אשכול Bitchlist
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
האשכולות השנואים עלי (מהכי שנוא להכי פחות שנוא):
1. מה אתה שומע עכשיו
2. אשכול כדורגל
3. אשכול כדורסל
זהו.
1. מה אתה שומע עכשיו
2. אשכול כדורגל
3. אשכול כדורסל
זהו.

- Rysher
- דרימיסט שרוף
אני שונא את האיטיות שבה הפורום הזה זז...
כל דף עולה אחרי שנה,בפורום הקודם זה לקח משהו כמו חמש שניות לדף וזה עוד כשהאימיול היה פתוח
כל דף עולה אחרי שנה,בפורום הקודם זה לקח משהו כמו חמש שניות לדף וזה עוד כשהאימיול היה פתוח
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
באמת? אצלי החוויה היא לחלוטין להיפך.
אם זו תופעה קבועה אז זה משהו אחר, אבל אם זה קורה איזה יום אחד כל X ימים אז סביר להניח שזה בעקבות או: עומס ברשת, או: בעיה בספק (לכיוון האינטרנט) ולאו דווקא בעיה במערכת הפורום (למשל, כמו שהיה לי אתמול או שלשום שהפורום זז ממש לאט, לי, אבל אחרים דיווחו על מהירות תקינה).

אם זו תופעה קבועה אז זה משהו אחר, אבל אם זה קורה איזה יום אחד כל X ימים אז סביר להניח שזה בעקבות או: עומס ברשת, או: בעיה בספק (לכיוון האינטרנט) ולאו דווקא בעיה במערכת הפורום (למשל, כמו שהיה לי אתמול או שלשום שהפורום זז ממש לאט, לי, אבל אחרים דיווחו על מהירות תקינה).
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
האשכולות השנואים עליי:
כל אשכולות הציוד - בוריייייינג
כל אשכולות הלהקות-הישראליות-העלומות-שבחיים-לא-יהיו-איכותיות-אבל-מנסים-בכל-זאת.
ולגבי חברות אפלטונית בין גבר לאישה - ישנם שלושה מקרים בהם יכולים להיווצר חברויות כאלה:
1. שאחד הצדדים לפחות נמשך לצד השני ומצפה אפילו בתת מודע שיקרה משהו (75% מהמקרים)
2. שהיה ביניהם איזשהו היסטורייה לא אפלטונית אבל זה לא הסתדר והם לא אוהבים עכשיו אחד את השני אבל הם חברים טובים - או בקיצור חברות אפלטונית עם היסטוריה לא אפלטונית (20% מהמקרים)
3. במקרים נדירים ישנו חברות אפלטונית אמיתית בין גבר ואישה כזו שיש 0 משיכה ביניהם, שלא הייתה ואין ציפייה שיהיה ביניהם משהו (משהו כמו 5% מהמקרים)
כל אשכולות הציוד - בוריייייינג
כל אשכולות הלהקות-הישראליות-העלומות-שבחיים-לא-יהיו-איכותיות-אבל-מנסים-בכל-זאת.
ולגבי חברות אפלטונית בין גבר לאישה - ישנם שלושה מקרים בהם יכולים להיווצר חברויות כאלה:
1. שאחד הצדדים לפחות נמשך לצד השני ומצפה אפילו בתת מודע שיקרה משהו (75% מהמקרים)
2. שהיה ביניהם איזשהו היסטורייה לא אפלטונית אבל זה לא הסתדר והם לא אוהבים עכשיו אחד את השני אבל הם חברים טובים - או בקיצור חברות אפלטונית עם היסטוריה לא אפלטונית (20% מהמקרים)
3. במקרים נדירים ישנו חברות אפלטונית אמיתית בין גבר ואישה כזו שיש 0 משיכה ביניהם, שלא הייתה ואין ציפייה שיהיה ביניהם משהו (משהו כמו 5% מהמקרים)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
YtseJam כתב:האשכולות השנואים עלי (מהכי שנוא להכי פחות שנוא):
1. מה אתה שומע עכשיו
2. אשכול כדורגל
3. אשכול כדורסל
זהו.
אממ, לא אתה פתחת את מה אתה שומע עכשיו?

ליאור, אני לא מסכים שאצל גברים זה מאוד לוגי ואנחנו יודעים ישר למי אנחנו נמשכים. יש לי חברה (ידידה) שכשפגשתי אותה לא נמשכתי אליה בכלל, ובסוף התאהבתי בה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לא.Greenburger כתב:אממ, לא אתה פתחת את מה אתה שומע עכשיו?YtseJam כתב:האשכולות השנואים עלי (מהכי שנוא להכי פחות שנוא):
1. מה אתה שומע עכשיו
2. אשכול כדורגל
3. אשכול כדורסל
זהו.![]()

