אם תנסי להפרד מבחור מבלי לפגוע בו, בסוף הוא ייפגע עוד יותר.. תהי אלגנטית וסימפטית..ויקי לוי כתב:איך נפרדים מבחור בלי לפגוע בו???

אם תנסי להפרד מבחור מבלי לפגוע בו, בסוף הוא ייפגע עוד יותר.. תהי אלגנטית וסימפטית..ויקי לוי כתב:איך נפרדים מבחור בלי לפגוע בו???
yyzboy1928 כתב:אם תנסי להפרד מבחור מבלי לפגוע בו, בסוף הוא ייפגע עוד יותר.. תהי אלגנטית וסימפטית..ויקי לוי כתב:איך נפרדים מבחור בלי לפגוע בו???
אני בהחלט מסכים עם אור. המהלך צריך גם להיות מהיר. למשוך מערכת יחסים על ריק אפילו דקה, זה חסר משמעות.Greenburger כתב:אני לא מסכים...
לא יודע אם יש קשר למהירות בכלל.
ואני חושב, שמי שנורמלי, הוא המוזר האמיתי.Ozerivarium כתב:משפט מעניין תומר .. זה כל כך נכון . כל אחד הוא עולם ומלואו בסופו של דבר ולכל אחד יש את השגעונות שלו אם באמת מכירים את הבנדם .
תנסה למרוח פרידה פעם, ותבין שזה לא ייגמר טוב כמו פרידה מהירה.Greenburger כתב:אני לא מסכים...
לא יודע אם יש קשר למהירות בכלל.
הנה את מורחת..TheLight כתב:ריקי אהההההה לאלאאאא הסיוטים חוזרים אלייי![]()
בכל מקרה, כן, הדרך המהירה הרבה יותר טובה.
עד עכשיו אני מורחת פרידה שקרתה בתכלס לפני חודשיים בכלל, רק כי בפעם הראשונה שנפרדתי ממנו לא הייתי החלטית וכמעט חזרנו באותו ערב... עד עכשיו זה לא סגור - כן או לא, אני עוד לא יודעת |:
זו הדוגמא שלי, מהכיוון שלי אני יודעת שאני והוא לא נחזור... הבעיה פה זה שהוא עוד לא יודע את זהyyzboy1928 כתב:הנה את מורחת..TheLight כתב:ריקי אהההההה לאלאאאא הסיוטים חוזרים אלייי![]()
עד עכשיו אני מורחת פרידה שקרתה בתכלס לפני חודשיים בכלל, רק כי בפעם הראשונה שנפרדתי ממנו לא הייתי החלטית וכמעט חזרנו באותו ערב... עד עכשיו זה לא סגור - כן או לא, אני עוד לא יודעת |:.
העיקר את אומרת לכולם שהכי טוב זה להפרד מהר.. והנה, את מורחת..![]()
איפה הדוגמא האישית ועמידה מאחוריי הדברים שאת אומרת???
אז תגידי לו שיירד מהעץ.. אחד מהבחורות שיצאתי איתה חייה בסרט שאני רוצה לחזור אלייה וכל זה.. ידעתי להוריד אותה מהעץ..TheLight כתב:זו הדוגמא שלי, מהכיוון שלי אני יודעת שאני והוא לא נחזור... הבעיה פה זה שהוא עוד לא יודע את זהyyzboy1928 כתב:הנה את מורחת..TheLight כתב:ריקי אהההההה לאלאאאא הסיוטים חוזרים אלייי![]()
עד עכשיו אני מורחת פרידה שקרתה בתכלס לפני חודשיים בכלל, רק כי בפעם הראשונה שנפרדתי ממנו לא הייתי החלטית וכמעט חזרנו באותו ערב... עד עכשיו זה לא סגור - כן או לא, אני עוד לא יודעת |:.
כן נו, הייתי שמחה להגיד לו את זה, אבל אני חושבת שפגעתי בו מספיק בזמן אחרון... X:yyzboy1928 כתב:אז תגידי לו שיירד מהעץ.. אחד מהבחורות שיצאתי איתה חייה בסרט שאני רוצה לחזור אלייה וכל זה.. ידעתי להוריד אותה מהעץ..TheLight כתב:זו הדוגמא שלי, מהכיוון שלי אני יודעת שאני והוא לא נחזור... הבעיה פה זה שהוא עוד לא יודע את זהyyzboy1928 כתב:הנה את מורחת..TheLight כתב:ריקי אהההההה לאלאאאא הסיוטים חוזרים אלייי![]()
אני שונא שבונים עליי ביניינים
פעם הבאה תלמדי לא לקחת גברים בעלי רגישות כל כך גבוההTheLight כתב:כן נו, הייתי שמחה להגיד לו את זה, אבל אני חושבת שפגעתי בו מספיק בזמן אחרון... X:yyzboy1928 כתב:אז תגידי לו שיירד מהעץ.. אחד מהבחורות שיצאתי איתה חייה בסרט שאני רוצה לחזור אלייה וכל זה.. ידעתי להוריד אותה מהעץ..TheLight כתב:זו הדוגמא שלי, מהכיוון שלי אני יודעת שאני והוא לא נחזור... הבעיה פה זה שהוא עוד לא יודע את זהyyzboy1928 כתב:הנה את מורחת..TheLight כתב:ריקי אהההההה לאלאאאא הסיוטים חוזרים אלייי![]()
אני שונא שבונים עליי ביניינים
תכלס כשנפרדתי מההוא זה היה נורא אדיש, "בייבי אני חושבת שכדאי שניפרד" -"אה סבבה קוקי, למה?" .Lady Day כתב: לי הייתה פרידה מאוד מיוחדת בדצמבר האחרון. בכלל לא דיברנו על זה, חיבוק ארוך מהרגיל ופשוט לא התקשרנו יותר אחד לשני.
