חינוך לאלימות
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: חינוך לאלימות
הייתי צועק עליה ללא ספק. אבל לא הייתי נוגע בה פיזית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני מכיר את עצמי טוב, ואם מישהו, לא משנה מי היה קורא לבת שלי "זונה" מולי בהחלט הייתי מרים עליהם יד!
למרות שברגע שנולד לך ילד אתה די משתנה...
תקנו אותי אם אני טועה האנשים המבינים.
למרות שברגע שנולד לך ילד אתה די משתנה...
תקנו אותי אם אני טועה האנשים המבינים.

- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Re: מה אתה עושה עכשיו
לא קראתי את כלללללל התגובות שבאו אחרי - אבל מספיק כדי להבין שאני בהחלט מסכימה עם ניר.DivineComedy כתב:אולי היא רעה אבל הייתי מכניס אותו לכלא לכמה חודשים טובים. דברים כאלה לא עושים.
צורת התנהגות לא נראית לכם? יש דרכים אחרות להגיב על זה מאשר אלימות. וזה שהוא טלטל אותה (לא משנה כמה היא אישה רעה או לא) זה כבר לא היה בסדר מצידו.
יש דרכים אחרות להביע דעה ולהעיר על טעויות שאדם עשה. זה היה לא בסדר לקרוא בשם גנאי לתלמידה, אבל זה גם היה לא בסדר להגיב בצורה אלימה כאשר היא התעלמה ממנו. זה היה יכול להיות מיושב בשקט. חבל.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Re: מה אתה עושה עכשיו
RemedyLane כתב:לא קראתי את כלללללל התגובות שבאו אחריDivineComedy כתב:אולי היא רעה אבל הייתי מכניס אותו לכלא לכמה חודשים טובים. דברים כאלה לא עושים.
תקראי את התגובות וסביר להניח שתשני את דעתך...
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מצטערת לאכזב. דעתי נשארה איתנה גם לאחר הקריאה.
ישנן דרכים אחרות להתמודד עם אנשים שפלים.
ישנן דרכים אחרות להתמודד עם אנשים שפלים.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
יש אנשים שלא מסוגלים להשתלט על עצמם, גם אחריי שקוראים לבת שלו זונה..
אני בנאדם עם פתיל קצר בנקודות מאוד רגישות... כמו מרוקאי טוב.. אם היו קוראים לבת שלי זונה, ועוד המנהלת, הייתי עושה דברים ללא מודע..
זה שהוא טלטל אותה, זה עוד כלום..
אבל מה שכן, התקשורת מציירת את זה לצד שלה, מבלי להזכיר שהיא אמרה לבת שלו זונה.. תקשורת איבדה את האובייקטיביות מזמן.. וזה עצוב..
אני בנאדם עם פתיל קצר בנקודות מאוד רגישות... כמו מרוקאי טוב.. אם היו קוראים לבת שלי זונה, ועוד המנהלת, הייתי עושה דברים ללא מודע..
זה שהוא טלטל אותה, זה עוד כלום..
אבל מה שכן, התקשורת מציירת את זה לצד שלה, מבלי להזכיר שהיא אמרה לבת שלו זונה.. תקשורת איבדה את האובייקטיביות מזמן.. וזה עצוב..
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מה קשור עכשיו תקשורת?? אני לא שמעתי על זה בכלל חוץ מאשר באשכול הזה.
אני יכול להגיד לכל המרוקאים פה שגם לי בצבא קראו מרוקאי, היה לי פתיל קצת מאוד, לא בקטע של אלימות פיזית אבל בהחלט לא הייתי מרחם מבחינת אלימות מילולית, גם לדרגות מעליי וגם לחיילים שלי. לא תמיד בצדק.
אבל אנשים מתבגרים, ולומדים להשתלט על עצמם, כי בסופו של דבר אתה מבין שזה פוגע רק בך ובקרובים לך.
גם היום במצבים מסויימים אני מרשה לעצמי להידלק, אבל זה כשאני יודע מה יהיו התוצאות של המעשים שלי.
בסופו של דבר אדם (כל אדם, בכמעט כל מצב), אם הוא לא יודע להשתלט על עצמו זה פשוט מראה על ילדותיות ופרימיטיביות.
אמרתי כמעט בכל מצב כי יש מצבים מאוד קיצוניים (לקרוא לבת שלך זונה לא ביניהם) שבו אני יכול להבין להצדיק אלימות. אבל המצבים האלה כל כך קיצוניים, שאין ממש סיכוי שרוב האנשים בעולם ייתקלו בהם במהלך חייהם.
