על אוקטובריום לא גיבשתי דעה של ממש. שירים בודדים נשמעים מצוין. אלבום כשלם לא נשמע בולט משהו.
דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)
^^ דברים דומים נאמרו על FII - ואני דווקא מאוד אוהב אותו 
על אוקטובריום לא גיבשתי דעה של ממש. שירים בודדים נשמעים מצוין. אלבום כשלם לא נשמע בולט משהו.
Music Is The Energy Of Life!
-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לדעת רבים? הרבה אנשים סלדו מדרים מאז שהם שמעו אוקטבריום? סיסמאות ריקות מתוכן. קהל המעריצים שאוהב ושומע את דרים ת'יאטר רק גדל מאלבום לאלבום, כך שגם אם יש כאלה שפתאום לא אוהבים, יש עדיין יותר כאלה שממשיכים לאהוב וחדשים שמתאהבים. יש הרבה שירים טובים באוקטבריום חוץ מאוקטבריום, למשל Panic Attack , למשל Sacrified Sons .אוקטבריום לדעתי ולדעת רבים נחשב למכה שלא כתובה.. נפילת הנפילות. מה שהציל, זה השיר אוקטבריום שהציל אותו בריסוק מוחלט. ונתן נקודת אור שעדיין נשאר כישרון הכתיבה אצל החברס..
איי ווק ביסייד U2 זה אחד הבדיחות הגרועות.הרבה אנשים סלדו מדרים מאז שהם שמעו אוקטבריום..
אבל טוב לשמוע שיש אנשים שאהבו את האלבום
נפסיק את הויכוח על Octavarium בנקודה הזאת כי אין טעם לחזור ולטחון מים. יש אלבום חדש בדרך!
- Greenburger
- דרימיסט-על
הכוונה באיזון היתה מבחינת כבד-לא כבד, מלודי-לא מלודי- מהיר- איטי, מטאלי- רוקיסטי (או "פרוגי" כפי ששוקרון יגדיר), וכדומה.
ואכן הכותב ציין שהוא מאזין לאלבום כבר שבועיים... הביקורת לא היתה שליפה מהמותן.
אני לא מבין מה כל המבקרים האלה אומרים שבסיסטמטיק היו גראולים. הם על סמים?
ואכן הכותב ציין שהוא מאזין לאלבום כבר שבועיים... הביקורת לא היתה שליפה מהמותן.
אני לא מבין מה כל המבקרים האלה אומרים שבסיסטמטיק היו גראולים. הם על סמים?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- MrReD
- שגריר האופת'
הוא מתכוון לקטעים האלה שפורטנוי נכנס באמצע וצועק דברים בקול "אפל" כזה.
לא גראולים אבל למי שלא מבין בזה חושב שזה נשמע כמו גראולים חח.
לא גראולים אבל למי שלא מבין בזה חושב שזה נשמע כמו גראולים חח.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני לא מתווכח איתך טל. זה דבר מוכח, ואני מכיר לא מעט אנשים שיצאו מדרים בדיוק אחרי אוקטבריום. וזה לא רק אהרון.טל רודס כתב:לדעת רבים? הרבה אנשים סלדו מדרים מאז שהם שמעו אוקטבריום? סיסמאות ריקות מתוכן. קהל המעריצים שאוהב ושומע את דרים ת'יאטר רק גדל מאלבום לאלבום, כך שגם אם יש כאלה שפתאום לא אוהבים, יש עדיין יותר כאלה שממשיכים לאהוב וחדשים שמתאהבים. יש הרבה שירים טובים באוקטבריום חוץ מאוקטבריום, למשל Panic Attack , למשל Sacrified Sons .אוקטבריום לדעתי ולדעת רבים נחשב למכה שלא כתובה.. נפילת הנפילות. מה שהציל, זה השיר אוקטבריום שהציל אותו בריסוק מוחלט. ונתן נקודת אור שעדיין נשאר כישרון הכתיבה אצל החברס..
איי ווק ביסייד U2 זה אחד הבדיחות הגרועות.הרבה אנשים סלדו מדרים מאז שהם שמעו אוקטבריום..
נפסיק את הויכוח על Octavarium בנקודה הזאת כי אין טעם לחזור ולטחון מים. יש אלבום חדש בדרך!
אני לא מדבר סתם טל. ואני לא מתווכח. אלו עובדות מוכחות בשטח.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כמה "אנשים בשטח" אתה כבר מכיר לעומת הקהילה העולמית והביקורות החיוביות לרוב? 
בשטח, האלבום בסך הכל עבר בשלום... פרטנית תמיד יהיו אלו שיאהבו אלבום מסוים פחות...
