אם זה לא היה אפשרי, לא ייתכן והיו שמה הופעות בסדרי גודל כאלו בעבר.DreAmit כתב:שדרגתי אותי ועוד שניים שאיתי ל VIP
המרחק הוא 40 מטר מהבמה, נראה לי פגז!
ד.א, איפה הולכים להכניס 5000 אנשים במרחק של 40 מטר בין הבמה לכיסאות?!?!
אז כנראה שזה אכן אפשרי.

אם זה לא היה אפשרי, לא ייתכן והיו שמה הופעות בסדרי גודל כאלו בעבר.DreAmit כתב:שדרגתי אותי ועוד שניים שאיתי ל VIP
אני כבר בשני עומדים ספרתי 10 אנשים ששידרגו ל-VIP וחלקם הגדול מהמועדון.YtseJam כתב:לא ברור לי על מה אתה מדבר, הרוב כאן קונים כרטיסים רגילים...
המתחם VIP הוא לא קבוע בביתן 1, אז בהופעות העבר הוא לא היה, וכך הכניסו את האנשים.YtseJam כתב:אם זה לא היה אפשרי, לא ייתכן והיו שמה הופעות בסדרי גודל כאלו בעבר.DreAmit כתב:שדרגתי אותי ועוד שניים שאיתי ל VIP
אז כנראה שזה אכן אפשרי.
מתן צודק!ufomatan כתב:אני כבר בשני עומדים ספרתי 10 אנשים ששידרגו ל-VIP וחלקם הגדול מהמועדון.YtseJam כתב:לא ברור לי על מה אתה מדבר, הרוב כאן קונים כרטיסים רגילים...
תרבות ה-VIP הזאת זה פשוט בולשיט אחד גדול שבא להגדיל את חשבון הבנק של המפיק. במיוחד שזה מאחור ולא מלפנים. אם זה היה מלפנים הייתי מבין. לא בא לכם להידחף? תעמדו שורה רביעית חמישית. לא צריך להגזים זה לא הופעה של בהמות', סה"כ דרים תי'אטר, פוגו לא יהיה שם.
40 מטר זה מרחק די גדול, נראה לי די הגיוני שחושבים על זה.Greenburger כתב:מיכל ועוזרי, אכזבתם אותי קשות!!
מה אתם הולכים לשבת לי מאחורה???
אתם צריכים להיות מקדימה, איתי!
מילא למיכל יש תירוץ טוב, שהיא קטנה, אבל לך עוזרי, אין! אתה סתם עושה בושות לעצמך!
מתן צודק
המתחם VIP הוא לא קבוע בביתן 1, אז בהופעות העבר הוא לא היה, וכך הכניסו את האנשים.YtseJam כתב:אם זה לא היה אפשרי, לא ייתכן והיו שמה הופעות בסדרי גודל כאלו בעבר.DreAmit כתב:שדרגתי אותי ועוד שניים שאיתי ל VIP
אז כנראה שזה אכן אפשרי.
DreAmit, מאיפה הבאת את הנתון הזה שה- VIP הוא 40 מטר מהבמה?
זה נשמע לי ממש לא סביר...
ברור שלא יהיה לו מושג, כי גם לפורטנוי עדיין אין מושג מה יהיה הסטליסט של ההופעה, מה שבטוח שהוא יהיה מיוחד ולא כמו הופעות אחרות כי זה הפעם הראשונה שלהם פה. גם בפעם הראשונה שהם היו בטורקיה הם נתנו הופעה מאד מיוחדת של שעתיים וחצי ללא הפסקה.לפני יומיים פגשתי את אור ברנע מ-Ynet, וגם לו עדיין אין מושג מה הולך להיות בהופעה (איזה שירים, הפתעות וכו')