אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Kמיתי »

yyzboy1928 כתב:או, הבחור שמעליי הוא בחור חכם..

פורום שובניסטי.. זהו..
אני כבר מילדות אוהד רמת השרון נשים.
לסדרות הגמר ומשחקים חשובים אני מתמיד ללכת.. היום זכיתי להיות במשחק פנומנלי של רמת השרון נגד רמלה, עם ניצחון של 30 הפרש! 66-96..
פשוט, מדהים! לא הייתה עוד שחקנית כמו ג'יה פרקינס ברמת השרון מאז מוואדי מאביקה ודיאנה נולאן.. פשוט שחקנית מדהימה..
האליפות בדרך הביתה. אחרי 6 שנים!
אני מודה לך על הפירגון, אבל שלא תבין אותי לא נכון. אני מעולם לא הייתי במשחק כדורסל נשים. ומלחה זה הבית השני שלי.
אבל כן. אני בהחלט מייחל לימים שהפלייאוף הגברי יראה כמו הפלייאוף הנשי.

בכל אופן, בלי שום סיבה נראית לעין, אני דווקא בצד של רמלה בכל הסיפור.
אולי כי כשהתחלתי קצת להתעניין הם היו האנדרדוג מול רמה"ש הגדולה (ואנחנו, אוהדי הפועל ירושלים, חובבי אנדרדוג מובהקים). וגם כי שאמיקה קריסטון ואינה גורביץ' שבו את ליבי באותו זמן :)
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בעונת 95/96 (העונה האחרונה שלי ככדורסלן פעיל בליגה במדי קבוצת הנערים של הפועל חולון), היה לנו לפני תחילת העונה משחק אימון מול הנשים של אליצור חולון שאז עוד היו אימפריה (למי ששכח, לפני הפריצה של רמת השרון, אליצור חולון נשים היו בערך מה שמכבי ת"א בכדורסל גברים).אליצור חולון אז אומנה ע"י עדני דגן ואיזה שחקניות היו שם: טלי קליין, ג'נט האריס, סינדי בראון (שיחקה בנבחרת הנשים של ארה"ב באולימפיאדה), תמר מעוז. היה לי העונג לשמור רוב המשחק על סינדי בראון (שהייתה בגובה שלי בדיוק), שחקנית ענקית, וגם קצת על ג'נט האריס שהשתמשה לא מעט בטראש טוק כדי לנסות להוציא אותי מהריכוז. היה משחק ענק וניצחנו בסוף אבל זאת הייתה חוויה. בלי קשר למשחק, הייתי צופה קבוע בכדורסל נשים מאז גיל קטן ואחת השחקניות הישראלית שהכי אהבתי זה אלומה גורן.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

איפה טורונטו, איפה?!?!?! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

Kמיתי כתב:

פורום שובניסטי.. זהו..
לסדרות הגמר ומשחקים חשובים אני מתמיד ללכת.. היום זכיתי להיות במשחק פנומנלי של רמת השרון נגד רמלה, עם ניצחון של 30 הפרש! 66-96..
פשוט, מדהים! לא הייתה עוד שחקנית כמו ג'יה פרקינס ברמת השרון מאז מוואדי מאביקה ודיאנה נולאן.. פשוט שחקנית מדהימה..
אני מודה לך על הפירגון, אבל שלא תבין אותי לא נכון. אני מעולם לא הייתי במשחק כדורסל נשים. ומלחה זה הבית השני שלי.

אולי כי כשהתחלתי קצת להתעניין הם היו האנדרדוג מול רמה"ש הגדולה (ואנחנו, אוהדי הפועל ירושלים, חובבי אנדרדוג מובהקים). וגם כי שאמיקה קריסטון ואינה גורביץ' שבו את ליבי באותו זמן :)
גם הנני אוהד הפועל ירושלים. ואני מניח שאם היית קצת יותר עוקב אחרי כדורסל הנשים, היית מגלה המון המון שחיתות שיש לאליצור רמלה. ראש העיר של רמלה בא באחד העונות הקודמות לפנים של אורנה אוסטפלד ואומר לה בפנים "זונה לסבית". כן. ראש העיר שלהם יואל לביא. ליכוד מושחת. זה הולך ביחד :roll: .
ולא רק זה. קלמנביץ הוא הביג בוס, עם השחיתיות שלו, ואוהדים שמזכירים את ביתר.
קצת תעקוב ותראה כמה הרמלאים לא רחוקים מלהזכיר את הלה פמילייה של ביתר. ובקשר לאנדרדוג, רמת השרון לא זכתה באליפות 6 שנים. רמלה לקחה איזה 3-4 אליפויות בשנים האחרונות..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sunny כתב:עד שדטרויט בקושי בפלייאוף,דפקו לנו איזה לברון בסיבוב הראשון? מלח על הפצעים? :(
חבל...
חוץ מזה לברון ייקח את הMVP, כי הוא יגיע רחוק מוויד, וקובי קיבל שנה שעברה ולברון טוב יותר.
דטרויט עשתה טעות ענקית ששיחררה את צ'ונסי ולקחה את אייברסון.
לפחות הם תיקנו כשנתנו לויל ביינום קצת דקות :haha: :haha:
אייברסון פשוט מחרב קבוצות,זה משהו מדהים השחקן הזה.
לדטרויט אין סיכוי לדעתי לעבור את קליבלנד, אולי שנה הבאה הם יבנו משהו קצת יותר מעניין.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ufomatan כתב:
Sunny כתב:עד שדטרויט בקושי בפלייאוף,דפקו לנו איזה לברון בסיבוב הראשון? מלח על הפצעים? :(
חבל...
חוץ מזה לברון ייקח את הMVP, כי הוא יגיע רחוק מוויד, וקובי קיבל שנה שעברה ולברון טוב יותר.
דטרויט עשתה טעות ענקית ששיחררה את צ'ונסי ולקחה את אייברסון.
לפחות הם תיקנו כשנתנו לויל ביינום קצת דקות :haha: :haha:
אייברסון פשוט מחרב קבוצות,זה משהו מדהים השחקן הזה.
לדטרויט אין סיכוי לדעתי לעבור את קליבלנד, אולי שנה הבאה הם יבנו משהו קצת יותר מעניין.
רציתי לבכות כשצ'ונסי עבר, הם חייבים או להמשיך לטפח חזק את סטאקי לעתיד, שמראה ניצוצות, להמשיך עם פרינס,המילטון וגם מקסייל ולקוות ששיד יחזור לעצמו!!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

yyzboy1928 כתב:
Kמיתי כתב:

פורום שובניסטי.. זהו..

גם הנני אוהד הפועל ירושלים. ואני מניח שאם היית קצת יותר עוקב אחרי כדורסל הנשים, היית מגלה המון המון שחיתות שיש לאליצור רמלה. ראש העיר של רמלה בא באחד העונות הקודמות לפנים של אורנה אוסטפלד ואומר לה בפנים "זונה לסבית". כן. ראש העיר שלהם יואל לביא. ליכוד מושחת. זה הולך ביחד :roll: .
ולא רק זה. קלמנביץ הוא הביג בוס, עם השחיתיות שלו, ואוהדים שמזכירים את ביתר.
קצת תעקוב ותראה כמה הרמלאים לא רחוקים מלהזכיר את הלה פמילייה של ביתר. ובקשר לאנדרדוג, רמת השרון לא זכתה באליפות 6 שנים. רמלה לקחה איזה 3-4 אליפויות בשנים האחרונות..
אני מודע לעובדה שיואל לביא הוא בנאדם בלתי נסבל. אני ראיתי בשידור חי שהוא מודיע על הפיטורים של טל נתן. ואת הפרצוף של טל נתן כשהכתבת מודיעה לו על זה.
אני לא באמת אוהד של רמלה. ויש לי חיבה מסויימת לאורנה אוסטפלד מאז שהיא פתחה את הפה שלה על פיני גרשון ומכבי תל אביב.
אבל לא יעזור, כשהתחלתי להתעניין, אס"א רמה"ש הייתה כל כך דומה למכבי תל אביב בעיני, וזו סטיגמה שנשארה.
רושם ראשוני קשה מאוד להסיר או לשנות... :)
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מזל טוב ג'יימי לקחתם אליפות אתמול :haha:
אצל הגברים לא השתנה הרבה, סדרות פלייאוף כמו שכולם ציפו שיהיו:
חיפה הובסה בשרון והם ישחקו שוב בסדרה הקרובה. נראה לי שזו הסדרה הכי מעניינת שנראה (חוץ מהפועל מול נהריה כמובן).
מכבי רמסה את חולון והראתה לה שמקרה שנה שעברה לא יחזור כל כך בקלות. בסדרה חולון תפגוש את גליל ולדעתי חולון תעלה בגלל יתרון הביתיות שמשחק תפקיד חשוב אצל החולונים.
הפועל ירושלים יצאה עם ניצחון חוץ ראשון ויחיד בסיבוב השני על גבעת שמואל ותשחק מול נהריה שכמעט הפסידה לקרית אתא. סדרה קשה מאוד למרות יתרון הביתיות, זו הסדרה שהכי לא רציתי כי הסגל שלנו לא הצליח להתמודד מול נהריה כמו שצריך בשני המשחקים בינינו.
ראשון ניצחה במשחק שהיה קצת גארבג' ואני מקווה שבסוף הם ישארו ליגה. רק שלא יחזירו את מוסינזון שדי חרב להם את הקבוצה.
כל הסדרות:

