חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.6.09 - הלהקה הגיעה!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009
אל תדאגו, כל הציוד של דרים יהיה בצד ופשוט ידאגו לחפף מהר את הציוד של להקת החימום, ככה זה היה בטורקיה כשהיינו לפני שנתיים כמעט. תוך חצי שעה מקסימום מרגע סיום ההופעת חימום, אלי המוסיקה יהיו על הבמה.
- Greenburger
- דרימיסט-על
טורקיה זה לא ישראל...
אחרי מה שהיה בשתי ההופעות שציינתי, בייחוד מרטי פרידמן, אני לא אופטימי.
אחרי מה שהיה בשתי ההופעות שציינתי, בייחוד מרטי פרידמן, אני לא אופטימי.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תכל'ס זה באמת מה שמבאס. אתה נכנס, מחכה 30 דקות, מתחיל החימום שנמשך 30 דקות, ואז עוד 30 דקות עד שמפנים, מביאים את הציוד של דרים, עושים סאונד צ'ק קטן ואז הכל מתחיל. זה פשוט ייבוש.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
progmental כתב:DivineComedy כתב:אני מסכים עם כל מילה שמתן כתב בעמוד הקודם.
לא רוצה להכיר שום להקה ישראלית או כל להקה מקומית אחרת.
אם במקרה אני אוהב ומכיר את הלהקה (כמו Riverside) אז סבבה.
אחרת זה בזבוז זמן אדיר.
איש יקר.
קצת פתיחות למה לא ???![]()
גם דרים הייתה פעם להקת חימום של מישהו ואם כולם היו חושבים כך לא היינו מכירים אותם לעולם...
אם יש משהו שהפרוג לימד אותי זה להיות עם ראש פתוח לכל דבר ש " נשמע בדרכי".
תחשוב על נגני להקת החימום---- זה בהחלט חלום שמתגשם לנגן על אותה במה שדרים מופיעים בה.
הלוואי שהייתי זוכה למתנה שכזו.
אם יש משהו שכדאי לאמץ מתרבות ההופעות בארופה זה קצת סובלנות מוזיקלית.
כנאמר " ופירגנת לרעך כמוך...."
איש יקר,
אני חושב שאתה מפנה אצבע למטרה הלא נכונה, יש לי סובלנות מוזיקלית, ואני מבין את הרצון של להקות החימום.
פעם אחת מותר לי להיות לא אוביקטיבי.
אני לא רוצה להכיר שום להקה בהופעה הזאת. יש המווון דרכים להכיר להקות חדשות. לייבש אותי שעה וחצי זאת לא אחת מהם.
יש מקומות שלהקות חימום מוסיפות תוכן, כמו עם ריברסייד וסימפוני X (שאני אישית לא אוהב אבל אני בטוח שהרבה אנשים כן), אבל זה לא המקום לדעתי להביא להקות בשביל להכיר לקהל. לא בהופעה של דרים בארץ. ואתה יודע מה, אולי זה כן המקום לעשות את זה. אבל אני הייתי מאוד מעדיף שלא.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
אתה אובייקטיבי ועוד איך. שלא תבינו לא נכון, אני מאוד פתוח ללהקות חדשות וצעירות (סיסטמה היא דוגמה מעולה), אבל רבאק, זה הדבר האחרון שמעניין אותי כשהאלילים שלי, שאני חולם עליהם בלילות כבר כמה שנים באים להקביל את פני. רוב המוחלט של האנשים פה גם מסכימים איתי; הרי הלהקה שמופיעה גם לא תשיג את מטרתה: כשאני לפחות עומד ומחכה ללהקה ואז עולה חימום, גם אם זו להקה טובה שאני אוהב או יאהב אם אשמע, אני ממש לא אקשיב לה. אני אהיה כל כך לחוץ ומרוגש לקראת המעמד והמחזה שעומד לבוא, שכל מה שהלהקה תשיר ותאמר, ייכנס באוזן אחת ויצא בשניה. אדרבה, אולי אזה ישניא אותה עלי, כי היא החוצץ ביני לבין החלום שלי, היא מעכבת את בואו - זה כמו ג'אנקי בקריז של החיים שרואה מולו את המנה אבל דוחים אותו ממנה עוד יותר. אפשר לרצוח את מי שעושה את זה, זו ממש התעללות באנשים. חוץ מזה, נראה לכם שמישהו יצא מההופעה של דרים ומה שיהיה לו בראש זה: "בואנ'ה, ממש אהבתי את להקת החימום"? הרי בשניה שדרים עולים לבמה כל ההיסטוריה נמחקת באיבחה, כל מה שהיה לפניה נעלם בשניה. כמו פצצת אטום שברגע אחת משמידה, מאדה ללא זכר עולם שלם. הדבר היחיד שיצא ללהקה מזה זה היכולת להתפאר: "אנחנו חיממנו את דרים", זהו. זה לחמם את הקהל מעצבים, זה מה שזה.
זה קרה לי כבר בהרבה הופעות: בנייטוויש שעניין לי ת'תחת מי על הבמה, במגהדת' אני אפילו לא זוכר אם היה חימום, במרטי זה פשוט עבר כל גבול (נראה לי שאלו היו סטלה מאריס), אפילו בסימפוני איקס שהחימום היה אפיקה שאני מת עליהם, זה ממש הציק לי.
יוסר החימום לאלתר