אני יכול להגיד לכל המרוקאים פה שגם לי בצבא קראו מרוקאי, היה לי פתיל קצת מאוד, לא בקטע של אלימות פיזית אבל בהחלט לא הייתי מרחם מבחינת אלימות מילולית, גם לדרגות מעליי וגם לחיילים שלי. לא תמיד בצדק.
אבל אנשים מתבגרים, ולומדים להשתלט על עצמם, כי בסופו של דבר אתה מבין שזה פוגע רק בך ובקרובים לך.
גם היום במצבים מסויימים אני מרשה לעצמי להידלק, אבל זה כשאני יודע מה יהיו התוצאות של המעשים שלי.
בסופו של דבר אדם (כל אדם, בכמעט כל מצב), אם הוא לא יודע להשתלט על עצמו זה פשוט מראה על ילדותיות ופרימיטיביות.
אמרתי כמעט בכל מצב כי יש מצבים מאוד קיצוניים (לקרוא לבת שלך זונה לא ביניהם) שבו אני יכול להבין להצדיק אלימות. אבל המצבים האלה כל כך קיצוניים, שאין ממש סיכוי שרוב האנשים בעולם ייתקלו בהם במהלך חייהם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
ניר, מעניין אותי לשמוע מה הם המצבים הקיצוניים האלה אצלך.
כי אצל כל בנאדם זה שונה, זה תלוי בגיל ובאופי של אותו בנאדם.
אצלי, לקרוא לבת שלך זונה זה כן אחד מהמצבים האלה.
אבל שוב, יכול להיות שעוד כמה שנים זה ישתנה.
כי אצל כל בנאדם זה שונה, זה תלוי בגיל ובאופי של אותו בנאדם.
אצלי, לקרוא לבת שלך זונה זה כן אחד מהמצבים האלה.
אבל שוב, יכול להיות שעוד כמה שנים זה ישתנה.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אלה מצבים קיצוניים שגורמים לבנאדם חוסר יציבות נפשית. לדוגמא: פורצים לך לבית בלילה, ואונסים ורוצחים מול העיניים שלך את אישתך והבת שלך. אם באותו הרגע הבנאדם היה מקבל לידו אקדח וכל אמצעי אחר הייתי מבין את רצונו להרוג/לענות וכו' את האנשים שעשו את זה. זה מצב שהיה גורם לכל בנאדם חוסר יציבות נפשית מינימום.
לדעתי אם אדם מגיע למצב של חוסר יציבות נפשית (שזה בעיניי יותר חמור מאי שפיות זמנית בעולם המשפטי) בגלל שקראו לבת שלו זונה, אז אני מצטער האדם הזה לא בוגר או סתם פרימיטיבי.
לדעתי אם אדם מגיע למצב של חוסר יציבות נפשית (שזה בעיניי יותר חמור מאי שפיות זמנית בעולם המשפטי) בגלל שקראו לבת שלו זונה, אז אני מצטער האדם הזה לא בוגר או סתם פרימיטיבי.
-
- דרימיסט-על
מנהלת שהייתה קוראת לבת שלי זונה הייתה חוטפת גם ממני.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אגב, ג'אסט פור דה רקורד, פה בקרית גת מחתימים אנשים על עצומה נגד המנהלת... רוצים להעיף אותה מההנהלה סופסוף.
חבל שזה קורה רק כשאני מסיימת ללמוד שם

"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני עם ניר כאן. דבר כזה היה מחמם אותי נורא אבל לא הייתי מרים יד.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Greenburger
- דרימיסט-על
נראה לי שמה שקרה עם האב והמנהלת יותר מסובך ממה שמסופר פה.... אני לא אתפלא אם המנהלת אמרה דברים מעבר לקרוא לאותה ילדה "זונה".
ואנשים שוכחים שזה באמת לא היה כזה פשוט... קראה לבת שלו זונה אז הוא טלטל אותה. הוא ניסה לדבר איתה אבל היא התעלמה ממנו לחלוטין. אני יודע שאם מדברים איתי על נושא מאוד חשוב, בטח משהו שמעצבן אותי מאוד, והצד השני מתעלם ולא מגיב בכלל- זה מוביל לאיבוד עשתונות. אני רוצה לראות איך האנשים פה יגיבו כשזה יקרה להם, כמה רגועים הם יישארו. קל מאוד להביט מהצד ולומר שהאב לא היה בסדר, ויש דרכים מקובלות ואחרות לטפל בבעיה. כשזה קורה לך זה משהו אחר.