פלייאוף עליון:
מכבי תל אביב - עירוני אשקלון
הפועל ירושלים - עירוני נהריה
מכבי חיפה - בני השרון
הפועל חולון - הפועל גלבוע/גליל

פלייאוף תחתון:
עירוני רמת גן - עירוני קרית אתא
מכבי ראשון לציון - מ.כ. גבעת שמואל

ב-NBA התחיל הפלייאוף ואיזה תענוג של משחקים-
שיקגו הפתיעה בבוסטון שבלי גארנט לא הצליחה לעצור את דריק רוז.
דלאס ניצחה בחוץ את SA שמשחקת בלי ג'ינובילי, לייקרס ניצחה את יוטה, יוסטון את פורטלנד המסכנה, פילדלפיה הפתיעה את אורלנדו, אטלנטה פירקה את מיאמי ששוב לא תגיע לכלום גם העונה (וכמה חבל על שחקן כמו וייד שתקוע עם הקבוצה של רענן כץ עד סוף העונה) ודנבר ניצחה את ניו אורלינס.
וכמובן המועמדת העיקרית שלי לאליפות, קליבלנד, לקחה את דטרויט.
איזה כיף שיש NBA :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

תודה רבה בריל :cheers: .
הייתי במשחק ברמלה.. היה ממש טוב.. סופסוף אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בריל, עדיין לא שמעתי תגובתך על מינוייו של חברך הטוב משכבר השנים, סמי בכר או בשמו הידוע, סמי בכ(ח)ר שהאליפות תהיה במכבי ת"א, ישפוט בפיינל פור..
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:תודה רבה בריל :cheers: .
הייתי במשחק ברמלה.. היה ממש טוב.. סופסוף אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בריל, עדיין לא שמעתי תגובתך על מינוייו של חברך הטוב משכבר השנים, סמי בכר או בשמו הידוע, סמי בכ(ח)ר שהאליפות תהיה במכבי ת"א, ישפוט בפיינל פור..
קודם כל מעולם לא טענתי שבכר לא מבין כדורסל או שהוא שופוט כדורסל גרוע. טענתי שהוא נגוע באינטרסים שונים, בטח באינטרס נגד הפועל ירושלים בעקבות אירועים בעבר הלא ממש רחוק, ושהשיבוץ שלו באותו גמר היה נגוע בפוליטיקה של האיגוד (שרק השנה הוכיח שהפוליטיקה שולטת בו ולא שום דבר מקצועי).
אם יול"ב החליטו שבכר הוא השוםט הבכיר בארץ כרגע זו זכותם. לטעמי הוא עשה כל כך הרבה טעויות במחזורים האחרונים שלא מגיע לו לשפוט פיינל פור בארץ (אבל ככה אני מרגיש עם כל השופטים בארץ- רמה ד)
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

לא היה מדובר בפיינל פור האירופי...?
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