זה קרה לי כבר בהרבה הופעות: בנייטוויש שעניין לי ת'תחת מי על הבמה, במגהדת' אני אפילו לא זוכר אם היה חימום, במרטי זה פשוט עבר כל גבול (נראה לי שאלו היו סטלה מאריס), אפילו בסימפוני איקס שהחימום היה אפיקה שאני מת עליהם, זה ממש הציק לי.
יוסר החימום לאלתר

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
ליאור, כל מה שאמרת משקף בצורה די מושלמת את מחשבותי לגבי החימום!
לא צריך את זה!!
לא צריך את זה!!

-
- דרימיסט מתקדם
איפה כתוב?B-Boy כתב:אני היחיד שמבואס מזה שרשום DT HEADLINING?
בדרך כלל הופעות הדליינינג של דרים הם הופעות השעתיים ועשר דקות שלהם.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתקדם
ידוע על מקרה שבו הופעה שהוגדרה כהדליין (כמו זו) הייתה גם evening with?
-
- דרימיסט מתחיל
אני כל כך מסכים איתך!!!liordavidlior כתב:אתה אובייקטיבי ועוד איך. שלא תבינו לא נכון, אני מאוד פתוח ללהקות חדשות וצעירות (סיסטמה היא דוגמה מעולה), אבל רבאק, זה הדבר האחרון שמעניין אותי כשהאלילים שלי, שאני חולם עליהם בלילות כבר כמה שנים באים להקביל את פני. רוב המוחלט של האנשים פה גם מסכימים איתי; הרי הלהקה שמופיעה גם לא תשיג את מטרתה: כשאני לפחות עומד ומחכה ללהקה ואז עולה חימום, גם אם זו להקה טובה שאני אוהב או יאהב אם אשמע, אני ממש לא אקשיב לה. אני אהיה כל כך לחוץ ומרוגש לקראת המעמד והמחזה שעומד לבוא, שכל מה שהלהקה תשיר ותאמר, ייכנס באוזן אחת ויצא בשניה. אדרבה, אולי אזה ישניא אותה עלי, כי היא החוצץ ביני לבין החלום שלי, היא מעכבת את בואו - זה כמו ג'אנקי בקריז של החיים שרואה מולו את המנה אבל דוחים אותו ממנה עוד יותר. אפשר לרצוח את מי שעושה את זה, זו ממש התעללות באנשים. חוץ מזה, נראה לכם שמישהו יצא מההופעה של דרים ומה שיהיה לו בראש זה: "בואנ'ה, ממש אהבתי את להקת החימום"? הרי בשניה שדרים עולים לבמה כל ההיסטוריה נמחקת באיבחה, כל מה שהיה לפניה נעלם בשניה. כמו פצצת אטום שברגע אחת משמידה, מאדה ללא זכר עולם שלם. הדבר היחיד שיצא ללהקה מזה זה היכולת להתפאר: "אנחנו חיממנו את דרים", זהו. זה לחמם את הקהל מעצבים, זה מה שזה.
יוסר החימום לאלתר![]()
![]()
ואם תשים לב שלחתי רק 4 הודעות מאז שהצתרפתי
ואני חורש על הפורם הזה
אז זה אומר שאני מתכוון למה שאני אומר
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
בעמוד המייספייס של "אפרת" כתוב שההופעה שלהם תהיה 40 דקות.
לדעתי ההופעה של דרים תתחיל אם כך ב-21:00 (במידה ואכן הכל באמת יתחיל ב-20:00...).
אגב, "הדרן" בכלל לא יודעים על אף להקה פותחת לאירוע...
בירורים נוספים בהמשך היום (אבל אל תתלו בזה תקווה כלשהי).
לדעתי ההופעה של דרים תתחיל אם כך ב-21:00 (במידה ואכן הכל באמת יתחיל ב-20:00...).
אגב, "הדרן" בכלל לא יודעים על אף להקה פותחת לאירוע...

