MrReD כתב:אני חושב שגם אנחנו ישנו בלובלין בלילה הראשון, גם את היית במלון 2 כוכבים שהלובי הוא פשוט ספה, המלון עצמו הוא איזה 900 קומות אבל אין שום מעלית?
כן!!!!!!!!! אע זה היה סיוט, היינו בקומה רביעית נראלי, וזה פשוט היה סיוט לעלות עם תיק שיותר גדול ממני [כן,כי ממש קשה להתעלות עליי] וקייס של גיטרה ביד. ממש לא נוח.
אבל בלילה היה נחמד לשבת להסתלבט עם המאבטחים הפולניים [איזה מתוקים הם היו, הם חיבקו אותי כעליתי למטוס לארץD:] ולשבת בקור חחחח.. וואי, פולין זה כזה נוסטלגיה
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
בהקשר לפולין.. אינני נסעתי לפולין..
קשה לי להיות עצוב שבוע שלם.. אני בנאדם ששמח ומחייך כל הזמן.. ואני לא יכול פשוט להיות עצוב או לשחק עצוב.. העדפתי לא לסוע בגיל הצעיר לפולין..
מאוד שמחתי ונהנתי בארץ
חחח לא אפחד מאלה:P מושב כוכב (בבקשה תהיה מהבודדים האלה שכן מכירים את המושב )
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
קשה לי להיות עצוב שבוע שלם.. אני בנאדם ששמח ומחייך כל הזמן.. ואני לא יכול פשוט להיות עצוב או לשחק עצוב.. העדפתי לא לסוע בגיל הצעיר לפולין..
מאוד שמחתי ונהנתי בארץ
מאוד שמחתי ונהנתי בארץ
מגניב שיש עוד אנשים בכוכב
יש לי שם משפחה.
בהחלט מגניב, מוזר ומאוד לא רגיל שיש אנשים שגרים בכוכב
ומי המשפחה שלך?
וד"א, גם טל (tooloo) מכוכב במקור..הוא פשוט החליט לנטוש אותנו לפני שנה בערך
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
TMOLS כתב:
ומי המשפחה שלך?
ארברבוי
אנחנו עושים שם ליל הסדר אחרי המון זמן שלא הייתי שם.
אני מאוד אוהבת את המושבים באזור אשקלון יש שם קסם באווירה.
TMOLS כתב:
ומי המשפחה שלך?
ארברבוי
אנחנו עושים שם ליל הסדר אחרי המון זמן שלא הייתי שם.
אני מאוד אוהבת את המושבים באזור אשקלון יש שם קסם באווירה.
חחחח עבדתי על 2 אנשנים במכה : חברים שלי מטאוור רקורדס , יעל , שעבדה איתי וחולה על פרוג' מטאל ובמיוחד על סימפוני אקס ( וגם נראית ... ) - אמרתי לה שסימפוני מגיעים לארץ אחרי שדרים יבואו . ועל השני - יואל - אמרתי שאני אשעה לו הנחה על 50 אחוז ( ולא פחות ) על כסא שהעברנו למחסן.
אחרי שסיפרתי לה על 1 באפריל היא רצתה להרוג אותי
אנשים אנשים אנשים -
בת דודה שלי ילדה היום בן ראשון
אויש הוא כל כל קטן ומקסים, בא לי לטרוף אותו... אגב, השם הלא-רשמי שלו הוא 'חתיך', האמא מרשה לי!
די, התאהבתי בו
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
TheLight כתב:אנשים אנשים אנשים -
בת דודה שלי ילדה היום בן ראשון
אויש הוא כל כל קטן ומקסים, בא לי לטרוף אותו... אגב, השם הלא-רשמי שלו הוא 'חתיך', האמא מרשה לי!
די, התאהבתי בו