אשכול Riverside
-
- דרימיסט מתקדם
אשכול Riverside
לא מצאתי אשכול ריוורסייד בשאכול הדיונים הגדול... אז אני אפתח חדש מקווה שזה בסדר...
מאיזה אלבום אתם ממליצים להתחיל?
מאיזה אלבום אתם ממליצים להתחיל?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: riverside -מאיפה להתחיל?
הקדמת אותי בכמה דקות....
אשכול במקום. ברשותך אני מבקש להפוך את זה לאשכול ריוורסייד הרשמי ולא רק המלצות מאיפה להתחיל.
אשכול במקום. ברשותך אני מבקש להפוך את זה לאשכול ריוורסייד הרשמי ולא רק המלצות מאיפה להתחיל.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
טוב זה לא שיש כזה מבחר של אלבומים.. רק 2 אם אני לא טועה. אבל Second Life Syndrome יהיה התחלה טובה.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
-
- דרימיסט מתקדם
חח יש לך רשות
אוקיי אני אוריד אותו עכשיו .

אוקיי אני אוריד אותו עכשיו .
-
- דרימיסט מתחיל
יש לפחות 3 אלבומים "מלאים" ו EP אחד (שכולל כמה שירים בלייב).
אני מצטרף להמלצה להתחיל ה Second Life Syndrome.
אני מצטרף להמלצה להתחיל ה Second Life Syndrome.
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול Riverside
אני רואה עכשיו שכל האלבומים הם טרילוגיה ...
טוב כבר התחלתי מ second life syndrome.... ממש טוב תודה על ההמלצה !
טוב כבר התחלתי מ second life syndrome.... ממש טוב תודה על ההמלצה !
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני פתחתי בזמנו אשכול Riverside, כנראה בפורום הקודם.
Second Life Syndrome הוא אלוהי בעיניי ולא נופל בהרבה מסינס כאחד מאלבומי פרוג הטובים מאז ומעולם.
אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות
גם Out of Myself מצויין.
Second Life Syndrome הוא אלוהי בעיניי ולא נופל בהרבה מסינס כאחד מאלבומי פרוג הטובים מאז ומעולם.
אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות

גם Out of Myself מצויין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
חשבתי להתחיל לשמוע אותם לפני כמה זמן אבל ניר, אם יציאה כזאת, שהשוות אלבום שלהם לסינס, אני חושב שאני עכשיו אתחיל.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הרשיתי לעצמי לעדכן את האשכול (כולל כותרת) במידע על האלבום החדש. קצת עדכונים ממריוס דודה:
"We have gone from Warsaw, we have changed the studio and the producer. We care deeply about creating a coherent record and that is why most probably there are only going to be 5 songs on it. The material will be energetic, multifarious, and - I hope so - very good for live performances. It will be a story about liquid modernity, life in a constant hurry, stress and anxiety about the future. A picture of our times in 1920 x 1080 definition."
The new record will certainly be a step forward. You know, we try to combine what's old but strong with what's new and good. There'll be more rock stuff on the record which will have, so to say, more balls than everything we've done so far. But we will preserve all the nice melodies and traits characteristic to our music. There will not be songs like "Rainbow Box"--rather some longer, more complex compositions, but with more energy, power and ease. It's been a long time since we last had such fun when composing and recording, and I think the listeners will also be "infected" with this atmosphere."
האלבום החדש ייקרא Anno Domini High Definition, יהיו בו רק 5 קטעים והוא צפוי לצאת ביוני 2009. בינתיים הלהקה השיקה אתר בו היא מעדכנת על הקלטת האלבום:
http://www.annodominihighdefinition.com/
בלוג כולל תמונות:
http://www.annodominihighdefinition.com ... hp?lang=en
לפי מה שהבנתי מקריאת הבלוג, הלהקה סיימה להקליט את הבס,התופים,הגיטרות והקלידים ועכשיו נשאר רק לסיים להקליט את השירה.
קלידים של קורצוייל זה תמיד טוב

וגם קלידים וינטג'

"We have gone from Warsaw, we have changed the studio and the producer. We care deeply about creating a coherent record and that is why most probably there are only going to be 5 songs on it. The material will be energetic, multifarious, and - I hope so - very good for live performances. It will be a story about liquid modernity, life in a constant hurry, stress and anxiety about the future. A picture of our times in 1920 x 1080 definition."
The new record will certainly be a step forward. You know, we try to combine what's old but strong with what's new and good. There'll be more rock stuff on the record which will have, so to say, more balls than everything we've done so far. But we will preserve all the nice melodies and traits characteristic to our music. There will not be songs like "Rainbow Box"--rather some longer, more complex compositions, but with more energy, power and ease. It's been a long time since we last had such fun when composing and recording, and I think the listeners will also be "infected" with this atmosphere."
האלבום החדש ייקרא Anno Domini High Definition, יהיו בו רק 5 קטעים והוא צפוי לצאת ביוני 2009. בינתיים הלהקה השיקה אתר בו היא מעדכנת על הקלטת האלבום:
http://www.annodominihighdefinition.com/
בלוג כולל תמונות:
http://www.annodominihighdefinition.com ... hp?lang=en
לפי מה שהבנתי מקריאת הבלוג, הלהקה סיימה להקליט את הבס,התופים,הגיטרות והקלידים ועכשיו נשאר רק לסיים להקליט את השירה.
קלידים של קורצוייל זה תמיד טוב

וגם קלידים וינטג'

- Volte-Face
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול Riverside - אלבום חדש ביוני 2009
השירים הקצרים שלהם תמיד טובים ומעניינים, אבל מי אני שאתנגד ל-5 שירים באורך 8-15 דקות.
וטוב שהם יוצאים לדרך חדשה אחרי הטרילוגיה. לפתוח קריירה מוזיקלית מראש עם טרילוגיה יכול להיות מגביל, למרות שהם לא ממש הראו את זה. רגע, זה אומר שאין יותר reality dream?