סיפור שנכתב אי שם ביונאר 2008. לראשונה. תמיד מצחיק להזכר בזה כמו המום הייתיyyzboy1928 כתב:
2. מקרה שבגללו אני קורה לריתוק שלי "שיקום".. אני מעוניין לספר את כל הסיפור כאן, מלא עיניין, בידור ודברים שהתבהרו אתמול..
הכל מתיחל בעיראקית ירושלמית שעשתה אצלי אבט"ש.. כמנהג שאני עושה לעצמי לכל אבטשניקית, אני עובר איתם על מצבי כוננות, נהלים וכו', נותן להן תחושה שלא יחשבו שאבטש זה משו אסון(90% מהאבטש זה בנות), וסתם נחמד ומכיר אותם ומדבר איתם על כל מה שהן רוצות.. אחת מהן הייתה בחורה בשם ריקי.. שזה די הקסים אותה כל הדאגה שלי אליה.. והיא החליטה להתאהב בי קשות.. מדובר בבחורה די מכוערת עד מאוד מכוערת.. ממש כאילו..
יום לפני שהלכתי הביתה ביום האחרון שלה לאבטש, היא לקחה לי את הפלאפון ורשמה שם את המספר שלה.. על הדרך, גם את המספר שלי בעזרת זה שהיא התקשרה למספר שלה דרך הפלאפון שלי..
פתאום אני מתחיל לקבל הודעות בטירוף, פלירט מטורף, ואני כזה אמרתי "מה כבר יכול להיות גרוע? בחורה, זאת בחורה.."
נסעתי אליה לירושלים, התנשקנו, וחשבתי שהיא דווקא סבבה..
כמה ימים אחר כך, רצינו להפגש אחרי המשמרת שלה בצבא(משרתת בצריפין), אמרתי סבבה.. בית קפה.. לא משו רציני.. לא רציתי להגיע איתה בכלל למיטה.. כי אני צריך לבחון את הסקס אפיל שלה(אם יש לה אחד כזה) כדי שעושים דברים... אבל זאתי בשלה, רצתה להגיע איתי למיטה כמה שיותר מהר.. באותו יום שנפגשנו, היא ממש ממש ממש רצתה להגיע אליי הביתה.. לצערי הרב, וממש, לצערי הרב.. זה הגיע למיטה.. חס וחלילה לא סקס או דברים אחרים.. זה נשיקות ומזמוזים.. ואז, משו שבחיים לא קרה לי, הורדתי לה את החולצה, ואז גילתי משו איום ונורא..
היה לה פלומה על החזה![]()
![]()
![]()
... כן, שערות על החזה.. ואני כזה עושה לה "ריקי, מה זה??" והיא עושה לי עם הקולך הציפציף והמעצבן שלה "זה לא עושה לך את זה???" אבוי.. כאילו, המשכתי לחרמן אותה כי סתם הייתי חרמן.. לצערי..
אחרי שהחזרתי אותה לבסיס(היא עשתה לילה), קיבלתי את השוק הזה של "וואי, היא הטעות הכי גדולה בחיים שלי"..
יום אחרי קיבלתי דוח משטרה צבאית ויום אחרי זה 14 יום ריתוק!.. הריתוק עזר לי להשתקם מזה.. שערות על החזה לבחורה זה דבר שלא כל יום יוצאים ממנו.. בכלל..
במהלך הריתוק התקשרה אליי דמות שטענה שהיא פגשה אותי בבסיס ואמרה שאני חתיך ושהיא רוצה לצאת איתי וכל זה.. אני ידעתי שזה חירטוט כי לא עשו אותי אתמול מן הסתם.. אז סירבתי.. היה קשה לסרב כי היא התעשקה.. ניתקתי.. בהחלט, נשמע קול של בחורה מבוגרת.. ישר קפץ לי האסימון שזה אימא שלה.. סתם לא יודע..
חצי שעה אח"כ קיבלתי הודעה לפלאפון "אתה המניאק, האלמונית".. שוב החושים הלכו אל הכיוון של האימא.. מסתבר, אחרי בירורים עמוקים עם כמה אנשים שאני מכיר במקום שהיא משרתת,שזה נכון לצערי.. זאת הייתה אמא שלה שרצתה לפגוש אותי עם אח שלה הגדול ולהרביץ לי(האח, לא האימא) זה מקרה עצוב.. הסיפור כבר מאחורי.. אולי אני קצת אאיים על ריקי שגילתי או משו.. אולי, עדיין לא חשבתי על זה..
דפנטלי!!Ozerivarium כתב:![]()
אחד הסיפורים הגדולים בג'אמרס ישראל !