חזקטל רודס כתב:
שוקרון, אני מרגיש כמו משה רבנו שלקח את בני ישראל 40 שנה במדבר ובסוף לא זכה לראות את הארץ המובטחת.
אהבתי
אבל נראה לי שהמציאות תוכיח אחרת
חזקטל רודס כתב:
שוקרון, אני מרגיש כמו משה רבנו שלקח את בני ישראל 40 שנה במדבר ובסוף לא זכה לראות את הארץ המובטחת.
טל רודס כתב: שוקרון, אני מרגיש כמו משה רבנו שלקח את בני ישראל 40 שנה במדבר ובסוף לא זכה לראות את הארץ המובטחת.
avrahamshuk כתב:טל רודס כתב: שוקרון, אני מרגיש כמו משה רבנו שלקח את בני ישראל 40 שנה במדבר ובסוף לא זכה לראות את הארץ המובטחת.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
קצת אופטימיות טל.... משה רבנו ראה....
the white rider כתב: אפרופו אופת', מישהו יכול לומר איך היו הופעות העבר בארץ , כמה באחוזים היו שירי גרואולים וכמה שירים רגילים?
אורי
מוזר, כי זה ידוע שמיקאל אחד החופרים בין השירים, עושה חידונים, מריץ בדיחות.Expedition כתב:the white rider כתב: אפרופו אופת', מישהו יכול לומר איך היו הופעות העבר בארץ , כמה באחוזים היו שירי גרואולים וכמה שירים רגילים?
אורי
אני ראיתי את אופת' באיטליה לפני 3 שנים...
מוסיקה טובה, לא ניגנו "להיטים" אבל ביחס ללהקה הזאת זה די סובייקטיבי כי כל אחד אוהב דיסק אחר שלהם...
הופעה די יבשה, לא מדברים עם הקהל יותר מדי
מקווה לטובת מי שהולך להופעה שבארץ הם יהיו יותר טובים
רכבת מקריית גת, יורדת בתל אביב אוניברסיטה. משם עד לגני התערוכה זאת הליכה של 5 דק' עד לכניסה של ביתן 1.TheLight כתב:אעע, מישהו יוצא מאיזור קרית גת?
איך אני רואה מעכשיו שאני לא מוצאת דרך להגיע להופעה
ליתר דיוק, אף פעם לא כתבת פה, זו ההודעה הראשונה שלך בפורום בגירסתו הנוכחית. Welcome BackNightmist כתב:לא רשמתי המון זמן, אבל אני מרגישה צורך להודות לכל החברה הנהדרים פה!
אני זוכרת שהרבה לא האמינו שזה יקרה אבל הנה זה קורה (בתקווה ששום דבר לא ישתבש!!).
ויש לי כרטיס!!!!!!!!!!!!! (רק כדאי שאני אלך לאסוף אותו בקרוב ולא אחכה עם זה עד להופעה)
![]()
![]()
כן, מסתבר. הייתי בטוחה שכבר כתבתי בפורום החדש כמה פעמים. מוזר.pugi כתב:ליתר דיוק, אף פעם לא כתבת פה, זו ההודעה הראשונה שלך בפורום בגירסתו הנוכחית. Welcome BackNightmist כתב:לא רשמתי המון זמן, אבל אני מרגישה צורך להודות לכל החברה הנהדרים פה!
אני זוכרת שהרבה לא האמינו שזה יקרה אבל הנה זה קורה (בתקווה ששום דבר לא ישתבש!!).
ויש לי כרטיס!!!!!!!!!!!!! (רק כדאי שאני אלך לאסוף אותו בקרוב ולא אחכה עם זה עד להופעה)
![]()
![]()