ואנשים שוכחים שזה באמת לא היה כזה פשוט... קראה לבת שלו זונה אז הוא טלטל אותה. הוא ניסה לדבר איתה אבל היא התעלמה ממנו לחלוטין. אני יודע שאם מדברים איתי על נושא מאוד חשוב, בטח משהו שמעצבן אותי מאוד, והצד השני מתעלם ולא מגיב בכלל- זה מוביל לאיבוד עשתונות. אני רוצה לראות איך האנשים פה יגיבו כשזה יקרה להם, כמה רגועים הם יישארו. קל מאוד להביט מהצד ולומר שהאב לא היה בסדר, ויש דרכים מקובלות ואחרות לטפל בבעיה. כשזה קורה לך זה משהו אחר.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני רוצה לחתום!!TheLight כתב:אגב, ג'אסט פור דה רקורד, פה בקרית גת מחתימים אנשים על עצומה נגד המנהלת... רוצים להעיף אותה מההנהלה סופסוף.
תגידי להם לחכות לי בתחנה מרכזית שלכם ב9:10 ביום ראשון בבוקר אני בא לחתום!!!!!!!!!

אור, סגירת מעגל מבחינתך הייתי אומר..
המנהל הבא של הבצפר שלך.. ההונגרי!!!!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
גם אני בעד ההונגרי!!
-
- דרימיסט מתקדם
ניר, באופן כללי אני מסכים איתך. עדיין אין לי בת. אבל אני לא חושב שהייתי מרים עליה יד. אני אישית גם חושב שלמילים יש כוח הרבה יותר חזק מלידיים.
אבל יש לי שאלה. המקרים הקיצוניים שהבאת הם באמת מאוד קיצוניים.
והשאלה שלי היא, אם מישהו היה בא ומרביץ לך...? בא אשכרה ודופק לך מכות..? פשוט מוזר לי שלא הזכרת את זה.
אה ואני גם לא ממש מבין מה הקשר בין זה לבין פרימיטיביות... מה פרימיטיבי בזה? בנאדם עצבני ואלים זה אופי שקיים בעולם מאז ומתמיד. תמצא את זה בכל מקום בעולם. גם במקומות הכי "נאורים"...
אבל יש לי שאלה. המקרים הקיצוניים שהבאת הם באמת מאוד קיצוניים.
והשאלה שלי היא, אם מישהו היה בא ומרביץ לך...? בא אשכרה ודופק לך מכות..? פשוט מוזר לי שלא הזכרת את זה.
אה ואני גם לא ממש מבין מה הקשר בין זה לבין פרימיטיביות... מה פרימיטיבי בזה? בנאדם עצבני ואלים זה אופי שקיים בעולם מאז ומתמיד. תמצא את זה בכל מקום בעולם. גם במקומות הכי "נאורים"...
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אופי פרימיטיבי הוא תלוי-אדם ולא תלוי-מקום/תרבות. הם אמנם משפיעים, אבל בסופו של דבר אדם שלא מסוגל לשלוט בדחפים שלו ולחשוב מהראש הוא כן פרימיטיבי באיזו שהיא מידה. כמובן שאם מישהו מנסה לפגוע בך פיזית יש לך את הזכות המלאה להגן על עצמך בכל דרך סבירה. אני גם לא שופט בני אדם שנקלעו למצב נפשי מאוד קשה ולכן הגיבו בצורה אמוציונלית. אבל אני גם לא מצדיק אותם. בשום אופן לא. הוא פעל באופן פסול והוא צריך לתת על זה את הדין. כמובן שבית המשפט יצטרך לשקול את מכלול המאורעות בשביל להכריע וייתכן גם שיימצא את התגובה שלו סבירה (מה שלא כל כך סביר..) בכל מקרה, כרגע אני חושב שהתגובה הפיזית הייתה ממש ממש לא במקום.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Greenburger
- דרימיסט-על
אף אדם לא מסוגל באמת לחשוב מהראש.
אם יש משהו אחד ששולט בנו, זה הרגשות שלנו.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
לא מסכים איתך. אני לא חושב שאי פעם תקפתי מישהו פיזית. והיו מקרים שהתעצבנתי ממש. זה פשוט לא פיתרון..Greenburger כתב:אף אדם לא מסוגל באמת לחשוב מהראש.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)