הציפיות המוזיקליות שלכם ל-2009
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Re: הציפיות המוזיקליות שלכם ל-2009
כן, כי אני צריך שירה.
אני לא יהיה מסוגל לשמוע 40 דקות רק מוזיקה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
תכלס ניר גם אני באותו ראש כמוך . אני חושב שכל השילובים האלו של פאוור מטאל עם פרוג' הם מלאכותיים מדי למרות שזה אחלה מדי פעם אבל אני אוהב את הפרוג' מטאל שלי טהור .
Indukti להקה עם פיל נורא טוב , כמו שאמרת - פרוג' מטאל כמו שצריך . אני אוהב את השילוב הזה של הכינורות ואת המקצבים המעניינים של המתופף .
לגבי ריוורסייד - גם להקה אדירה , הכל לדעתי באחריות הזמר שלהם שאחראי לחלק גדול באלבום של אינדקטי .
Indukti להקה עם פיל נורא טוב , כמו שאמרת - פרוג' מטאל כמו שצריך . אני אוהב את השילוב הזה של הכינורות ואת המקצבים המעניינים של המתופף .
לגבי ריוורסייד - גם להקה אדירה , הכל לדעתי באחריות הזמר שלהם שאחראי לחלק גדול באלבום של אינדקטי .
-
- דרימיסט שרוף
באלבום של אינדוקטי יש 2 שירים עם הזמר של Riverside..אחד די סתמי ואחד ממש טוב.
בכללי אלבום עם אנרגיות לא מהעולם הזה...תמיד שאני שומע אותו בשיר הראשון אני פשוט באקסטזה בכניסה של כל הכלים אחרי הפתיחה, כמה עוצמה!
בכללי אלבום עם אנרגיות לא מהעולם הזה...תמיד שאני שומע אותו בשיר הראשון אני פשוט באקסטזה בכניסה של כל הכלים אחרי הפתיחה, כמה עוצמה!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ועוד יש להוסיף - אני ממש אוהב את הביקורת של אורי ברייטמן על האלבום הזה .
http://mitkadem.homestead.com/reviews/i ... susar.html
http://mitkadem.homestead.com/reviews/i ... susar.html
אורי ברייטמן - אחד הכותבים המוכשרים והיצירתיים ביותר שקראתי .לסיכום, "ס.א.ס.ר." הוא אלבום מפלצתי של להקה חדשה בשטח, אך מנוסה ומשופשפת לגמרי. חובה לתפוס אותם בהופעה חיה, אבל הסיכוי לכך הוא כל כך נמוך עד שעדיף פשוט להתנפל על האלבום. מעבר לאנרגיות העל-אנושיות, הביצועים החורכים והתופים המשפדים, יש כאן אלבום מופק-היטב, עם סאונד נפלא שהולך עד הסוף. המיזוג בין נבל חידתי, כינור מייבב, גיטרות חדות ואוגדת-תופים מפוארת הוא שיא חדש של הפרוג הפולני בפרט, והפרוג האירופאי בכלל. ההרכב ממושמע כמו נבחרת קונג-פו, אך פראי כמו קבוצת טיגריסים שהרגע נמלטו מגן החיות. קשה להאמין כל פעם מחדש שלהקה כזאת משוטטת חופשית ברחובות פולין, בלי לחטוף מאסר-בית על המקום. לא להחמיץ בשום אופן, במיוחד אם פרוג-מטאל הוא הלחם והחמאה שלכם.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
וואו... טוב ניר אני רואה שאפשר לסמוך על הטעם שלך. יאללה שירד כבר באימיול המעפן הזה...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מהההה? אבל! מה?? אתה מונע מעצמך מוזיקה כל כך טובה.. אתה רוצה להגיד לי שאתה מוכן לפספס בגלל זה את Liquid Tension? או למשל האלבום סולו של פטרוצ'י? או כל כך הרבה אלבומים אינסטרומנטלים טובים...NamelessATM כתב:כן, כי אני צריך שירה.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אתה מתכוון שאפשר לסמוך על הטעם של ברייטמן...avrahamshuk כתב:וואו... טוב ניר אני רואה שאפשר לסמוך על הטעם שלך. יאללה שירד כבר באימיול המעפן הזה...

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- arik100
- דרימיסט מתקדם
reunite של PINK FLOYD
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
או ש: "אם נקבל כאמת את דבריו של ברייטמן, הרי שאני יכול לסמוך על הטעם המוזיקלי שלך"DivineComedy כתב:אתה מתכוון שאפשר לסמוך על הטעם של ברייטמן...avrahamshuk כתב:וואו... טוב ניר אני רואה שאפשר לסמוך על הטעם שלך. יאללה שירד כבר באימיול המעפן הזה...

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אין מישהו שמחכה לזה כמוני לדעתי.arik100 כתב:reunite של PINK FLOYD

חשבתי על רעיון: רודס מאייש את תפקיד
הקלידן (בהתחשב במותו של רייט - לא מזמן)

-
- דרימיסט מתקדם
Idan_Floyd כתב:אין מישהו שמחכה לזה כמוני לדעתי.arik100 כתב:reunite של PINK FLOYD
חשבתי על רעיון: רודס מאייש את תפקיד
הקלידן (בהתחשב במותו של רייט - לא מזמן)![]()
לאאאאאאא
אסור... גם לא רודס...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Idan_Floyd כתב:אין מישהו שמחכה לזה כמוני לדעתי.arik100 כתב:reunite של PINK FLOYD![]()
אני חושב שיש

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אז זהו שלאDivineComedy כתב:Idan_Floyd כתב:אין מישהו שמחכה לזה כמוני לדעתי.arik100 כתב:reunite של PINK FLOYD![]()
אני חושב שיש