גם אתה שיחקת אותה עידו

הנה תמונה שאני מאוד אוהב , היא משדרת הרבה סוריאליסטיות והרבה תכנים , סוג של ציור לא אנושי : הצייר הוא גייסון פולוק Jackson Polock שהיה אחד הציירים הבולטים בתחום האומנות המודרנית , הכרתי אותו בזכות מיכל , מיכל - תודה

תודה..האריה והסוס פשוט ענקיים!
בא'נה אתה פשוט מוכשר..אחלה ציורים..ממש תודה!![]()
משהו שעבדתי עליו דיי הרבה זמן ,סרג' טנקיאן.בצייר(paint) בלבד. האיכות גרועה כי הגדלתי אותו. אני מוצא קצת דמיון
הייתי רוצה מאוד לקרוא.. אתה יודע איפה יש את הניתוחים האלה?הנה תמונה שאני מאוד אוהב , היא משדרת הרבה סוריאליסטיות והרבה תכנים , סוג של ציור לא אנושי : הצייר הוא גייסון פולוק Jackson Polock שהיה אחד הציירים הבולטים בתחום האומנות המודרנית , הכרתי אותו בזכות מיכל , מיכל - תודה . אגב אני מתאר לעצמי שרבים יחשבו שזה "קשקוש " או משהו כזה , אבל כדי להבין את המשמעות האמיתית ואת הכוונה האמיתית צריך לקרוא ניתוחים , וחבל שאני לא מבין את משמעות הציור מבחינה מקצועית עד הסוף .
יש סרט על חייו של ג'קסון פולוק שמתאר את המאורעות הגדולים בחייו, וגם את הנפילה הגדולה שלו.Progressive Dream כתב:הייתי רוצה מאוד לקרוא.. אתה יודע איפה יש את הניתוחים האלה?הנה תמונה שאני מאוד אוהב , היא משדרת הרבה סוריאליסטיות והרבה תכנים , סוג של ציור לא אנושי : הצייר הוא גייסון פולוק Jackson Polock שהיה אחד הציירים הבולטים בתחום האומנות המודרנית , הכרתי אותו בזכות מיכל , מיכל - תודה . אגב אני מתאר לעצמי שרבים יחשבו שזה "קשקוש " או משהו כזה , אבל כדי להבין את המשמעות האמיתית ואת הכוונה האמיתית צריך לקרוא ניתוחים , וחבל שאני לא מבין את משמעות הציור מבחינה מקצועית עד הסוף .
(איזה באסה.. אני מנסה לעלות קישורים לתמונות ולא הולך לי..לא יודע למה..)
איך קוראים לסרט?(אם יש לו שם..?) ו.אחלה אתר..תודה.יש סרט על חייו של ג'קסון פולוק שמתאר את המאורעות הגדולים בחייו, וגם את הנפילה הגדולה שלו.
הסרט יעזור לך להבין למה בעצם הוא הפך לאבן יסוד חשובה בזרם האבסטרקטי והאקספרסיוניסטי.
ואם אין לך כוח לראות את הסרט, תמיד אפשר לקרוא עליו בויקיפדיה (המלצה שלי - לקרוא את העמוד באנגלית).
ועוד פלוס - זה אתר שבו תוכל למצוא מידע ויצירות של אמנים מכל התחומים: http://www.artchive.com/
וואו אחלה תמונות..הוא באמת טוב..אהבתי..אני, תמונה שידיד טוב צילם ועיצב.
http://a-dd.deviantart.com/gallery/ - לא הDA שלי,אלא של הידיד שצילם ועיצב אותי. ובלי קשר - הוא אחד הטובים![]()
יש שם ציורים שממש אהבתי.. מגניב.הנה הדף שלי בדוויאנט:
בוא'נה אתה יכול לצייר את הסמל(לוגו) של הדרים..עיגול [לא עגול במיוחד] וחמישה קווים..בתור בנאדם שיודע לצייר רק סטיקמן (כן, עיגול [לא עגול במיוחד] וחמישה קווים)...
היי גם אני ציירתי את זה על השולחן, יום אחרי שהודיעו רשמית שהם באים לארץilai fields #7 כתב:כן, את זה אני גם מצליח!
אפילו יש הוכחה על השולחן שלי בכיתה...
"מה? אתה מצייר על השולחנות של בית ספר?! זה השחטת רכוש!"
כן אני יודע, אבל בשיעורי ספרות השיעמום מנצח...
I thought it was a given, the name is Pollock.Progressive Dream כתב:איך קוראים לסרט?(אם יש לו שם..?) ואחלה אתר.. תודה.יש סרט על חייו של ג'קסון פולוק שמתאר את המאורעות הגדולים בחייו, וגם את הנפילה הגדולה שלו.
הסרט יעזור לך להבין למה בעצם הוא הפך לאבן יסוד חשובה בזרם האבסטרקטי והאקספרסיוניסטי.
ואם אין לך כוח לראות את הסרט, תמיד אפשר לקרוא עליו בויקיפדיה (המלצה שלי - לקרוא את העמוד באנגלית).
ועוד פלוס - זה אתר שבו תוכל למצוא מידע ויצירות של אמנים מכל התחומים: http://www.artchive.com/![]()