[30.6.09] סטיב ואי מגיע לסדנא בארץ

המקום שלכם לדיונים על הופעות עבר והופעות עתידיות, והופעות שלכם!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: סטיב ואי מגיע לסדנא בארץ

שליחה על ידי Sentient 6 »

ג'יזס פאקינג קרייסט נו הבן אדם היה הגיטריסט פעלולים של פרנק זאפה והוא עדיין גדול מהחיים גם אם הוא לא מחדש כלום. לא בשביל הגיטרות המאסיביות, לא בשביל המאווררים ולא בשביל שומדבר אחר, הבן אדם פשוט פורץ דרך בלתי יאמן ושווה להקשיב לו ובטח לראות אותו מנגן.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

אבל למה סדנת-אומן ולא הופעה, דחיל רבאק!?!?!?!?!?!? :evil: :evil: :evil:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני חושב שזו תהיה הופעה ואז סדנאת אומן, זה לא רק סדנא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

ufomatan כתב:
Kמיתי כתב:
Lord Of The Strings כתב:וואלה, הקשבתי אתמול להופעה של סטיב עם וויטסנייק....
לדעתי הוא ככ לא מתאים שם. עושה סולואים מהירים חסרי רגש בלי שום טעם. מלא וואמי,ססטיינר,הרמונייזר..... עמוס מידי. איך אפשר להרוס את הסולו של "האם זו אהבה?" ??????????

אם כל הכבוד לו (ויש כבוד)....סקייס,אולדריך וביץ' הרבה יותר מרגשים ממנו.....
בדיוק מה שמפריע לי אצלו. הוא לא יודע מתי להפסיק להיות מהיר.
בכל אופן, גיטריסט ענק. אבל אני לא מתכוון להוציא כסף שאין לי בשביל לראות אותו יושב על הבמה ומשוויץ כמה הוא טוב ובקושי מנגן משו.
תשמעו כמה שאני מסכים איתכם שואי היום יותר מאונן ממנגן, הוא עדיין אחד הגיטריסטים הכי גדולים שהיו ברוק אי פעם. אני חשוב שלראות אותו פעם אחת בהופעה זו חוויה מרתקת ולא צריך לזלזל כל כך.
לא מזלזל. מתאכזב.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

ufomatan כתב:אני חושב שזו תהיה הופעה ואז סדנאת אומן, זה לא רק סדנא.
הוא בא לבד, זה לא הופעה...
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Plaschkes כתב:
ufomatan כתב:אני חושב שזו תהיה הופעה ואז סדנאת אומן, זה לא רק סדנא.
הוא בא לבד, זה לא הופעה...
טוב אז אחרי כמה בירורים זה באמת רק סדנאת אומן וזה די מלוכלך מצד הדרן לטעמי. לבקש כמעט 300 שקל עבור כיתת אמן, בלי הופעה, זה גניבה באור יום.
גועל נפש שככה מביאים גיטריסט ענק ושותים כסף מהקהל שרק רוצה לראות אותו מופיע.
בכל מקרה מי שמועניין כל הפרטים נמצאים בקישור הזה:
http://www.vai.com/News/ags/index.html
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תמיד יהיו את הפראיירים שישלמו, העיקר שיוכלו להגיד לחברים שלהם : "ראיתי את סטיב ואי בארץ".
עם כזאת "הצעה אטרקטיבית", עדיף כבר לקנות איזה דיסק או DVD של ואי , תמורה יותר טוב לכסף מאשר לשלם 300 שקל לראות את ואי עושה פוזות.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

מתן, מסכים איתך במאה אחוז... אני חושב שזה מטומטם ברמות, ואני חושב שהרבה אנשים יתאכזבו.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

אני יותר ויותר נוטה לא ללכת לדבר הזה. זה לא יתן לי כלום חוץ מלראות את סטיב וואי אין דה פלאש.
באסה, להיות כל כך קרוב להופעה של סטיב וואי, ובכל זאת כל כך רחוק (מבחינת תוכן הארוע).
Music Is The Energy Of Life!
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

Carpe Diem כתב:אני יותר ויותר נוטה לא ללכת לדבר הזה. זה לא יתן לי כלום חוץ מלראות את סטיב וואי אין דה פלאש.
באסה, להיות כל כך קרוב להופעה של סטיב וואי, ובכל זאת כל כך רחוק (מבחינת תוכן הארוע).
+1
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

לגבי מה שמתן אמר, תשמעו סיפור.
יום או יומיים אחרי שפורסם שהוא בא לארץ, חבר שלי נכנס לאתר של הדרן להזמין כרטיסים לו ולאחיו, ממש לפני הקליק האחרון נפל לו המחשב.
בזמן שהוא חיכה שהמחשב ידלק מחדש, הוא התקשר אלי לשאול אותי אם שמעתי על זה.
אמרתי לו שזו כיתת אומן וכו', והוא מייד חיזלש את ההזמנה.