האלבום דלף. אגב.
בשטח, האלבום בסך הכל עבר בשלום... פרטנית תמיד יהיו אלו שיאהבו אלבום מסוים פחות...
האלבום דלף. אגב.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
דלף ? בטוח ?!?!
אני לא יכול להתאפק ..
אם יש למישהו ממצאים אני אשמח לקבל ה"פ ..
סורי שאני כזה אבל לא יכול לחכות ..
אני לא יכול להתאפק ..

- NamelessATM
- דרימיסט-על
כשקראתי את ההודעה שהאלבום דלף כבר עכשיו זה די איכזב אותי, אבל ישר ניסיתי לחפש מקור הורדה למרות שאני הבטחתי לעצמי שאני רוצה לחכות עם השמיעה של האלבום עד שהוא יצא רישמית.
אחרי כמה דקות של חיפושים מעמיקים עכשיו , הבנתי שיש אותו רק באתרי טורנטים שמצריכים אותך לשלם כדי להרשם ולהוריד , אבל אני מנחם את עצמי בכך שזה מזה הורס לשמוע את האלבום חודשיים ליפני שהוא יוצא רישמית.
כאילו, מה הקטע?
ככה עד שיצא האלבום רישמית זה כבר לא יהיה מיוחד או מלהיב לשמוע את השירים כשאני אקנה את הדיסק.
ת'אמת ברור לי שתוך כמה ימים מעכשיו זה כבר יעלה לאתרים כמו Rapidshare וכאלה, אבל באמת שאני אחכה עם השמיעה עד צאת האלבום ופשוט אקרא דעות של אנשים ומבקרים על האלבום עד אז.
זה יהפוך את השמיעה הראשונה ליותר מיוחדת אחרי כל כך הרבה זמן שאני אחכה.
וגם, אני כמעט בטוח שאם הייתי מוצא הורדה עכשיו, לא באמת הייתי עושה את זה לעצמי ושומע אותו סתם ככה כאילו זה עוד אלבום של להקה רגילה והורס לעצמי.
מה איתכם?
ובבקשה תכתבו הודעה בעלת תוכן, אני שונא לראות שיש הודעה חדשה , ללחוץ על הנושא ולראות תגובה סטייל "אחלה, מעניין". S:
אחרי כמה דקות של חיפושים מעמיקים עכשיו , הבנתי שיש אותו רק באתרי טורנטים שמצריכים אותך לשלם כדי להרשם ולהוריד , אבל אני מנחם את עצמי בכך שזה מזה הורס לשמוע את האלבום חודשיים ליפני שהוא יוצא רישמית.
כאילו, מה הקטע?
ככה עד שיצא האלבום רישמית זה כבר לא יהיה מיוחד או מלהיב לשמוע את השירים כשאני אקנה את הדיסק.
ת'אמת ברור לי שתוך כמה ימים מעכשיו זה כבר יעלה לאתרים כמו Rapidshare וכאלה, אבל באמת שאני אחכה עם השמיעה עד צאת האלבום ופשוט אקרא דעות של אנשים ומבקרים על האלבום עד אז.
זה יהפוך את השמיעה הראשונה ליותר מיוחדת אחרי כל כך הרבה זמן שאני אחכה.
וגם, אני כמעט בטוח שאם הייתי מוצא הורדה עכשיו, לא באמת הייתי עושה את זה לעצמי ושומע אותו סתם ככה כאילו זה עוד אלבום של להקה רגילה והורס לעצמי.
מה איתכם?
ובבקשה תכתבו הודעה בעלת תוכן, אני שונא לראות שיש הודעה חדשה , ללחוץ על הנושא ולראות תגובה סטייל "אחלה, מעניין". S:
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
- AcOs
- דרימיסט מתקדם
כנ"ל!DanielK כתב:דלף ? בטוח ?!?!
אני לא יכול להתאפק ..
שי.
"Thank you for the inspiration,
Thank you for the smiles.."
Thank you for the smiles.."
-
Black Rose Immortal
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אתה רשע! הלב שלי דהר כמו משוגע לרגע...YtseJam כתב:
- Greenburger
- דרימיסט-על
טוב אז אני מבין שהאלבום לא באמת דלף?
אבל כשהוא כן ידלוף, אני בעיקרון באותה דיעה, אני מעדיף לחכות עם השמיעה של האלבום עד שאני קונה אותו. אבל הפעם לצערי אני אחרוג ממנהגי, כי אני רוצה להכיר את השירים לפני ההופעה.