בסדר, תן ליול"ב לאכול אותה עם הבחירה.. אני מסכים עם מילותיך בריל. זה לא קורה הרבה :party:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Kמיתי כתב:לא היה מדובר בפיינל פור האירופי...?
זו בדיוק כוונתי- אם בארץ לא הייתי נותן לו במה אז בטח לא באירופה. אבל השיפוט באירופה גם לא מהטובים שראיתי. חבל שלא עושים השתלמויות אצל שופטים בארה"ב, לפחות שיבינו מה זאת מקצועיות.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

יכול להיות שסמי בכר שופט טוב. כשהוא אובייקטיבי.
ברגע שהוא רואה מכבי-הפועל מול הפרצוף, כוחות מאגיים אפלים ביותר משתלטים לו על המוח והוא מאבד את חוש ההגינות.
בסופו של דבר, הוא נמנה אצלי יחד עם פיני גרשון ושמעון מזרחי מבחינת הסלידה שלי כלפי אנשים מעולם הספורט. ואם הוא הצליח להגיע לשם, הוא כנראה ראוי לכך.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Kמיתי כתב:יכול להיות שסמי בכר שופט טוב. כשהוא אובייקטיבי.
ברגע שהוא רואה מכבי-הפועל מול הפרצוף, כוחות מאגיים אפלים ביותר משתלטים לו על המוח והוא מאבד את חוש ההגינות.
בסופו של דבר, הוא נמנה אצלי יחד עם פיני גרשון ושמעון מזרחי מבחינת הסלידה שלי כלפי אנשים מעולם הספורט. ואם הוא הצליח להגיע לשם, הוא כנראה ראוי לכך.
ראוי בהחלט ראוי!!
בכלל איגוד השופטים ראוי להגיע לאיזה חירייה נידחת כדי שיפנו אותו.
אני מנסה לגבש מכתב אוהדים לקופל כדי שלא ישתמש באיגוד העלוב הזה בפיינל פור, אבל מקוצר זמן עוד לא דיברתי עם אף חוג אוהדים (חוץ מעינן אצלנו).
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

ומה עינן אמר?
צריך לחבר כמה שיותר חוגי אוהדים פה. אתה יכול להיות בטוח שהאוהדות של מכבי תל אביב יחתמו על זה בשמחה.
גם האוהדים של גלילבוע ישמחו אם זה יקרה, אחרי העונה האחרונה.
לגבי שאר הקבוצות אני פחות בטוח, אבל באופן כללי, אני לא חושב שיש מישהו אחד שפוי שמשוכנע שהשיפוט בארץ טוב. ככה שבסה"כ כל חוג אוהדים אמור לחתום על זה בסופו של דבר.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Kמיתי כתב:ומה עינן אמר?
צריך לחבר כמה שיותר חוגי אוהדים פה. אתה יכול להיות בטוח שהאוהדות של מכבי תל אביב יחתמו על זה בשמחה.
גם האוהדים של גלילבוע ישמחו אם זה יקרה, אחרי העונה האחרונה.
לגבי שאר הקבוצות אני פחות בטוח, אבל באופן כללי, אני לא חושב שיש מישהו אחד שפוי שמשוכנע שהשיפוט בארץ טוב. ככה שבסה"כ כל חוג אוהדים אמור לחתום על זה בסופו של דבר.
מספיק שאחנו, מכבי, חולון וחיפה חותמים. זה רוב הקהל בארץ.
עינן בעד למרות שהוא חושב שזה לא יזיז כלום.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

קטע מוזר :no:
מכבי הצליחה להפסיד לאשקלון במשחק הראשון בפלייאוף (שהיה ביד אליהו..).
נגמר 96-95 אחרי הארכה ובגלל שלשה של טרה קלי.

ועל זה נאמר- הולי שיט! :doh2:
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ושוב כיף לראות את מכבי מפסידים! :yes:
ועוד הפסד כזה כואב... בבית, בשניה האחרונה, אחרי הארכה.. איזה יופי! :D

עידו, נתראה מחר למשחק אחרון וקובע! :twisted: (1-1 כרגע בין שתי הקבוצות...)
תמונה
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

תענוג.
שלח תגובה