כל כך לא היה לו אכפת מהתספורת... עכשיו בכלל הוא נראה כמו איזה בבון, הוא עם אישתו בדרום אמריקה. אני לא מאמינה שהוא הולך לפספס את ההופעה של dream בשביל לחלוב עיזים ולעשות גבינות בצ'ילה
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
גם אני מקוה שהוא יראה אותם בדרום אמריקה. כל כך הייתי חוזרת לארץ בשביל הופעה כזו. בזכותו לא הייתי צריכה לקנות את רוב הדיסקים של Dream. הם פשוט כבר היו בבית. ובאופן הזוי, כבר היו בתת מודע שלי. איזה ביזבוז לא להיות כאן כשהם מגיעים.
חבר'ה, להפסיק לבכות, לגנות ולאיים, ומיד!
כל התמונות עלו לפייסבוק ובקרוב יעלו לפורום...
עדיף מאוחר מאשר אף פעם!
מיכל אצלי והיא אומרת: "אף פעם כמעט הגיע!!!!!!"
Ashleadt כתב:לנו יש פעמיים כל אלבום. רק שלי יש 4-5 יותר מאחי + הופעות וכו'.
וכן, עורף על 0, אני לא כזאת עקומה (ד"א, הולך לשריון בסוף).
הכי טוב שיריון! שלושת האחים שלי היו (ואחד עדיין) בשיריון (למעשה במשך תקופה ארוכה כולם במושב גויסו לשיריון).
אין צורך להחזיק את הדיסקים פעמיים. פשוט לקחתי להם והפכתי אותם לשלי בימים שהם היו בצבא ואני הייתי מחטטת להם בחדרים, כמו כל אחות קטנה טובה. היום זה כבר רכוש שלי.
הייתי גם עושה את זה בהתחלה. רק שהדיסקים לא היו נהפכים לרכוש שלי כי אחי משתמש בהם כשהוא בבית, ורציתי משלי. (ו...כבר לא היה לי כוח ללכת מהחדר שלי לשלו וחזור)
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
על אותו נושא ממקודם, חזרתי עכשיו הביתה מכנס מטוס שהיה (על פולין), שמעתי שיר מ6DOIT בא מהחדר של אח שלי (ואת הדיסק הזה אין לו) אז נכנסתי והשיחה היתה כזאת:
אני: למה אתה לוקח דיסקים שלי?
אחי: למה את לוקחת את האוטו שלי?
אני:
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
בכל מקרה היה לי חלום ממש מוזר לאחרונה. אני חולם שאנחנו יושבים בכיתה במעגל כמו שיעור חברה כזה והמחנכת היא המחנכת שהייתה לי בכיתה ז'. בקיצור שומעים ברקע את Humiliative של Meshuggah ואז פתאום כולם מתחילים בהדבאנגים!חחחח ואף אחד שם לא מטאליסט זה היה חלום כל כך הזוי..