avrahamshuk כתב:"... וכך בשנת _ _19 הומצא הדוד החשמלי"
חיממו מים לאמבטיה כבר לפני מאות שנים. זה לא העיניין. הבעיה היא לצאת מהמים הרותחים לאויר הקר. זוועה.
כתבתי דוד חשמלי. אני עומד מאחורי דבריי.
Greenburger כתב:להתיישב על האסלה בחורף
אתה באמת לא יודע מה לעשות??!! גאד.
אתה חותך שלוש חתיכות של נייר טואלט באורך של 3 קוביות האחת, ומניח אותם על מושב האסלה בצורת "ח" ככה שיהיה אפשר לשבת...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
אני יכול להשבע שהדיון הזה כבר קרה פה בפורום לפני איזה שנה... זה אפילו היה אותו עידן אם הטענות המוזרות האלה... לאנשים יותר קר בחורף כשהם יוצאים מהמקלחת. עובדה. לעידן לא קר. עובדה. סוף הדיון
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
חיממו מים לאמבטיה כבר לפני מאות שנים. זה לא העיניין. הבעיה היא לצאת מהמים הרותחים לאויר הקר. זוועה.
אתה חותך שלוש חתיכות של נייר טואלט באורך של 3 קוביות האחת, ומניח אותם על מושב האסלה בצורת "ח" ככה שיהיה אפשר לשבת...
מההה?. מה עם איכות הסביבה!?!
מספיק 2X2!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
לגבי זה שקר כשיוצאים מהמקלחת:מתקלחים עם מים חמים או חמים מאוד כן? אז לקרת הסוף,פותחים את הוילון,פלסטיק מה שלא יהיה ונותנים לשירותים קצת להתאזן בין הקור הטבעי והאדים של המקלחת ואז כשיוצאים לא כזה קר. זה מה שאני עושה
ואז כמובן רצים לחדר עם מגבת וישר לתנור
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
מההה?. מה עם איכות הסביבה!?!
מספיק 2X2!
נראה לכם שיש לי זמן לסדר נייר טואלט על האסלה כשאני מתקרב למצב צב?!?
ובקשר למקלחת ולפתוח חילון/וילון... החלון אצלי די רחוק, אז זה לא אפשרי.
פשוט מתנגבים הכי מהר שאפשר ומתלבשים הכי מהר שאפשר
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אנשים זה אחד הדיוניים הקורעים שקראתי , ומיכל - בכלל הרגת אותי
זו באמת בעיה לצאת מהמקלחת כשקר בחוץ ( אלא אם כן אתה מתקלח במים קרים ), זה המתכון המושלם למחלה .
אני גם הולך בשיטה של שוקרון ( ושוב - הרגת אותי מצחוק גדול ..)