עוזרי אחי (במלוא מובן המילה), בתור הבנאדם שכנראה הכי אוהב אותך פה בפורום, קבל ממני מזל טוב ביתר שאת ויתר עז. שתהיה שנה אדירה (והיא תהיה), שתכיר עוד איזה 3433535 להקות, שתמצא כבר מישהי קבועה (כי חאלס) ושתישאר פשוט כמו שאתה.
ואני רוצה אותך איתי בהדבאנג עם דרים ביוני.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
חבר'ה , אתם לא יודעים כמה אושר עשיתם לי עכשיו על הלב , לא יאומן כמה מילים יכולות להשפיע . תודה רבה על כל הברכות , האיחולים והמחמאות , הפורום הזה והאנשים כאן תופס חלק נכבד מהחיים שלי , אני אוהב אתכם !
שיט, שכחתי מזה!
אז באיחור קל אבל לא נורא:
מזל טוב עוזרי! אתה נהיית בערך החבר הכי טוב שלי מהפורום, וכמו שאתה זוכר היו לנו כמה שיחות נחמדות מאוד.. תודה רבה לך על כל המוזיקה, מעטים הם האנשים שמתלהבים ממוזיקה שאתה שומע כמוך ושמחים כל כך לחלוק את זה. הרבה להקות גם צריכות להודות לאיתמר, שהוא בין שלושת המאזינים שלהן .
באמת שאתה בחור מיוחד ומאוד שמחתי שהכרתי אותך.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...