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מעצבן שיש דיסקים שלא מצויינים בשום מקום וזה אחלה דיסקים ! דוגמת הדיסק של מייק פורטנוי - prime cuts .. הוא לא צויין לא באתרו הרשמי ולא באתר של דרים תיאטר אלא רק באתר של הלייבל של הדיסק magna carta
ובמקרה נודעתי אליו אחרי שראיתי אותו בחנות התו השמיני .
- MrReD
- שגריר האופת'
מזה בכלל האלבום הזה?Ozerivarium כתב:מעצבן שיש דיסקים שלא מצויינים בשום מקום וזה אחלה דיסקים ! דוגמת הדיסק של מייק פורטנוי - prime cuts .. הוא לא צויין לא באתרו הרשמי ולא באתר של דרים תיאטר אלא רק באתר של הלייבל של הדיסק magna carta
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
זה אלבום שיצא נראה לי כתוספת משנית לLTE , ויש שמה שירים ב-Alternate וגם ביצועים נוספים .. גם לרודס יצא אלבום באותו שם . במקרה שמעתי עליו מ " התו ה-8" . הם עושים שמה ביצוע נחמד ל - another dimention, tribute לראש , ועוד כמה שידרוגים לשירים שהיו כבר בLTEהקודם/ים .
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
פורטנוי סולד, מאוד, ממגנא כרטא.
ההוצאה הזו היא לא הוצאה רשמית של פורטנוי, אלא מגנא שעושים עליו כסף.
ההוצאה הזו היא לא הוצאה רשמית של פורטנוי, אלא מגנא שעושים עליו כסף.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בזמן משחק פינג פונג היום דפקתי את היד ממש חזק בשולחן וזה כואאאאאאבבבבבבבבבבב משהו ביץ'!!
יש לי 3 ציפורניים עם שטף עם מתחת ויד ימין כמעט מושבתת....

יש לי 3 ציפורניים עם שטף עם מתחת ויד ימין כמעט מושבתת....

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
הלילות הכי קשים.
אני באמת חייבת להפסיק לנהוג במצב המפורק שלי.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אגב לילות
תמיד שאני אוכל בשר מאוחר בלילה יש לי אח"כ סיוטים. אתמול אכלתי ארוחת ערב מאוחרת, וכשהלכתי לישון חלמתי על מלחמת עולם שפקיסטן מתחילה, כל מזרח התיכון נמחק, אני מאבד שתי רגליים ואיכשהו עדיין חי... אח"כ בלי קשר לחלום הראשון, חלמתי שאני זורק נחש על חברה שלי (מישהי בלתי מזוהה בחלום), היא חוטפת התקף לב ומתה... לסיכום אני חושב שלא כדאי לי לאכול בשר בלילה....
תמיד שאני אוכל בשר מאוחר בלילה יש לי אח"כ סיוטים. אתמול אכלתי ארוחת ערב מאוחרת, וכשהלכתי לישון חלמתי על מלחמת עולם שפקיסטן מתחילה, כל מזרח התיכון נמחק, אני מאבד שתי רגליים ואיכשהו עדיין חי... אח"כ בלי קשר לחלום הראשון, חלמתי שאני זורק נחש על חברה שלי (מישהי בלתי מזוהה בחלום), היא חוטפת התקף לב ומתה... לסיכום אני חושב שלא כדאי לי לאכול בשר בלילה....
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
הרגת אותי חיייDivineComedy כתב:אגב לילות

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לא יודע למה, אבל ההודעה שלך דומה למשהו שעבר לי בראש היום בלילה, בזמן שהייתי בנסיעה הזויה, אחת מני רבות ..Nabo כתב:הלילות הכי קשים.

-
- דרימיסט-על
וואוו, גם לי זה קורה. כל יום שישי אחרי ארוחת שבת (מרק רגל), אחרי הבשר כמובן סיוטים אצלי זה פק"ל.DivineComedy כתב:אגב לילות
צריך לחקור את זה...

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסט שרוף
מחר מתחילים לסגור את כל העולם ואישתו בגלל ההגעה של בוש!
ומחר יש לי מבחן מחצית בתולדות המוסיקה...ולפי המורה-"התירוץ היחיד שלך לא להגיע זה אם אתה מת!!! מוחהחהחהחה"
ואחר כך צריך לסדר איכשהו להגיע גם חמישי ושישי...
ומחר יש לי מבחן מחצית בתולדות המוסיקה...ולפי המורה-"התירוץ היחיד שלך לא להגיע זה אם אתה מת!!! מוחהחהחהחה"
ואחר כך צריך לסדר איכשהו להגיע גם חמישי ושישי...
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- Greenburger
- דרימיסט-על
צריך לעבוד מחר במשמרת עם מישהו שאני ממש שונא...
הבנאדם פסיכופטי. כל כך נמאס לי ממנו!!! אני מת שהוא יגיד לי משהו ואז אני סוף סוף אגיד לו ללכת להזדיין.
הבנאדם פסיכופטי. כל כך נמאס לי ממנו!!! אני מת שהוא יגיד לי משהו ואז אני סוף סוף אגיד לו ללכת להזדיין.

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home