הדרן בונים על קהל תמים ששומע "סטיב ואי בא לארץ" בלי לברר במיוחד מה הקונצפט של המופע עצמו. נוראי. הבעיה היא שגם לא אכפת להם ליצור חוסר אמון אצל הקונים. זאת לא חנות בגדים שאפשר לא לקנות אצלה. אם הם מפיצים כרטיסים למופע כזה או אחר, אנחנו נהיה חייבים לקנות אצלם. זה פשוט דוחה.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

פשוט בזיון :puke:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

דיברתי אתמול על יחצנית של הדרן (שמטפלת בהופעה של דרים) ואמרתי לה שלדעתי הם מעבירים מסר לא נכון בקשר לכיתת אומן של ואי, ושאני יודע שאנשים מאוד כועסים שאין כאן הופעה.
אז היא טענה שהדרן לא פירסמה את הכיתת אומן הזאת בכלל, ושלא ניסו לטעון שזו הופעה.
אני מקווה שהיא תבין ותעביר למי שמיחצן את הכיתת אומן הזאת שכדאי להבהיר לאנשים למה הם קונים כרטיס לפני שהם מגיעים ליום עצמו.
lirstern
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי lirstern »

אני יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני דווקא יותר שמח שמדובר בכיתן אומן ולא בהופעה. אני חושב שבהופעה אותם אלמנטים שרובכם מבקרים כאן באים לידי ביטוי בצורה הרבה יותר קיצונית מאשר בכיתן אומן, גם בגלל אישיותו האקנצטרית של וואי וגם בשל ציפיות הקהל מהופעת גיטרות שכזו. אני חושב שלשמוע אומן בסדר גודל כזה מסביר על האספקטים השונים במוסיקה שלו זו עשוי להיות חוויה מעשירה הרבה יותר מאשר כל הופעה, ועשוי להיות חוויה שמשאירה חותם לאורך זמן. אני למשל הייתי מאוד מאוד שמח להיות בכיתת אומן של כל אחד מחברי דרים ת'יאטר. אני לא יודע אם הייתי מעדיף את זה על פני הופעה, אבל אני בטוח שמדובר בחוויה שונה לחלוטין, ולא בהכרח כזו שהאחת עדיפה על השנייה.

כל זאת בהנחה שאותו אדם מעריך את המוסיקה של וואי. (מה שנראה לי תנאי כמעט הכרחי להגעה להופעה)
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

כן, אבל לשלם על זה 300 שקל? אני יכול לשמוע אותו מדבר על ככה וככה דברים גם ביו טיוב.
בשביל לשמוע בנאדם מדבר, אני לא צריך לקנות כרטיס. זאת לא הופעה.

חוצמיזה, שאני לא מחפש בהופעה כזאת או אחרת אלמנטים "מעשירים". בהופעה אני בא להנות, לא לצאת ממנה חכם יותר.
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

ל-lirstern:
כל מה שאמרת נכון רק לגבי מוזיקאי, ובמיוחד לגיטריסט. עם אני בן אדם שאוהב את המוזיקאי של וואי, אבל אני בכלל לא מוזיקאי - מה תועיל לי ההרצאה שלו על העולם הטכני ו/או עולם הביזנסי?
Music Is The Energy Of Life!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Sentient 6 כתב:הוא עדיין גדול מהחיים גם אם הוא לא מחדש כלום. לא בשביל הגיטרות המאסיביות, לא בשביל המאווררים ולא בשביל שומדבר אחר, הבן אדם פשוט פורץ דרך בלתי יאמן ושווה להקשיב לו ובטח לראות אותו מנגן.
רגע, אז הוא "מגרה" לך את האוזן עדיין? 8-)
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אוי טל מה נסגר איתך.... :haha:
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
lirstern
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי lirstern »

Carpe Diem: אני חושב שמי שמקשיב למוסיקה מורכבת ומשקיע בזה מחשבה וזמן רב, הוא במידה מסויימת מוסיקאי, אשר מתעניין במוסיקה מעבר לאספקט הבידורי שלה ותו לאו. כלומר, לדעתי, האזנה רצינית למוסיקה בהכרח מכילה בתוכה הבנה מעבר לבסיסית במוסיקה על האספקטים השונים שלה. חוצמזה, כיתן אומן היא לא הרצאה על עולם הביזנס של המוסיקה, ולא נראה לי שהאזכורים הטכניים יהיו כאלו שלא יעניינו אדם אשר מקשיב מלתכחילה למוסיקה שהיא אינסטורמנטלית בעלת אספקטים טכניים רבים. בנוסף, אני מאמין שה"מאוחרי קלעים" של השירים של וואי מבחינת הלחנה, השראה והרגשות אותן ניסה וואי להעביר אף הם החלק העיקרי של כיתן אומן שכזו.

אבל ברור שכל אחד מחפש משהו אחר במוסיקה, וספציפית במוסיקה של וואי.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אני דיי בטוח שאתה דיי טועה. עקב היותו גיטריסט ובעל דוקטורט במוזיקה דיי ברור שחלק נרחב מהכיתה תכלול דיבור על טכניקה וניצול הכלי ועל תיאוריה, דברים שאין שום דרך שיעניינו מישהו שאינו מתעניין בנושאים הספציפיים האלו...

אני לא חושב שלמאזינים בלבד יש בכלל מה לחפש בדבר הזה, ולמען האמת אני גם לא חושב שלנגנים ומוזיקאים יש יותר מדי מה להוציא על השטות הזאת 300 שקל.
תמונה

תמונה
שלח תגובה