Adar Nahari כתב:כשהכי פחות מצפים לזה, זה מגיע.
אבל הכי חשוב להיות שמחים. אפילו בכח.
אפילו בכח?
אני לא ממש מסכים עם זה...
זה יגיע כן. אני לא מאלה שחושבים "הוו עכשיו אני אמות בודדה"
אבל להיות שמחה בכוח אי אפשר..לבד זה לא כיף. רחוק מכיף.. אז אני מעסיקה את עצמי בדברים אחרים.
הוא כבר יבוא.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
נחשו מה? גיליתי כישרון חדש אצלי.
איכשהו אני תמיד מגיעה למצב שאני מתאהבת במישהו שיש לו חברה.
וכבר קרו שני מצבים שזה היה הדדי, וקרו דברים בינינו...למרות שהיו להם חברות.
זהו, אני הביץ' האולטימטיבית, לעזאזל!
+
בחיים אל תצאו עם לוחם! זה הדבר הכי קשה שאפשר לעשות...
במלחמה האחרונה יצאתי עם מישהו, ובדיוק כשחגגנו שבוע - הוא נכנס לעזה. אז את כל היום ההוא העברתי בבכי.
כשהמלחמה נגמרה והוא יצא ליום חופשי, נפרדתי ממנו.
זה פשוט קשה לנהל מע' יחסים עם בנאדם כמוהו, בלי קשר לעובדה שהוא לוחם..
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
TheLight כתב:
בחיים אל תצאו עם לוחם! זה הדבר הכי קשה שאפשר לעשות...
במלחמה האחרונה יצאתי עם מישהו, ובדיוק כשחגגנו שבוע - הוא נכנס לעזה. אז את כל היום ההוא העברתי בבכי.
כשהמלחמה נגמרה והוא יצא ליום חופשי, נפרדתי ממנו.
זה פשוט קשה לנהל מע' יחסים עם בנאדם כמוהו, בלי קשר לעובדה שהוא לוחם..
Adar Nahari כתב:כשהכי פחות מצפים לזה, זה מגיע.
אבל הכי חשוב להיות שמחים. אפילו בכח.
אפילו בכח?
אני לא ממש מסכים עם זה...
זה יגיע כן. אני לא מאלה שחושבים "הוו עכשיו אני אמות בודדה"
אבל להיות שמחה בכוח אי אפשר..לבד זה לא כיף. רחוק מכיף.. אז אני מעסיקה את עצמי בדברים אחרים.
הוא כבר יבוא.
כן צריך בכח, כי אז זה יגרור אחריו את הבאמת.
כבר הראו שמספיק ששמים טוש בפה (במאוזן מצד לצד, ככה שגורם לחייך בכוח) אפשרי להצחיק גם את הבן אדם המבואס ביותר.
זאת אומרת, ברגע שיש חיוך על הפנים, מהר מאוד גם נהיה שמח.
ובנוגע לקל יותר להגיד מלעשות, אני משתדלת. הסוד בחיים זה להיות מודע להכל, ולדעת שאתה זה שבוחר להתבאס (וזה לגיטימי רק לזקנה פולניה).
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
תראי, כשמבואסים, יש לפעמים דברים שאפשר לעשות שמשפרים את המצב רוח, בהחלט.
אבל אם אתה מרגיש חרא ולא בא לך לעשות משהו שאמור להיות כיף או לעשות אותך שמח, לא צריך להילחם בזה. לא צריך לכפות על עצמך בכוח להרגיש משהו, צריך לתת לדברים לקחת את המסלול הטבעי שלהם. עצב הוא חלק מקשת הרגשות האנושית וגם לו יש מקום ומטרה.
את רוצה להיות שמחה בכוח ושזה יהיה מזויף?
בכך שנותנים לעצב להתבטא ולקחת את המקום שלו ניתנת לו גם האפשרות להתעכל ובסופו של דבר לעבור. צריך להוציא אותו החוצה, לא לדכא אותו פנימה.
ואני שונא משפטים בסגנון של "אתה בוחר להתבאס". כן, ממש. אף אחד לא בוחר את התגובה הרגשית שלו למשהו מסויים.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אני נוטה להסכים עם הקלישאות שעפות פה באוויר, נאבו. כשלא מצפים לזה - זה מגיע.
יש אנשים ש"מצפים" לזוגיות. הבעיה היא שאחרי זמן מסוים, מתמכרים לחיפוש אחר זוגיות ושוכחים שמה שאמורים למצוא זה בן-זוג... מתכון בטוח לבנייה של מערכות יחסים קצרות וחסרות תכלית, או גרוע מכך - מערכות יחסים מעוותות מבסיסן שנמשכות שנים.
ויש אנשים שהפסיקו לחפש, או שמעולם לא חיפשו. כשלא מחפשים - לא מרגישים צורך להתפשר על פרטנר. וככה, בסופו של דבר, את מוצאת מישהו שלא רק שאת אוהבת ברמות שלא הכרת לפני-כן, אלא גם מעריכה כבן-זוג. זה עולה בקצת בדידות וסבלנות, אבל זה שווה את זה.
אני גם חושבת שלהדחיק את העצבות לא כ"כ בריא. צריכה תמיד להיות תקופה של אבל, להפרד מהקשר כמו שצריך. זה לא אומר שצריך לוותר על כל ההנאות, אבל לא לשמוח בכוח. החוכמה היא לדעת לשמוח באמת מדברים קטנים שעושים טוב.
ולגבי לצאת עם לוחמים...
אני רוצה לציין שאם רוצים - יכולים. צריך פשוט המון סבלנות... אין מה לעשות. יצאתי עם לוחם שנתיים, ראיתי אותו פעם-פעמיים בחודש, והקשר בינינו היה מעולה. דווקא אח"כ כשהוא קיבל תפקיד של תומך לחימה ויצא אפטרים+חמשושים הקשר שלנו התחיל להתדרדר. אז קצת קשה לבוא בצהרה כמו "אל תצאו עם לוחמים". להיפך, צריך להעריך את העבודה הקשה שלהם... אז לא מתראים כל יום. לא קרה כלום.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
אני בכלל חושב שכל חייל בסיכון א' ומעלה צריך לקבל "שובר סקס" המזכה אותו על-פי חוק למשגל, אחת לחודש. לא יתכן שנערה תסרב לשכב עם האיש השומר על ביתה ומשפחתה!!!
חתוליס כתב:אני בכלל חושב שכל חייל בסיכון א' ומעלה צריך לקבל "שובר סקס" המזכה אותו על-פי חוק למשגל, אחת לחודש. לא יתכן שנערה תסרב לשכב עם האיש השומר על ביתה ומשפחתה!!!
תקווה רק שלא תחזור בזמן הזה שלה בחודש
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
חתוליס כתב:אני בכלל חושב שכל חייל בסיכון א' ומעלה צריך לקבל "שובר סקס" המזכה אותו על-פי חוק למשגל, אחת לחודש. לא יתכן שנערה תסרב לשכב עם האיש השומר על ביתה ומשפחתה!!!
אני כבר מדמיין את השיחות עוד כמה שנים: "אחי אתה לא מבין כמה "סמכים" (על משקל גימלים) הוצאתי מהמפקדת שלי..."
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem