אולי תוכלו להסביר לי מה כל כך טוב בסידרה הזאת? אני מדבר על lie to me. הפרק הראשון היה כל כך משעמם ונדוש, מה עושה את התוכנית הזאת טובה בשבילכם? זה נראה לי כמו סדרת גימיק שממחזרים בפעם ה30,000 רק עם טים רות' בתפקיד הראשי.DivineComedy כתב:Lie to Me
I Love IT!!!!!!!!!!!!!
Dollhouse
אחרי פרק ראשון שראיתי נראה שיש שם פוטנציאל, אבל הקאסט כל כך פלצני ומתיפיף שבא לי להקיא. אני אתן לזה הזדמנות.
The Mentalist ממשיך להיות בידור מעולה כל שבוע!!
אשכול סדרות טלוויזיה
-
- בריל!
Re: אשכול סדרות טלוויזיה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
1. הנושא מאוד מעניין אותי. זה מרתק.
2. יש הומור - חשוב.
3. טים רות' עושה עבודה טובה.
4. זה סדרת משטרה סטייל שאני אוהב (לייף, מנטליסט וכו')
5. הרבה הרבה יותר מוצלח מהעיניים של אנג'לה.
6. אני אוהב את הקטע שהוא אומר לכולם בפנים מה הם חושבים.
7. אהבתי את איך שגייסו את טורס.
אלה רשמים חיוביים מהפרק הראשון.
2. יש הומור - חשוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
תגיד לי היית מג"ד בצבא?DivineComedy כתב:1. הנושא מאוד מעניין אותי. זה מרתק.
2. יש הומור - חשוב.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Greenburger
- דרימיסט-על
בקשר לבטלסטאר, תער באה לפני או אחרי העונה הרביעית?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לפני. למרות שזה לא משנה, כי האירועים שמתוארים בסרט בעצם מספרים את הסיפור של הבטלסטאר הספציפית הזו לאחר המתקפה הסיילונית בפתיחת הסדרה.
הם עוזרים להבין למה קרה מה שקרה בעונה 3 עם הספינה הזו.
תצפה בסרט אחרי שתסיים עם עונה 3.
הם עוזרים להבין למה קרה מה שקרה בעונה 3 עם הספינה הזו.
תצפה בסרט אחרי שתסיים עם עונה 3.
- Greenburger
- דרימיסט-על
שזה בדיוק מה שאני הולך לעשות...
היום הסתיימה עונה 3 בייס ומחר ומחרתיים משדרים את תער (בשני חלקים. ככה זה אמור להיות או שהם פיצלו את זה?)
ואתה מתכוון מה שקרה עם פגסוס בעונה 2... בעונה 3 זה כשמקריבים אותה בתחילת העונה בשביל לפנות את ההתיישבות בניו קפריקה.
היום הסתיימה עונה 3 בייס ומחר ומחרתיים משדרים את תער (בשני חלקים. ככה זה אמור להיות או שהם פיצלו את זה?)
ואתה מתכוון מה שקרה עם פגסוס בעונה 2... בעונה 3 זה כשמקריבים אותה בתחילת העונה בשביל לפנות את ההתיישבות בניו קפריקה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתקדם
טוב, אז אחרי קצת יותר משליש עונה וסיום החלק הראשון של העונה (כלומר, סגירת הסיפור המרכזי עד עכשיו), אני חייב לומר שאני די מאוכזב.
24 ממשיכה עם היותה צפויה כמו שציפיתי, אבל זה כבר לא כמו פעם. הדמויות שאמורות לעניין הן שוליות, וכל מה שנשאר זה רנה ווקר הבכיינית והקו המאוד "איך אתה מרגיש/חי עם כל מה שאתה עושה, ג'ק?".
ואם כבר אני מתבכיין שלקחו לי את הכיף מהסדרות, אז גיבורים פשוט הפכה לסדרה ילדתותית, הכל שם כל כך "נו, בסדר". כל הדמויות שם רק רוצות לנקום אחת בשנייה, וזה לא עושה רושם שזה הולך להיגמר.
אין לי משהו מעניין לראות
אז מה אתם אומרים? דקסטר? למה יש פוטנציאל לסיפור טוב בלי להפוך לבדיחה בסופו של דבר? בנתיים כל מה שראיתי לא מצליח להחזיק את עצמו יותר מעונה, או שתיים (נמלטים ז"ל, גיבורים, 24)
24 ממשיכה עם היותה צפויה כמו שציפיתי, אבל זה כבר לא כמו פעם. הדמויות שאמורות לעניין הן שוליות, וכל מה שנשאר זה רנה ווקר הבכיינית והקו המאוד "איך אתה מרגיש/חי עם כל מה שאתה עושה, ג'ק?".
ואם כבר אני מתבכיין שלקחו לי את הכיף מהסדרות, אז גיבורים פשוט הפכה לסדרה ילדתותית, הכל שם כל כך "נו, בסדר". כל הדמויות שם רק רוצות לנקום אחת בשנייה, וזה לא עושה רושם שזה הולך להיגמר.
אין לי משהו מעניין לראות

