אך ורק בגלל הסגידה הבלתי הגיונית והאובססיה הבלתי נשלטת של מדינת ישראל והתקשורת שלה למכבי תל אביב.
כל עוד מכבי מצליחה ושולטת באירופה אז הכדורסל האירופי הוא ברמה גבוהה והוא מעניין. ברגע שמכבי עפה אז הכדורסל האירופי לא מעניין אף אחד כאן (אלא אם שחקן עבר של מכבי משחק שם).
באירופה משחקים כדורסל נהדר! גם ליגות כמו בלגיה או גרמניה והולנד מתקדמות קדימה בזמן שאצלנו הולכים אחורה.
ה-NBA שם לב יותר ויותר למאמנים ושחקנים אירופים שמשדרגים את הקבוצות ב-NBA לרמות קבוצתיות אחרות לגמרי, ויש סיבה שכנראה משנה הבאה הולכים להוסיף קבוצות אירופיות ל-NBA.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ufomatan כתב:
Mars Volter כתב:ה-NBA שם לב יותר ויותר למאמנים ושחקנים אירופים שמשדרגים את הקבוצות ב-NBA לרמות קבוצתיות אחרות לגמרי, ויש סיבה שכנראה משנה הבאה הולכים להוסיף קבוצות אירופיות ל-NBA.
הרעיון הזה באמת הולך לקרות? אני לא רואה איך זה עומד להתבצע. עומדים להטיס קבוצות שלמות מאירופה לארה"ב וההפך?? נראה לי בדיחה :?
נפריד את אירופה לקבוצתיות ולמשמעת, ונשאיר את הNBA לאתלטיות ולשואו .
שחקנים אירופאים בNBA זה מבורך, ושחקנים אמריקאים בקבוצות אירופאיות זה כמעט תמיד טוב. אבל לשלב קבוצות אירופאיות בNBA נראה לי טעות.
אם זה יקרה אני אתאכזב.
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sunny כתב:
ufomatan כתב:
Mars Volter כתב:ה-NBA שם לב יותר ויותר למאמנים ושחקנים אירופים שמשדרגים את הקבוצות ב-NBA לרמות קבוצתיות אחרות לגמרי, ויש סיבה שכנראה משנה הבאה הולכים להוסיף קבוצות אירופיות ל-NBA.
הרעיון הזה באמת הולך לקרות? אני לא רואה איך זה עומד להתבצע. עומדים להטיס קבוצות שלמות מאירופה לארה"ב וההפך?? נראה לי בדיחה :?
נפריד את אירופה לקבוצתיות ולמשמעת, ונשאיר את הNBA לאתלטיות ולשואו .
שחקנים אירופאים בNBA זה מבורך, ושחקנים אמריקאים בקבוצות אירופאיות זה כמעט תמיד טוב. אבל לשלב קבוצות אירופאיות בNBA נראה לי טעות.
אם זה יקרה אני אתאכזב.
התוכנית לפי מה שאני מכיר זה כרגע בין 3 ל-4 קבוצות (אם אני לא טועה מאיטליה, גרמניה, אולי צרפת ועוד מדינה) יצטרפו לליגה בקונסטלציה מסויימת של משחקים (לא הבנתי איך הולך לעבוד כל עניין הטיסות).
אני מאמין שזה יקרה כי דיוויד סטרן מאוד רוצה בזה והוא בד"כ מקבל את מה שהוא רוצה (וגם מצליח מאוד במה שהוא מאמין בו)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טוב אז הפועל נתנה סוויפ לנהריה 3:0 במשחק מצוין היום במלחה, ואנחנו נחכה בסבלנות לשאר הסדרות.
חולון בהארכה עלתה ל-2:1 על גליל וגם חיפה במומנטום טוב עלתה ל-2:1 על בני השרון.
מכבי בלי הרבה בעיות החזירה לעצמה את הביתיות ועלתה ל-2:1 בדרך לעוד ניצחון קל בחוץ. אשקלון פשוט בושה של קבוצה, גם להפסיד יש דרך.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אחד מגדולי המאמנים בתולדות הכדורסל הלך לעולמו ,צ'אק דיילי, המאמן האגדי של דטרויט בשנות ה-80 שהביא ל-BAD BOYS שתי אליפויות (הזקנים פה זוכרים את הפיסטונס של אז עם ביל ליימביר, ג'ו דומארס, אייזיה תומאס, ריק מאהורן...).

RIP

http://news.walla.co.il/?w=//1482158
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הלילה לברון לקח אחריות וקבר את אטלנטה ב-3:0 מטורף. הרבהשינויי מומנטום אבל מעל כולם לברון כיכב והיה בלתי ניתן לעצירה והיה קרוב מאוד לטריפל מטורף.
איזה כיף לראות את קליבלנד משחקים (ולא אני לא אוהד קליבלנד) איזה כדורסל נפלא.
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

חבר'ה, מהר מהר לתפוס את ההארכה של חולון-גליל...

איזה משחק!
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

איזו הארכה, איזה משחק, איזו סדרה!!!

אני אוהד של גליל ואמנם הסדרה הזאת עלתה לי בבריאות (הייתי על סף התקף לב יותר מפעם אחת באדיבות טולברט) אבל הפינאלה הייתה שווה כל רגע...

המשחקים היו כל כך טובים שקצת חבל לי שנגמרה הסדרה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

pugi כתב:חבר'ה, מהר מהר לתפוס את ההארכה של חולון-גליל...

איזה משחק!
חבל לי שלא יכולתי לראות את חולוניה יקירתי, לפחות יש גביע השנה. כל הכבוד לדני פרנקו שפשוט מוציא מים מהסלע!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
pugi כתב:חבר'ה, מהר מהר לתפוס את ההארכה של חולון-גליל...

איזה משחק!
חבל לי שלא יכולתי לראות את חולוניה יקירתי, לפחות יש גביע השנה. כל הכבוד לדני פרנקו שפשוט מוציא מים מהסלע!
כל הכבוד לחולון על עונה נהדרת!! שנה הבאה אני מקווה שהם לא יתפרקו וימשיכו להיות כח חזק בליגה שלנו.
מזל טוב לקבוצת הגלבוע (גליל זה לא ממש) שעלתה לפיינל פור. לצערי כבר מראש מכבי תל אביב מכינים את הפיצות וכבר הצהירו שהם רוצים את גל מקל לעונה הבאה אצלם- כמה מפתיע שמכבי ממשיכה בטקטיקות הגועל שלה כדי להבטיח לעצמה ששחקנים לא ילחמו כנגדה.
אני מחזיק אצבעות לקטש שלא ישקשק בנוקיהו ויתן למכבי בראש עם הגנה חזקה והרבה רצון. כי השחקנים של מכבי איבדו את הרצון ממזמן והם משחקים על כשרון בלבד.
לא משנה מה יהיה בסדרה בין הפועל לחיפה- שתיהן קבוצות ראויות לגמר.
שלח תגובה