בירורים נוספים בהמשך היום (אבל אל תתלו בזה תקווה כלשהי).
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
או קיי עבר פה הרבה מאז , והופעת חימום .. אוי נו באמת - לדעתי מאוד מאוד מיותר ואכזרי במידה מסויימת .
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני עמדתי בזה - היה כיף גדול. אני אוהב את שתי הלהקות - ואגב החברה בסימפוני היו יותר חברותיים, מאלילים שלנו בדריםliordavidlior כתב:כוסאוחתו חימום!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זה לקחת את כל האנדרנלין שגועש ומת כבר להתפרץ, כשהוא בפיק שלו ואז למתוח עוד קצת! זה כמו להיות עם הבחורה הכי כוסית בעולם, שאחרי 4 שעות של פור פליי, כשאתה מת כבר ל______ (צונזר), אומרת לך לא עכשיו, חכה עד שאני אתקלח ואצא![]()
![]()
![]()
![]()
וסימפוני שמחממת את דרים זה מוגזם לדעתי, הלב שלי לא היה עומד בזה (ויש לי לב חזק. דופק 51 במנוחה). למרות שבואו נגיד שלא הייתי מתלונן

Music Is The Energy Of Life!
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מה זה החבר'ה בסימפוני? אתה רוצה להגיד לי שגם אותם פגשת?!
פשוט קנוניה מה שהולך פה
ופטרוצ'י לא חברותי? אל תנפץ לי את האשליה, אני מבקשת
פשוט קנוניה מה שהולך פה

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
פטרוצ'י סתם סנובRemedyLane כתב:מה זה החבר'ה בסימפוני? אתה רוצה להגיד לי שגם אותם פגשת?!
פשוט קנוניה מה שהולך פה

- erezcarmel
- דרימיסט מתקדם
טל, לטיפולך המסור מול מר רודס.B-Boy כתב:אני היחיד שמבואס מזה שרשום DT HEADLINING?
בדרך כלל הופעות הדליינינג של דרים הם הופעות השעתיים ועשר דקות שלהם.

דניאל, תתחיל לרוץ, אני בדרך אליך עם מאצ'טה.DanielK כתב:פטרוצ'י סתם סנוב

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
פטרוצ'י ורודס הם אחלה אנשים!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
עדכון קל (אישוש בעצם של מה שכבר ידענו פחות או יותר):
הבקשה למופע חימום והלהקה שנבחרה עצמה, שניהם הגיעו מדרים ת'יאטר. ההופעה של דרים תהיה כשעתיים וחצי...
הבקשה למופע חימום והלהקה שנבחרה עצמה, שניהם הגיעו מדרים ת'יאטר. ההופעה של דרים תהיה כשעתיים וחצי...
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
דווקא יצא סבבה!YtseJam כתב:עדכון קל (אישוש בעצם של מה שכבר ידענו פחות או יותר):