אז מה אתם אומרים? דקסטר? למה יש פוטנציאל לסיפור טוב בלי להפוך לבדיחה בסופו של דבר? בנתיים כל מה שראיתי לא מצליח להחזיק את עצמו יותר מעונה, או שתיים (נמלטים ז"ל, גיבורים, 24)
- Osirus
- דרימיסט מתקדם
pugi, בעניין השלישית של דקסטר, אני חושב שהיא שווה ניסיון, הסיפור לא הופך לבדיחה, יש משהו צפוי, אבל למרות זאת, כל הדרך והעלילה המובילים לאותו דבר צפוי הם מעניינים, אין דמויות משעממות (הדמות של מיגל פראדו, התובע המחוזי, היא אולי אחת הטובות שראיתי בסדרה בזמן האחרון)
תאמין לי, אתה תמשיך גם פה להיות מרותק בכל פעם שדקסטר יפרוש את הניילונים על הרצפה כהרגלו כשהוא מכין את הקורבן הבא
תאמין לי, אתה תמשיך גם פה להיות מרותק בכל פעם שדקסטר יפרוש את הניילונים על הרצפה כהרגלו כשהוא מכין את הקורבן הבא

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
-
- דרימיסט מתקדם
טוב, דקסטר איט איז... אני אנסה לא לפתח ציפיות כדי לא להתאכזב...
מישהו יכול לומר לי אם יש איזשהוא קונצנזוס מה הדבר הכי טוב היום בטלוויזיה? אני בחור של מיינסטרים בכל מה שנוגע לטלוויזיה, סיפור טוב, יכול להיות מופרך אבל העיקר שיגרום לי לרצות עוד, שעד שיעבור שבוע, אני אהיה במתח מה יהיה בפרק הבא... מישהו?
מישהו יכול לומר לי אם יש איזשהוא קונצנזוס מה הדבר הכי טוב היום בטלוויזיה? אני בחור של מיינסטרים בכל מה שנוגע לטלוויזיה, סיפור טוב, יכול להיות מופרך אבל העיקר שיגרום לי לרצות עוד, שעד שיעבור שבוע, אני אהיה במתח מה יהיה בפרק הבא... מישהו?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אם אתה מחפש דמויות מעניינות ועלילה לא שגרתית בעליל תתחיל את United States Of Tara
מבית Showtime היוצרים של דקסטר
מבית Showtime היוצרים של דקסטר
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נכון להיום בשבילי הדברים הכי טובים בטלוויזיה הם:
Dexter
Burn Notice
The Mentalist
Dexter
Burn Notice
The Mentalist
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
ראובן- דבר ראשון בקשר להירוס אני ממש לא מסכים עם הביקורת הזאת. אני חושב שהיא מתקדמת יופי, והיא ממשיכה לתת אחלה תמורה. לאשתי גם קצת נמאס ממנה כי היא הפכה אפלה מאוד, אבל זה הכיוון העלילתי וזה היה לא נכון לכוון את הסידרה הזאת למקום אחר.
בקשר לסדרות אחרות שראיתי או עדיין רואה:
LOST- הולכת ומתפתחת יפה יחסית לעובדה שהעונה האחרונה הוציאה את החשק לחיות.
Dexter- אין מילים, פשוט גאוני.
24- נדוש וקלישאתי להפליא אבל עדיין מבדר.
battelstar galactica- גאוני.
burn notice- הרבה יותר טוב היום מאיך שהתחילו אותה, אחלה סידרה.
terminator-אחלה סידרה, לא נופלת בכלום מהסרטים ואפילו מפתחת את העלילה בצורה מאוד מעניינת.
Underbelly- מיני סידרה אוסטרלית על השנים שבהם המאפיה וארגוני הפשיעה הגדולים שלטו ברחובות. סידרה מעולה!! שווה לבדוק אותה.
Echo beach/ moving wallpapers - שתי סדרות שמחוברות אחת לשנייה, שוב מאוסטרליה. גאוני!! הראשונה היא סדרה קומית על הפקה של אופרת סבון בסגנון של קרוב רחוק, השנייה היא הסדרה עצמה. הן שודרו אחת אחרי השנייה וכך הרבה יותר מצחיק לראות אותן.
Supernatural- קצת טראשי, אבל סדרה טובה למי שאוהב דברים על טבעיים ושדים שונים ומשונים
prison break- מעצבן אבל נמשוך עד הסוף לא?
יש עוד הרבה סדרות טובות, רק צריך לדעת לגוד אותם ממבחר החרא שמשודר בטלוויזיה העולמית.
בקשר לסדרות אחרות שראיתי או עדיין רואה:
LOST- הולכת ומתפתחת יפה יחסית לעובדה שהעונה האחרונה הוציאה את החשק לחיות.
Dexter- אין מילים, פשוט גאוני.
24- נדוש וקלישאתי להפליא אבל עדיין מבדר.
battelstar galactica- גאוני.
burn notice- הרבה יותר טוב היום מאיך שהתחילו אותה, אחלה סידרה.
terminator-אחלה סידרה, לא נופלת בכלום מהסרטים ואפילו מפתחת את העלילה בצורה מאוד מעניינת.
Underbelly- מיני סידרה אוסטרלית על השנים שבהם המאפיה וארגוני הפשיעה הגדולים שלטו ברחובות. סידרה מעולה!! שווה לבדוק אותה.
Echo beach/ moving wallpapers - שתי סדרות שמחוברות אחת לשנייה, שוב מאוסטרליה. גאוני!! הראשונה היא סדרה קומית על הפקה של אופרת סבון בסגנון של קרוב רחוק, השנייה היא הסדרה עצמה. הן שודרו אחת אחרי השנייה וכך הרבה יותר מצחיק לראות אותן.
Supernatural- קצת טראשי, אבל סדרה טובה למי שאוהב דברים על טבעיים ושדים שונים ומשונים