אבל כשהוא כן ידלוף, אני בעיקרון באותה דיעה, אני מעדיף לחכות עם השמיעה של האלבום עד שאני קונה אותו. אבל הפעם לצערי אני אחרוג ממנהגי, כי אני רוצה להכיר את השירים לפני ההופעה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
למה יש לי תחושה שאקום מחר בבוקר עם תגובות של אנשי הפורום על האלבום החדש? 
-
knight from cydonia
- דרימיסט מתקדם
חחח
אני קורא שזה דלף ואז אני אומר לעצמי " טוב בוא נראה מה אומרים כאן עליו ..."
לפי דעתי זה לא משנה כל כך להוריד אותו ולשמוע עם הוא דלף אלא עם כן מה שאתם רוצים לעשות בשמיעה הראשונה זה לשבת לא במחשב לשים את הדיסק במערכת ולשמוע אותו באיכות טובה כשמסתכלים על הארטוורק והמילים...
אוקיי אני הולך לחכות T_T
אני קורא שזה דלף ואז אני אומר לעצמי " טוב בוא נראה מה אומרים כאן עליו ..."
לפי דעתי זה לא משנה כל כך להוריד אותו ולשמוע עם הוא דלף אלא עם כן מה שאתם רוצים לעשות בשמיעה הראשונה זה לשבת לא במחשב לשים את הדיסק במערכת ולשמוע אותו באיכות טובה כשמסתכלים על הארטוורק והמילים...
אוקיי אני הולך לחכות T_T
-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה לא מוכח, זה קשקוש ריק מתוכן, וההוא ממש לא מעניין לי ת'ביצה.אני לא מתווכח איתך טל. זה דבר מוכח, ואני מכיר לא מעט אנשים שיצאו מדרים בדיוק אחרי אוקטבריום. וזה לא רק אהרון.
אתם יכולים להירגע, האלבום לא דלף.
-
Black Rose Immortal
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני רוצה להוסיף משהו לויכוח הזה:yyzboy1928 כתב:אני לא מתווכח איתך טל. זה דבר מוכח, ואני מכיר לא מעט אנשים שיצאו מדרים בדיוק אחרי אוקטבריום. וזה לא רק אהרון.טל רודס כתב:לדעת רבים? הרבה אנשים סלדו מדרים מאז שהם שמעו אוקטבריום? סיסמאות ריקות מתוכן. קהל המעריצים שאוהב ושומע את דרים ת'יאטר רק גדל מאלבום לאלבום, כך שגם אם יש כאלה שפתאום לא אוהבים, יש עדיין יותר כאלה שממשיכים לאהוב וחדשים שמתאהבים. יש הרבה שירים טובים באוקטבריום חוץ מאוקטבריום, למשל Panic Attack , למשל Sacrified Sons .אוקטבריום לדעתי ולדעת רבים נחשב למכה שלא כתובה.. נפילת הנפילות. מה שהציל, זה השיר אוקטבריום שהציל אותו בריסוק מוחלט. ונתן נקודת אור שעדיין נשאר כישרון הכתיבה אצל החברס..
אני (ועוד הרבה חברים שלי) התאהבתי בדרים אחרי שמיעה מלאה של אוקטבריום (אחרי ששמעתי את TOT חלקית), ויש גם לא מעט אנשים שאני מכיר שהתחילו להקשיב לדרים אחרי ששמעו את SC.
הכל תלוי בבנאדם, ובנסיבות. אוקטבריום הוא לא נפילה לדעתי.
-
ufomatan
- בריל!
די כבר עם הויכוח המטופש הזה, לא נמאס לך ג'יימי?
מה קרה? דרים הוציאו אלבום פחות מעניין אז זה הופך אותם להרכב פחות טוב?
איזה שטויות, אפשר לחשוב שהרכבים ענקיים כמו ראש או זפלין או דיפ פרפל לא הוציאו אלבומים שגורמים לאי נוחות מוזיקאלית.
דרים יוצרים כבר יותר מ-25 שנה, אלבום אחד שהוא סובייקטיבית לא מדהים, לא ישנה את הגדולה ואת החדשנות ואת ההתלהבות מכל דבר חדש שהם יוציאו.
מה קרה? דרים הוציאו אלבום פחות מעניין אז זה הופך אותם להרכב פחות טוב?
איזה שטויות, אפשר לחשוב שהרכבים ענקיים כמו ראש או זפלין או דיפ פרפל לא הוציאו אלבומים שגורמים לאי נוחות מוזיקאלית.
דרים יוצרים כבר יותר מ-25 שנה, אלבום אחד שהוא סובייקטיבית לא מדהים, לא ישנה את הגדולה ואת החדשנות ואת ההתלהבות מכל דבר חדש שהם יוציאו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!