וטוב שהם יוצאים לדרך חדשה אחרי הטרילוגיה. לפתוח קריירה מוזיקלית מראש עם טרילוגיה יכול להיות מגביל, למרות שהם לא ממש הראו את זה. רגע, זה אומר שאין יותר reality dream?

Whatcha got ain't nothin new. This country's hard on people, you can't stop what's coming, it ain't all waiting on you. That's vanity...
- Ellis , "No Country For Old Man" :X
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
השם של האלבום החדש כל כך נגוע במודרניזציה .. High Definitiion ? מסכים רצים מול עיניי בחדות מקסימלית . טוב לשמוע שהחבר'ה האלו הפשילו שרוולים
.

- The Heretic
- דרימיסט מתחיל
קודם כל לפותח האשכול הייתי ממליץ לשמוע קודם את האלבום הראשון והכמעט מושלם שלהם, Out Of Myself. האלבום השני, Second Life Syndrome, גם אדיר אבל טיפה פחות טוב יותר מהראשון. האלבום השלישי היה נפילה. החלק הראשון (חוץ מהשיר הראשון) בלתי ניתן לשמיעה, והחלק השני סביר-מינוס.
מהדברים שטל הביא, נראה שהלהקה הולכת לחזור לעצמה באלבום הרביעי. 5 שירים פרוגרסיביים זה נשמע מעולה.
מהדברים שטל הביא, נראה שהלהקה הולכת לחזור לעצמה באלבום הרביעי. 5 שירים פרוגרסיביים זה נשמע מעולה.
פריקיק - הפרוג של משחקי המנג'ר ברשת
http://www.freekick.org
http://www.freekick.org
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
גרסת רדיו של Egoist Hedonist מהאלבום החדש זמינה במייספייס של הלהקה.
http://www.myspace.com/riversidepl
http://www.myspace.com/riversidepl
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול Riverside - אלבום חדש ב-19.06.2009
אני מאוהב בשיר הזה
פאקינג מצויין.

פאקינג מצויין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני אישית מעדיף שלא לשמוע גרסאות רדיו, אבל זה מה יש...
ויש פה אחלה שיר!
ויש פה אחלה שיר!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
האלבום דלף 

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
וואו!
איזה אלבום.
הזוי וכבד, מרגיש כמו טריפ הזוי לתוך איזשהו סיוט צבעוני ומסוגנן של אחד מחברי הלהקה.
זה יקח לי הרבה שמיעות כדי לחרוץ דעה, אבל כרגע מדובר באלבום ענק, יותר טוב מקודמו, בעל פוטנציאל להיות בטופ 3 של 2009 שלי בינתיים.
איזה אלבום.
הזוי וכבד, מרגיש כמו טריפ הזוי לתוך איזשהו סיוט צבעוני ומסוגנן של אחד מחברי הלהקה.
זה יקח לי הרבה שמיעות כדי לחרוץ דעה, אבל כרגע מדובר באלבום ענק, יותר טוב מקודמו, בעל פוטנציאל להיות בטופ 3 של 2009 שלי בינתיים.
- Volte-Face
- דרימיסט מתקדם
יסססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!! הפיראטים של ריברסייד ניצחו את הפיראטים של דרים!!!
מישהו בארץ בכלל מוכר אלבומים של ריברסייד, או שאני אאלץ לעשות מעשה נפשע?
למעוניינים, קיימת ברשת הופעה מצולמת של שעתיים שנקראת Riverside - Live at Paradiso.
500 מגה, קובץ FLV. איכות וידאו לא רעה בכלל, ואיכות מוזיקה פנומנלית.
מומלץ!

מישהו בארץ בכלל מוכר אלבומים של ריברסייד, או שאני אאלץ לעשות מעשה נפשע?
למעוניינים, קיימת ברשת הופעה מצולמת של שעתיים שנקראת Riverside - Live at Paradiso.
500 מגה, קובץ FLV. איכות וידאו לא רעה בכלל, ואיכות מוזיקה פנומנלית.
מומלץ!
Whatcha got ain't nothin new. This country's hard on people, you can't stop what's coming, it ain't all waiting on you. That's vanity...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Holy Mother of Frick!!
נשמע אלבום מטורף!!! השיר הראשון הפיל אותי לרצפה, את השאר אני צריך לעכל אבל כבר עכשיו נראה לי שזה הפרוג החדש הכי טוב ששמעתי מאז Second Life Syndrome.
נשמע אלבום מטורף!!! השיר הראשון הפיל אותי לרצפה, את השאר אני צריך לעכל אבל כבר עכשיו נראה לי שזה הפרוג החדש הכי טוב ששמעתי מאז Second Life Syndrome.
- Volte-Face
- דרימיסט מתקדם
שמעתי את כולו. ברצף. מה כבר אפשר להגיד. אוי, מאריוש, מאריוש....
צריך עוד כמה שמיעות לעכל את כל הגודש הזה.
אבל בגדול, זה גדול!!!!
צריך עוד כמה שמיעות לעכל את כל הגודש הזה.
אבל בגדול, זה גדול!!!!