אני חושב שהמרכיב הכי חשוב להצלחה הוא הגישה . אם אתה מודע לכך שלהתעצבן מסיטואציה מסויימת לא יתן לך כלום ואתה תדע שהדבר שאתה הולך להתעצבן עליו הוא כל כך קטנוני שיפגע לא רק בך אלא גם בבנדם השני . הכל תלוי בגישה .
זה גם תלוי בסיטואציה. לפעמים זה בכלל לא בקטע של לפגוע בבן אדם השני. אלא פגיעה עצמית.
נוצר מצב שבו אתה מתעצבן וכל האנרגיות שלך הולכות על משהו קטן ולבן אדם השני לא מזיז בכלל.
והיחיד שמפסיד פה מכל הכיוונים זה אתה.
גם יכול להיווצר מצב שבו אין גורמים אחרים וזה רק אתה והתתמודדות שלך עם עצמך. ואני חושבת שפה צריך ממש כוחות עצומים כדי לנסות ולשפר את ההרגשה ולעשות את הכל כדי לנסות לשנות את פני התמונה.
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל - אנשים שהדת העבירה אותם על דעתם...
בעצם אני לא יודע אם זה דוקא דת... הם גם ככה סתם טיפשים... אוף כמע רוע טיפשות ובורות יש בעולם!!!!!! אנשים שזורקים את כל האנשים הכי קרובים להם ואת כל הסביבה הקרובה להם, יוצרים מלחמות עולם בין אנשים והכל בשביל דמיון שווא דבילי ואידיוטי!!!! חלומות הזויים של אנשים חלשים! לאן זרקתם את השכל אנשים!!!!
ולא - אין בפוסט הזה שום קשר לפוליטיקה!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
שנהיה לי חור בחולצה של דרים איתה נכחתי בהופעה בטורקיה... מוות לכל מכונות הכביסה!!!
*racism alert*
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
הרוב מגובה, בטעות שמתי למחיקה את תקיית המוסיקה שלי אבל עצרתי את זה תוך שניה ורק איזה 8 להקות נמחקו. מתוכם איזה 4 היה לי מגובה ואת השלושה הנותרים אני צריך להוריד מחדש.
אבל זה הבהיל אותי רצח, עוד שנייה התעלפתי כי חשבתי שהכל נמחק
הדרן!!! עד שחשבתי שיש מישהו אמין ואמיתי וישר במדינה הם תוקעים סכינים בגב.
שתלך כל המדינה המחורבנת הזאת להזדיין עם כל האנשים הצבועים,השקרנים והמלוכלכים שבה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
RemedyLane כתב:מותר לשאול מה הם עשו?
אני דווקא זוכרת שהבעת הערכה אליהם בנוגע להחזרת הכסף כשאופת' ביטלו..
זה בגלל שהם עמדו בהסכמים בינינו. עכשיו הם רוצים שאני אעביר להם כסף על ההופעה של דרים ואני לא מוכן לזה!!
אני אמרתי ואמשיך לומר ללקוחות שקונים ממני כרטיסים שעד שהלהקה מגיעה לארץ אני לא מעביר שקל למפיק- לומדים מטעויות לא?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!