prison break- מעצבן אבל נמשוך עד הסוף לא?
יש עוד הרבה סדרות טובות, רק צריך לדעת לגוד אותם ממבחר החרא שמשודר בטלוויזיה העולמית.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתחיל
לכל מי שעדיין לא ראה, אני ממליץ בחום לראות את How I Met Your Mother סדרת הקומדיה הטובה ביותר שיש היום.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פוגי, בקשר לסדרות:
הירוס - הפסקתי לראות כי איבדתי עניין בסדרה.
24 - העונה השביעית מצוינת, רנה ווקר שווה, הייתי עושה אותה
דקסטר - הסדרה הכי טובה BY FAR , מחכה לעונה רביעית.
BURN NOTICE - כמו שאמרו קודמיי, מצוין.
Californication - מחכה לעונה שלישית.
24 - העונה השביעית מצוינת, רנה ווקר שווה, הייתי עושה אותה

-
- דרימיסט מתקדם
מתן, יש משהו בזה שהיא הפכה להיות יותר אפלה, אבל עדיין, הפרקים האחרונים די מושכים אותנו באף ולא מתקדמים לשום מקום. כמובן שאני ממשיך לראות, אבל זה כבר לא זה.
טל, 24 גם היא מושכת אותי באף, הדרך שהם סיימו את ה"מתח" הראשון של העונה נגמר בקול ענות חלושה, בצורה מאוד לא דרמטית, והדיאלוג הזה בסוף בין טוני וג'ק היה פשוט סתמי וכאילו היה אמור להכניס אותנו לדילמה אם טוני אמיתי עם ג'ק או לא, ואני חייב לומר שאני ממש לא מחכה לראות מה יקרה בשעה 19:00 (למרות שיש לי ניחוש די טוב מה אמור לקרות ומי המושחתים הנוספים שאנחנו עוד לא יודעים עליהם, זה לא כל כך קשה לדעת...). ולגבי רנה, יש בחורות יפות ממנה בסדרות אחרות ככה שלא הייתי מחזיק את כל המשקל הכבד של 24 על הבחורה המסכנה הזו, גם ככה כואב לה על זאתי שנהרגה...
בקיצור דקסטר בהורדה, נראה מה זה הדבר הזה...
טל, 24 גם היא מושכת אותי באף, הדרך שהם סיימו את ה"מתח" הראשון של העונה נגמר בקול ענות חלושה, בצורה מאוד לא דרמטית, והדיאלוג הזה בסוף בין טוני וג'ק היה פשוט סתמי וכאילו היה אמור להכניס אותנו לדילמה אם טוני אמיתי עם ג'ק או לא, ואני חייב לומר שאני ממש לא מחכה לראות מה יקרה בשעה 19:00 (למרות שיש לי ניחוש די טוב מה אמור לקרות ומי המושחתים הנוספים שאנחנו עוד לא יודעים עליהם, זה לא כל כך קשה לדעת...). ולגבי רנה, יש בחורות יפות ממנה בסדרות אחרות ככה שלא הייתי מחזיק את כל המשקל הכבד של 24 על הבחורה המסכנה הזו, גם ככה כואב לה על זאתי שנהרגה...
בקיצור דקסטר בהורדה, נראה מה זה הדבר הזה...
- AlucarDT
- דרימיסט-על
גם אני הפסקתי הירוס לראות מאותה סיבהטל רודס כתב:פוגי, בקשר לסדרות:
24 - העונה השביעית מצוינת, רנה ווקר שווה, הייתי עושה אותה![]()

- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
24 מסקרנת מאוד העונה ומשאירה אותי במתח, דווקא לדעתי הם חזרו לאיכות של העונות הראשונות
אחרי שהשישית די הרדימה.. אגב זו הנשיאה האהובה עלי מהמבחר שהיה לנו.
רנה נראית טוב אבל לא משהו מיוחד, but then it's not my cup of tea
טל נקשר אליה שמתי לב
supernatural חודשה לעונה 5 (וכנראה האחרונה) וחוזרת עם פרקים חדשים ב12.3, הנה פרומו
למי שמעוניין: http://www.youtube.com/watch?v=AgbOct5egj8
נראה מאיים במיוחד
ו- cold case תפסה אותי חזק, כבר מזמן לא נהניתי ככה מסדרת משטרה..
מבחר השירים שתואם את שנת הרצח והיכולת לשחזר את התקופה בצורה כה מדוייקת
(זו התחושה) מוסיפים לה אלמנט ייחודי, אומנם אני רק בעונה שניה ב-hot zone
וטוב לדעת שיש עוד 4 (ואולי עוד) לפניי
אחרי שהשישית די הרדימה.. אגב זו הנשיאה האהובה עלי מהמבחר שהיה לנו.
רנה נראית טוב אבל לא משהו מיוחד, but then it's not my cup of tea

טל נקשר אליה שמתי לב

supernatural חודשה לעונה 5 (וכנראה האחרונה) וחוזרת עם פרקים חדשים ב12.3, הנה פרומו
למי שמעוניין: http://www.youtube.com/watch?v=AgbOct5egj8
נראה מאיים במיוחד

ו- cold case תפסה אותי חזק, כבר מזמן לא נהניתי ככה מסדרת משטרה..
מבחר השירים שתואם את שנת הרצח והיכולת לשחזר את התקופה בצורה כה מדוייקת
(זו התחושה) מוסיפים לה אלמנט ייחודי, אומנם אני רק בעונה שניה ב-hot zone
וטוב לדעת שיש עוד 4 (ואולי עוד) לפניי

I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אישית אני לא חושב ש-24 נמרחת או נמשכת באופן מלאכותי כמו "נמלטים", או אפילו כמו "הירוס" שלא חשבתי שהיא תידרדר כל כך. זה סה"כ סדרת טלויזיה, לא צריך לעשות מזה דוקטורט כאילו מדובר באלבום פרוג שיש כל כך הרבה מה לנתח. אם אתה לא נהנה מהסדרה וחושב שאתה יודע מה יקרה בשעה 19:00 אז פשוט אל תכריח את עצמך לראות, ותנסה סדרות אחרות.טל, 24 גם היא מושכת אותי באף, הדרך שהם סיימו את ה"מתח" הראשון של העונה נגמר בקול ענות חלושה, בצורה מאוד לא דרמטית, והדיאלוג הזה בסוף בין טוני וג'ק היה פשוט סתמי וכאילו היה אמור להכניס אותנו לדילמה אם טוני אמיתי עם ג'ק או לא, ואני חייב לומר שאני ממש לא מחכה לראות מה יקרה בשעה 19:00 (למרות שיש לי ניחוש די טוב מה אמור לקרות ומי המושחתים הנוספים שאנחנו עוד לא יודעים עליהם, זה לא כל כך קשה לדעת...). ולגבי רנה, יש בחורות יפות ממנה בסדרות אחרות ככה שלא הייתי מחזיק את כל המשקל הכבד של 24 על הבחורה המסכנה הזו, גם ככה כואב לה על זאתי שנהרגה...
לגבי רנה, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אפרופו רנה, רנה סופר (ששיחקה בעבר ב-24 כגיסתו של ג'ק באוור), היא גם אחת היפות, והיא גם יהודיה משלנו.